Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende sey oluyo simdi yumurta tuplerde,yavasca ilerliyo spetmle bulustu yolculik basladi acabs hissedermiyim gibi senrryo yazmaya basladim bile :))
yok yaa hissedilmiyormuş yerleşme hissediliyormuş bi 5 gün sabret 5. gün başlarız dinlemeye kendimizi :))) yani cuma günü

Bende sey oluyo simdi yumurta tuplerde,yavasca ilerliyo spetmle bulustu yolculik basladi acabs hissedermiyim gibi senrryo yazmaya basladim bile :))

yok yaa hissedilmiyormuş yerleşme hissediliyormuş bi 5 gün sabret 5. gün başlarız dinlemeye kendimizi :))) yani cuma günü
Rahmimde bir kıpırtı var.aman Allahım (gazdır gaz) 3-5i bırakın 1 gün sabredemiyoruz

benim rahmimde inşaat var vala belime de vuruyo adet hazırlığı da olabiliiiiiiiiiiirrr bebek hazırlığı daaa hayırlısı olsun artık :)
Canım dün biyerde okudum ama tam hatırlamıyorum..ph la alakalıda olabiliyomuş gebe kalmak..turnusol kağıdımı ne varmış bunu anlamak için...
Ovü testindenmi bahsetmiş başka birşey mi bilemedim.sen bi el atıver bu konuya

aa ona bi bakayım ben

Vala ph degeriyle ilgili bir sey yok ya bulamadim sanirim o belirleyici bir sey degil yada hamilelerde degisen bir sey degil

Aa ben yanlis anlamisim ben hamilelikte kaldigim icin daha amniyon sivisina gecemedik duyunca heyecan yaptim

Merhaba bat A 2 gün kala testim yorumlar mısınız lütfen kan vermeye cesaret edemiyorum...

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 89
Canım ben bi iki güne yumurtlama olacak kasık ağrım oluyo gibi ama akıntım öyle vıcık vıcık olmuyo yani hafif oluyo yani kendiliğinden çamaşırım ıslanmıyor acaba yumurtlamam olmuyo mu veya bi Problem mi var

Doguma sayili gunler kala rahimden sivi gelirse normal rahim akintisi mi yoksa kese mi catlamis ona bakiliyormus turnusol kagidiyla ph degerine hamile olsak da baksak

Doguma sayili gunler kala rahimden sivi gelirse normal rahim akintisi mi yoksa kese mi catlamis ona bakiliyormus turnusol kagidiyla ph degerine hamile olsak da baksak
Heh işte o kağıt..allah korusun kız.kullanmayalım hiç...
Ama bahsettiğim o kağıtla ph da bakılıyomuş sanırım..asit fazlamı olunca azmı olunca ne gebelik oluyormuş..belki de ovü testi gibi bişey bu.bilmiyorum..olurda adet olursan ki inşallahhhhh olmazsın fiyatı uygun birşeyse ovü yaparken onuda denesene ben adet olursam hemen ovü bilgisi alıcam senden ve sipariş edicem

Yoktur cnm bi problem fln. Benimde iki koyu renk oldugu zaman daha artmisti akinti seninkide artar bak gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…