Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tabiki cnm yumurtlama olmasa iki cizgi net olmaz zaten. Gorceksin bak ikinci cizgiyi bugun yarin. Sonrada acilsin rengide catladigini anliyim diceksin bu sefer :)

ben aslında bu olayı önemserim. bekarken 2-3 kez gitmiştim. evlenmeden önce de son bir kontrol için hormonlar falan filan baktırmıştım prolaktin biraz yüksekti ama ilaca gerek görmediler. yumurtalıklarda birşey yoktu. idrara sıkışık gitmiştim. alttan bakamamıştı ama şimdi özellikle alttan mmuayene isteyeceğim. panik oldum bende bu cumartesiye randevu aldım :)

aslında zaten bu ay reglimde gidecektim bu esnadada çocuk düşündük olur olmaz nasip dedik. ama zaten en başta yapılması gereken birşey. evlenince hormonlar herşey değişiyor canım ya. özellikle dün gece karnımın altında tam rahmin olduğu yerde uyandırcak şekilde ağrı oldu şu an yok ama korktum açıkçası. sen kesinlikle kontrollerini yaptır canım eşine bakma sonuçta seninde sağlığın önemli olan

Gunaydin hanimlar dr a gittim bademciklerim 2 tarafli iltahapli dr tam antibiyotik yazicakti dedim yanliz gebelik suphesi var bat a 8 gun var yani olabilirde olmayabilirde ilac vermedi o yuzden evde dogal yollarla gecir dedi.tavsiyeleriniz varmidir!!!

Canim bende de fsh yüksekliği var ve bendede yok gebelik ilaç kullanıyorum ben ovulason testi de kullandım gün takip ettim takvimime baktim ama malesef o degerler düşmeyince olmuyor yine Rabbim bilir...

Arkadaslaaaaaaaar bi bakın benım adetıme 4 gun var son 3 gundur kasık ve bel arısı cekyrum gecen gun sureklı basım dondu nrmalde adetten once kasık agrım olmzdı goguslerımde agrı vardı ama gectı sızce hamılemıyım yksa psıkljıkmı bı bucuk yıldır bebek ıstıyruz olmdı dktra gıttık bı srun cıkmadı ama hamıle kalamadım sızce suan hamılemıyım lutfen cevap

parol vermidon yada sade minosetten birini günde 3 kere yutabilirsin en başta.. daha sonra bitki çayı içme sakın.. bol bol meyve ye ve dinlen kendini sıcak tut..
Not: eczacıyım :)

kan testi yaptırabilirsin ama bence adet gününü bekle inşallah hamilesindir :)

Canim ben her ay kendimi bildim bileli o akıntı geliyo hele geçen ay 3 -4 gün sürdü ama sonuc yok doktor bu degerle yumurta gelişmez dedi bence akıntı olayını kafana takma benim oluyor da ne oluyor sanki hem doktora da gittin sen bi sorun yok dedi bunu kafan yerleştirme gelmiyor diye

Canım hayırlısıyla ınsallah kan testını dusundum ama vazgectım bekleyeyım dedım cıft cızgıyı grmek ıstyrum once sımdıye kadar hep negatftı ama cok umutlandım bu ay zor duruyrum hatta bı tane yaptım dun cıkmadı cıkmycagını bılıyrdum ama duramadım bakalm nlcak bu ay

parol vermidon yada sade minosetten birini günde 3 kere yutabilirsin en başta.. daha sonra bitki çayı içme sakın.. bol bol meyve ye ve dinlen kendini sıcak tut..
Not: eczacıyım :)
tatlım merhaba bende gebelik belirtileri olduğu için evde gebelik testi yapmak istiyorum ama hiç almadım daha önce hangisi daha güvenilir sonuç verir bata 1 gün var yüksek sonuç çıkar mı sence sabırsızlanıyorum da o yüzden

Çok teşekkür ederim bat bugün ama hiçbir belirtim yok kanamaya dair :) sanırım iş çıkışı gidip kan vereceğim dayanamayıp daha fazla...
kanama herkeste olmayabilirmiş.. belrti de herkes de olmayabilirmiş.. kan ver için rahatlasın :) haberlerini bekliyoruz :)

o zaman niye kan vermedin hazır hastaneye gitmişken :)

kan testi yaptırabilirsin ama bence adet gününü bekle inşallah hamilesindir :)

Canım hayırlısıyla ınsallah kan testını dusundum ama vazgectım bekleyeyım dedım cıft cızgıyı grmek ıstyrum once sımdıye kadar hep negatftı ama cok umutlandım bu ay zor duruyrum hatta bı tane yaptım dun cıkmadı cıkmycagını bılıyrdum ama duramadım bakalm nlcak bu ay

Arkadaşlar adetime 2 gun kaldı sabah test yaptım tek çizgi çıktı ama aradan iki saat geçti diğer çizgi de soluk çıkmış çok şaşırdım sizce bu ne demek umitlenmek ten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…