Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Birseyler buldum bu ilgini cekicek :)) vajen ph si cinsiyetle ilgili olabilirmis.. vajen phsini besinlerle ayanirsa cinsiyeti belirleyebiliyormussun ona gore spermi cekiyormussun ama bunun icin 3 ay onceden hazirlik yapilmali felan diyo ))

Yok canım benim ilaç ve iğnelerle ilgili bi bilgim yok hiç kullanmadım ama bursa o konuda bilinçli arkadaşlar var :) ben ovulasyon testi konusunda yardımcı olabilirm istersen

Yoktur cnm bi problem fln. Benimde iki koyu renk oldugu zaman daha artmisti akinti seninkide artar bak gorursun
Geçen ay artmadı ama birde çörek otu kullanmama rağmen artmadı sadece belirgin kasık ağrısı oluyo bide midem bulanıyor yumurtlama günlerinde. Acaba bende akıntı olmadığı için mi sperm içerde ilerleyemiyor

Kizlar 16 gun 15 de yapamadim sizce birgun once pikmidir tahmiim 14 gun ama yapaadim acaba dwgerlendiesem mi bu arad sivi Limi varboylesine yaptim simdi

Eklentiler

• IMG_20160216_232008.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 62
Evet canim bende bu testleri yeni ogrendim cokta iyi oldu.en axindan yumurtami takip ediyorum ama iste tutturamiyoruz bir turlu rabbim nasip etsin daha fazla aratmadan inşallah tüm isteyenlere...ayy hayirlisi olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ;

Kizlar beni adetim iki gpn gecikti yarin ücüncü gün aslinda düzenli bi adetim var bugünde söylemesi ayip ishal oldum aksam yaptigin testlerin hepsi negativ sizce hamilleik ola bilirmi gögüslerim cok sis ve agriyor bilgi olan varsa lütfen cevap

Kizlarrr catlatma ignesi yaptm 28 ocakta hala regl olmadim hic agrm sizimda yok bugun test yaptm negatif erken mi acaba fikri olan varmi

Arkadaşlar bir buçuk yıldır evliyim evlendigimiz den beri korunmuyoruz ama bebis olmuyor 3 aydır Dr a gidiyorum sürekli tahlil yapıyor süt hormonum yuksekmis onun için bu ay da bakacak ve ilaç verecekmis adetime 2 gun kaldı fakat geçen hafta beş gün boyunca şiddetli eklem ve bacak ağrısı çektim suan yok ama göğsümde her adet döneminde olan rutin ağrı var sizce hamile olabilirmiyim

Birseyler buldum bu ilgini cekicek :)) vajen ph si cinsiyetle ilgili olabilirmis.. vajen phsini besinlerle ayanirsa cinsiyeti belirleyebiliyormussun ona gore spermi cekiyormussun ama bunun icin 3 ay onceden hazirlik yapilmali felan diyo ))
Aaaaa cinsiyet içinmiymiş miş ooo geç kaldık malesef çalışmalara başladık
Hamile kalmayla alakalı sandım.faydalı olur diye şetmiştim

Prolaktin hormonu gebe kalmayı zorlaştırır.Ağrı bu hormonun yüksekliğiyle de ilişkili olabilir. Ama gebelik olamaz diye birşey de yok.iki gün daha sabret.bu durum da kesin birşey söylemek zor.mutlaka ilaç kullanıp değeri düşürmen gerek.

Canım bu ay bende de akıntı yok ama yumurtlama sancımı yaşadım..geçen ay o ağrı varken akıntıda çoktu.Ben de çözemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…