Ben de klomen kullandım 6yıldır tedavisi selephone diye bir ilaç verdiHic bir sey olmaz Allah in izniyle bitkilerin faydalari gozardi edilemez :) guvendigin yerden al taze olsun
Bende bel agrisi yok henuz. Goguslerde de bisey yok. Sadece kasik agrisi siskinlik ve 2 gunden beri cok torgun hissediyorum kendimi. Uyumusum simdi uyandim :)Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah canım
Valla var birşeyler ama görücezBende bel agrisi yok henuz. Goguslerde de bisey yok. Sadece kasik agrisi siskinlik ve 2 gunden beri cok torgun hissediyorum kendimi. Uyumusum simdi uyandim :)
Birseyler buldum bu ilgini cekicek :)) vajen ph si cinsiyetle ilgili olabilirmis.. vajen phsini besinlerle ayanirsa cinsiyeti belirleyebiliyormussun ona gore spermi cekiyormussun ama bunun icin 3 ay onceden hazirlik yapilmali felan diyoHeh işte o kağıt..allah korusun kız.kullanmayalım hiç...
Ama bahsettiğim o kağıtla ph da bakılıyomuş sanırım..asit fazlamı olunca azmı olunca ne gebelik oluyormuş..belki de ovü testi gibi bişey bu.bilmiyorum..olurda adet olursan ki inşallahhhhh olmazsınfiyatı uygun birşeyse ovü yaparken onuda denesene ben adet olursam hemen ovü bilgisi alıcam senden ve sipariş edicem
Geçen ay artmadı ama birde çörek otu kullanmama rağmen artmadıYoktur cnm bi problem fln. Benimde iki koyu renk oldugu zaman daha artmisti akinti seninkide artar bak gorursun
Su an yasiyo belki yumurtan catlamistir birak testleri degerlendirin bu geceyiKizlar 16 gun 15 de yapamadim sizce birgun once pikmidir tahmiim 14 gun ama yapaadim acaba dwgerlendiesem mi bu arad sivi Limi varboylesine yaptim simdi
Oylemidir deesin bir kac saat sonra yaptim ama su cay falan tukeim canimcya bakalim artikSu an yasiyo belki yumurtan catlamistir birak testleri degerlendirin bu geceyi
Tesekkur ederim canim hakkimizda hayirlisi 2 aydir yakaliyorum bu 3. Ayim olacak inşallah tuttururuzKoyu cizginin acildigi gun catliomus o yizden ben koyu gordugum gun ve ertesi gun ikinci cizginin acildigini gorunce calistim
Evet canim bende bu testleri yeni ogrendim cokta iyi oldu.en axindan yumurtami takip ediyorum ama iste tutturamiyoruz bir turlu rabbim nasip etsin daha fazla aratmadan inşallah tüm isteyenlere...ayy hayirlisi olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ;C
Can'ım ben 4 aydır ovu testi kullanıyorum. 7 aydır Bebek istiyorduk şimdi nasip oldu. Ben ilişkşye çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün sonra Birgül boş sonra tekrar ilişki. Bu şekilde hamile kaldım. Ovu muhakkak kullan ben mesela bu ay geç yumurtladım ona göre ilişki oldu faydası var baya canım
Aaaaa cinsiyet içinmiymiş miş oooBirseyler buldum bu ilgini cekicek :)) vajen ph si cinsiyetle ilgili olabilirmis.. vajen phsini besinlerle ayanirsa cinsiyeti belirleyebiliyormussun ona gore spermi cekiyormussun ama bunun icin 3 ay onceden hazirlik yapilmali felan diyo))
Prolaktin hormonu gebe kalmayı zorlaştırır.Ağrı bu hormonun yüksekliğiyle de ilişkili olabilir. Ama gebelik olamaz diye birşey de yok.iki gün daha sabret.bu durum da kesin birşey söylemek zor.mutlaka ilaç kullanıp değeri düşürmen gerek.Arkadaşlar bir buçuk yıldır evliyim evlendigimiz den beri korunmuyoruz ama bebis olmuyor 3 aydır Dr a gidiyorum sürekli tahlil yapıyor süt hormonum yuksekmis onun için bu ay da bakacak ve ilaç verecekmis adetime 2 gun kaldı fakat geçen hafta beş gün boyunca şiddetli eklem ve bacak ağrısı çektim suan yok ama göğsümde her adet döneminde olan rutin ağrı var sizce hamile olabilirmiyim
Canım bu ay bende de akıntı yok ama yumurtlama sancımı yaşadım..geçen ay o ağrı varken akıntıda çoktu.Ben de çözemedim vallaGeçen ay artmadı ama birde çörek otu kullanmama rağmen artmadısadece belirgin kasık ağrısı oluyo bide midem bulanıyor yumurtlama günlerinde. Acaba bende akıntı olmadığı için mi sperm içerde ilerleyemiyor
Herkese günaydınlarrrr güzel haberler alacağınız bi gün olsunherkese günaydın kızlaarrr gününüz güzel geçsiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?