Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim bu durum artık moralimi bozmaya başladı içime doğuyor bu ay da olmayacak acaba biz mi ilişki konusunda yanlış yapıyoruz ben hiç ovulasyon testi kullanmadim sadece google play den takvimim programına bakıyorum tabi o da doğru gosterirse

kızlar ACİİİLLLLL birşey sorcam size benim rahmimde kist tespit edildi iki tane arka tarafta rahmin dışında kalıyormuş ilk miyomdan şüphelendi doktor ama iyi huylu kist bebeğin olursa bir zararı olmaz bebekle alakasız bir yerde dedi çatlamam olmuş simir testi falan yaptılar bu ay hamile kalmazsam emar istedi benden kisti alabilme ihtimali yok mu ona bakmak için sizin aranızda benim gibi olan yada çevrenizde bunu yaşayan var mı benim ki yumurtalık değil rahim kisti tedavisi ilacı yokmuş tek çare ameliyat dedi doktor..

Son düzenleme:
günaydın hanımlar ben de bebek istiyorum yazmıştım bir kaç gün önce.bende 1 haftadır bir anormallikler var yani nasıl anlatsam özelliklede gece yattığımda kasıklarım belim felaket ağrıyor adet öncesi olmazdım böyle hafif bir başağrım olurdu sonra adet olurdum ama bu sdanki adet olmuşumda ilk günmş gibi öyle felaket ağrıyor ki 2 gündür de su içmediğim halde sık idrara çıkıyorum.belimde sızlama şeklinde ağrılar var 1 hafta önce iştahım açılmıştı 1-2 gün sonra geçti.bat 18 şubat yani yarın ama ben o kadar sbaırsızlanıyorum ki napacağımı bilmiyorum yaptırsam mı test?

:) Toplum baskısıyla çocuk düşünülmez canım onlara verebileceğin en güzel cevap bu bence, ben istersem olur o sorumluluğu ben alacağım sonuçta.. Çocuğun olsun evden çıkama diyede ısrarcı oluyo olabilirler birde mutluysan aman Allahım istemezler çekemezler çünkü canım, sen boşgeç :)
Allah nasip eder inşaallah, insan ister istemez bekliyor meraklanıyor, benim ilk ay olmasına rağmen meraktan ne yapacağımı şaşırıyorum :)

canım öncelikel geçmiş olsun. ağrın falan mı vardı doktora gittin yoksa normal kontrol olsun diye mi? açıkçası bende haftaya adet olursam 3. gün gidip hem hormon testi hem rahim yumurtalık kontrolü yaptırmak istiyordum ama önceden mi gitsem bilemedim.

kist konusu benimde 2 aylık hamile bir arkadaşımda var doktor ilerlemeyi takip edicez kendiliğinden düşer ama düşmezse alırız demiş. sıkıntı yaratacak bir durum olmuyor canım genelde ama tabi büyüklüğüne bağlı. doktorunda zaten sana çok güzel bilgi vermiş kafana takmanı gerektirecek bir durum yok ortada.

Aynen cnm cok guzel anlatmissin. Bende 2013te evlendim. Istemedik bu zamana kadar. Gezelim istedik evlendim baska yere gittim il degistirdim alisma sureci evlilik sureci. Ama herkeste bi ne zaman sorusu. Olunca ogrenirsiniz diodum bende hep :)

