- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Tabiki cnm yumurtlama olmasa iki cizgi net olmaz zaten. Gorceksin bak ikinci cizgiyi bugun yarin. Sonrada acilsin rengide catladigini anliyim diceksin bu sefer :)Benim dw sol kasığımda ağrı var bugün arttı sanki. 2-3 güne yumurtlama olur ama öyle dedikleri gibi bi akıntım yok bilemiyorum korkuyorum acaba ben yumurtlamıyor muyum diye? Ama o zaman ovulasyon testinde iki çizgi olmaz demi kafam karıştı yaa
canım bence tedbir olarak acil olarak git benim alttan kontrol edip bişey görmeseydi bu kadar detaylı istemezdi testleri sende git birşey yoksa rutin kontol gibi geçiyor hiç birşeyin yoktur eminim ama dediğim gibi tedbir amaçlı ben bundan 2-3 yıl evel gittiğimde rahimde ve yumurtalıkta bir sıkıntı yok demişti ama bu meret hormonel olarak çıkabiliyormuş benim başıma gelmez deme ben folik asit yazdırmak için gittim doktora dedim birde bünyemde gebeliği engelleyecek bişey var mı diye sordum baktığında gördü sonra simil testi ile detaylı çok idararın varken yapılacak bi ultrasyon istedi büyüklüğü 4mm biri diğeri 2 mm birde benim eşim hamile kalmadan doktora mı gidilirmiş kimsede görmedim ben demişti yoksa ben korunmayı bıraktığımız gün gidecektim... Keşke gitseydim bazen yanlış yapıyoruz işte
inşallah tutmuştuurrdegerledirdim bile
Canim bende de fsh yüksekliği var ve bendede yok gebelik ilaç kullanıyorum ben ovulason testi de kullandım gün takip ettim takvimime baktim ama malesef o degerler düşmeyince olmuyor yine Rabbim bilir...Teşekkür ederim bu durum artık moralimi bozmaya başladı içime doğuyor bu ay da olmayacak acaba biz mi ilişki konusunda yanlış yapıyoruz ben hiç ovulasyon testi kullanmadim sadece google play den takvimim programına bakıyorum tabi o da doğru gosterirse
Tsk ederim cnm sonucu yazarim yarinİnşallah hamilesindir canım, güzel haberlerini bekliyoruz.
parol vermidon yada sade minosetten birini günde 3 kere yutabilirsin en başta.. daha sonra bitki çayı içme sakın.. bol bol meyve ye ve dinlen kendini sıcak tut..Gunaydin hanimlar dr a gittim bademciklerim 2 tarafli iltahapli dr tam antibiyotik yazicakti dedim yanliz gebelik suphesi var bat a 8 gun var yani olabilirde olmayabilirde ilac vermedi o yuzden evde dogal yollarla gecir dedi.tavsiyeleriniz varmidir!!!
kan testi yaptırabilirsin ama bence adet gününü bekleArkadaslaaaaaaaar bi bakınbenım adetıme 4 gun var son 3 gundur kasık ve bel arısı cekyrum gecen gun sureklı basım dondu nrmalde adetten once kasık agrım olmzdı goguslerımde agrı vardı ama gectı sızce hamılemıyım yksa psıkljıkmı bı bucuk yıldır bebek ıstıyruz olmdı dktra gıttık bı srun cıkmadı ama hamıle kalamadım sızce suan hamılemıyım lutfen cevap
Canim ben her ay kendimi bildim bileli o akıntı geliyo hele geçen ay 3 -4 gün sürdü ama sonuc yok doktor bu degerle yumurta gelişmez dedi bence akıntı olayını kafana takma benim oluyor da ne oluyor sanki hem doktora da gittin sen bi sorun yok dedi bunu kafan yerleştirme gelmiyor diyeBenim dw sol kasığımda ağrı var bugün arttı sanki. 2-3 güne yumurtlama olur ama öyle dedikleri gibi bi akıntım yok bilemiyorum korkuyorum acaba ben yumurtlamıyor muyum diye? Ama o zaman ovulasyon testinde iki çizgi olmaz demi kafam karıştı yaa
insallah caniminşallah tutmuştuurr
Hamilesin tebrikler :))
tatlım merhaba bende gebelik belirtileri olduğu için evde gebelik testi yapmak istiyorum ama hiç almadım daha önce hangisi daha güvenilir sonuç verir bata 1 gün var yüksek sonuç çıkar mı sence sabırsızlanıyorum da o yüzdenparol vermidon yada sade minosetten birini günde 3 kere yutabilirsin en başta.. daha sonra bitki çayı içme sakın.. bol bol meyve ye ve dinlen kendini sıcak tut..
Not: eczacıyım :)
kanama herkeste olmayabilirmiş.. belrti de herkes de olmayabilirmiş.. kan ver için rahatlasın :) haberlerini bekliyoruz :)Çok teşekkür ederim bat bugün ama hiçbir belirtim yok kanamaya dair :) sanırım iş çıkışı gidip kan vereceğim dayanamayıp daha fazla...
o zaman niye kan vermedin hazır hastaneye gitmişken :)tatlım merhaba bende gebelik belirtileri olduğu için evde gebelik testi yapmak istiyorum ama hiç almadım daha önce hangisi daha güvenilir sonuç verir bata 1 gün var yüksek sonuç çıkar mı sence sabırsızlanıyorum da o yüzden
hastaneye gitmedim canım daha ben o nerden çıktıo zaman niye kan vermedin hazır hastaneye gitmişken :)
yeşil çayda dahilmi? çok severim çünkü :)parol vermidon yada sade minosetten birini günde 3 kere yutabilirsin en başta.. daha sonra bitki çayı içme sakın.. bol bol meyve ye ve dinlen kendini sıcak tut..
Not: eczacıyım :)
kan testi yaptırabilirsin ama bence adet gününü bekleinşallah hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?