yok yaa hissedilmiyormuş yerleşme hissediliyormuş bi 5 gün sabret 5. gün başlarız dinlemeye kendimizi :))) yani cuma günüBende sey oluyo simdi yumurta tuplerde,yavasca ilerliyo spetmle bulustu yolculik basladi acabs hissedermiyim gibi senrryo yazmaya basladim bile :))
sorma yaa ooffbişiy olduysa 5 güne rahme düşecek.. sonra gelişmeleri hep beraber izlicez haftaya pazartesi başlarız ovu testi yapmaya
sevindim yine hep beraber beklememizedisikartal87 yunus_ciklet AnaPatron
Kelimeler anlamsız kaldı yeminle ben de akıntı da varyok yook ama umarım yanıltmazlar
Bende sey oluyo simdi yumurta tuplerde,yavasca ilerliyo spetmle bulustu yolculik basladi acabs hissedermiyim gibi senrryo yazmaya basladim bile :))
Rahmimde bir kıpırtı var.aman Allahım (gazdır gaz)yok yaa hissedilmiyormuş yerleşme hissediliyormuş bi 5 gün sabret 5. gün başlarız dinlemeye kendimizi :))) yani cuma günü
Yok kiz hisedilmez tabi iste hayal gucuyok yaa hissedilmiyormuş yerleşme hissediliyormuş bi 5 gün sabret 5. gün başlarız dinlemeye kendimizi :))) yani cuma günü
Rahmimde bir kıpırtı var.aman Allahım (gazdır gaz)3-5i bırakın 1 gün sabredemiyoruz
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah canımbenim rahmimde inşaat var vala belime de vuruyo adet hazırlığı da olabiliiiiiiiiiiirrr bebek hazırlığı daaa hayırlısı olsun artık :)
Canım dün biyerde okudum ama tam hatırlamıyorum..ph la alakalıda olabiliyomuş gebe kalmak..turnusol kağıdımı ne varmış bunu anlamak için...benim rahmimde inşaat var vala belime de vuruyo adet hazırlığı da olabiliiiiiiiiiiirrr bebek hazırlığı daaa hayırlısı olsun artık :)
aa ona bi bakayım benCanım dün biyerde okudum ama tam hatırlamıyorum..ph la alakalıda olabiliyomuş gebe kalmak..turnusol kağıdımı ne varmış bunu anlamak için...
Ovü testindenmi bahsetmiş başka birşey mi bilemedim.sen bi el atıver bu konuya
Vala ph degeriyle ilgili bir sey yok ya bulamadimCanım dün biyerde okudum ama tam hatırlamıyorum..ph la alakalıda olabiliyomuş gebe kalmak..turnusol kağıdımı ne varmış bunu anlamak için...
Ovü testindenmi bahsetmiş başka birşey mi bilemedim.sen bi el atıver bu konuya
Turnusol kağıdını şey biliyorum ben..amniyon sıvısımı sızıyo diye kontrol etmek için..ph la alakalı bişey sanırım..asitli olduğumuz dönemler varmış..bulursam yazıyı söylicemaa ona bi bakayım ben
Aa ben yanlis anlamisim ben hamilelikte kaldigim icinTurnusol kağıdını şey biliyorum ben..amniyon sıvısımı sızıyo diye kontrol etmek için..ph la alakalı bişey sanırım..asitli olduğumuz dönemler varmış..bulursam yazıyı söylicemama sen benden önce bulursun
Canım ben bi iki güne yumurtlama olacak kasık ağrım oluyo gibi ama akıntım öyle vıcık vıcık olmuyo yani hafif oluyo yani kendiliğinden çamaşırım ıslanmıyor acaba yumurtlamam olmuyo mu veya bi Problem mi varKoyulastigi gunu degerlendirdim ben cumartesi gunu oglen yapmistim testi. Pazar oglen de koyuydu aksamina bi daha yaptim acilmis rengi o zaman anladim catladigini. Pazar aksamini da degerlendirdim catladigi icin. Sende koyuyu gorunce degerlendir. Ertesi gunde oglen yap testi yine koyu cikarsa aksam ustu bidaha yap tesi. Acilir muhtemelen rengi bi onceki gune gore catlamis oldugunu gorursun :)
Doguma sayili gunler kala rahimden sivi gelirse normal rahim akintisi mi yoksa kese mi catlamis ona bakiliyormus turnusol kagidiyla ph degerineTurnusol kağıdını şey biliyorum ben..amniyon sıvısımı sızıyo diye kontrol etmek için..ph la alakalı bişey sanırım..asitli olduğumuz dönemler varmış..bulursam yazıyı söylicemama sen benden önce bulursun
Hamilesin tebrikler :))Merhaba bat A 2 gün kala testim yorumlar mısınız lütfenkan vermeye cesaret edemiyorum...
Sonradan çıktı demi bu çizgiMerhaba bat A 2 gün kala testim yorumlar mısınız lütfenkan vermeye cesaret edemiyorum...
Heh işte o kağıt..allah korusun kız.kullanmayalım hiç...Doguma sayili gunler kala rahimden sivi gelirse normal rahim akintisi mi yoksa kese mi catlamis ona bakiliyormus turnusol kagidiyla ph degerinehamile olsak da baksak
Burdan yazın nasıl yardımcı olabilirim[/QUOT
Ben klomen kullandım olmadı şimdi başka ilaç deni
Burdan yazın nasıl yardımcı olabilirim[/QUOTE
Ben de bilmiyorum 6 yıl oldu çabalıyorum hamile kalmıyorum klomen kullandım olmadı şimdi selephone diyorlar galiba onu kullan diyor o Nasıl bir hap caba bilginiz varöı
Yoktur cnm bi problem fln. Benimde iki koyu renk oldugu zaman daha artmisti akinti seninkide artar bak gorursunCanım ben bi iki güne yumurtlama olacak kasık ağrım oluyo gibi ama akıntım öyle vıcık vıcık olmuyo yani hafif oluyo yani kendiliğinden çamaşırım ıslanmıyor acaba yumurtlamam olmuyo mu veya bi Problem mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?