Bu nasıl birşey biliomusunuz?
Sevgilin var
-Nezaman söz?
Sözlün var
-Nezaman nişan?
Nişanlın var
Düğün nezaman?
Düğünün olur
Yap bir çocuk!
1. çocugun olur
Eee 2. Nezaman çok bekletme ?
Yani bu böyleeee zincirleme devam eder :))))

canım bence tedbir olarak acil olarak git benim alttan kontrol edip bişey görmeseydi bu kadar detaylı istemezdi testleri sende git birşey yoksa rutin kontol gibi geçiyor hiç birşeyin yoktur eminim ama dediğim gibi tedbir amaçlı ben bundan 2-3 yıl evel gittiğimde rahimde ve yumurtalıkta bir sıkıntı yok demişti ama bu meret hormonel olarak çıkabiliyormuş benim başıma gelmez deme ben folik asit yazdırmak için gittim doktora dedim birde bünyemde gebeliği engelleyecek bişey var mı diye sordum baktığında gördü sonra simil testi ile detaylı çok idararın varken yapılacak bi ultrasyon istedi büyüklüğü 4mm biri diğeri 2 mm birde benim eşim hamile kalmadan doktora mı gidilirmiş kimsede görmedim ben demişti yoksa ben korunmayı bıraktığımız gün gidecektim... Keşke gitseydim bazen yanlış yapıyoruz işte

Son düzenleme:
canım bende öyle sabırsızlanıyorum benim daha 9 gün var bat'a ama dün doktora gittiğimde doktor bana adet günü ve önce testler her zaman yanıltır dedi bence evde test yap bugün erken gebelik testi al adetinde bi kaç gün geçince kan testine gidersin ben çok heyecanlandım senin adına valla kendimde çok istiyorum ya onun heyecanı bi başka oluyor :)

aynen canım akşam eczaneye gittim başka bir ilaç almaya bir alsam mı dedim gebelik testlerinden bir almsam dedim.8 ay oldu istiyoruz.bende çok sabırsızım çok takıyorum kafaya kayınvalidemle eltimde manyak mısın deyip duruyor bana birde onlara sinir oluyorum sorma delirtiyorlar beni iyice bakalım bugün alayım olmazsa test sabah ilk idrarınla yapmak mı doğru öğlen yapsam olmaz mı ki

Takvimim programi bence tam dogru gostermio bende onu kullaniodum. Bu ay ovulasyon testi denedim takvim cumartesi yumurtlama gunu gosterirke pazar gunu yumurtladim

şimdi genelde ilk idrar bünyede gece çok daha fazla durduğu için daha sağlıklı bu arada dün doktoruma onuda sordum dedim ki millet hep üzerimde piskolojik baskı kuruyor öyle hemen olmaz devir şu devir bu devir dedim bir sürü şey söylüyorlar yok dış gebelik kimyasal bana dedi ki kendini rahat bırak bunları düşünerek kendini yıpratırsın bunu bi görev gibi değil de zevk olarak gör ve ya 2 günde bir olmalı 3 gün duralım yumurta çatladı mı yaparız gibi düşünceler erkek spermini de etkiliyor dedi o yüzden dedi bunu görev gibi düzenli yapıldığı sürece 2 günde bir ilişkide zaten ovulasyona bile greek duyulmaz dedi milletin lafları yüzünden kafamıza taktığmız için böyle oluyr takma kafana

aynen canım sorma zaten çok düşündüklerini ve olsada bir yararları olacağını sanmıyorum ama laf söylemek sırası geldimi onlardan bana sıra gelmiyor maşallah ben istiyorum düşünüyorum diye manyakmısın ne diye takıyorsun deyip duruyorlar eltimin oldu ikincisi el üstünde ben hiç inanmıyorum benimkini sevdiklerine hep gösteriş neyse bunları düşünüp duruyorum canım işte böyle böyle yıprattım kendimi guatr oldu sonunda keşke onlarıda kimseyi de umursamadan yaşayabilsem

Canım bu ay bende de akıntı yok ama yumurtlama sancımı yaşadım..geçen ay o ağrı varken akıntıda çoktu.Ben de çözemedim valla
Benim dw sol kasığımda ağrı var bugün arttı sanki. 2-3 güne yumurtlama olur ama öyle dedikleri gibi bi akıntım yok bilemiyorum korkuyorum acaba ben yumurtlamıyor muyum diye? Ama o zaman ovulasyon testinde iki çizgi olmaz demi kafam karıştı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…