Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen dahil :)) rahmi kasarmış bitki caylari hamilelere tavsiye edilmez

çok saçma olacak belki ama henüz hamile değilim yani belkide kaldım bilmiyorum bu ay denedik belirtiler de var gibi bata 8 gün var ama dün akşam yeşil çay içmiştim. sabaha karşı 2-3 kez rahmie yumruk atılmış gibi ağrıyla uyandım ama neden olduğunu anlamıyordum etkisi olmuş olabilir mi ya???

Bilmem nerden cikti kafam karisti galiba kusura bakma
Idrar testinde cikar bence artik ama garanti olsun dersen kan ver bence :)
çalışıyorum canım bende boşuna izin almayayım negatif çıkarsa dedim pozitifi görürsem gideceğim kesin zaten hangi marka güvenilir sence var mı bir bilgin

Arkadaşlar adetime 2 gun kaldı sabah test yaptım tek çizgi çıktı ama aradan iki saat geçti diğer çizgi de soluk çıkmış çok şaşırdım sizce bu ne demek umitlenmek ten korkuyorum

Olabılır bı keresınde bendede oyle olmustu hastaneye gıttım kanımda ckmadı bazen yumurta dollenyrmus ama rahıme tutunmadan adetle atılıyrmus ama kotu dusunmeyelım benım hamıle kalan bı arkadasımdada byle silik cıkmıs snra kanında cıkmıs bıkac gun snra kan testı yaptr sende

Benimde 2-3 gün var reglime kasık ağrılarım var ama regl ağrısı gibi değil ilk defa yaşadığım farklı bir ağrı özellikle sağ kasığımda. Normalde şişerdim reglden 1 hafta önce ama şişkinlik hissetmiyorum. İnşallah psikolojik değildir, bende beklemedeyim :)

Riske atma bence

Cok tesekkur ederim ihlamur icebilurmiyim acaba
Bence icme

çalışıyorum canım bende boşuna izin almayayım negatif çıkarsa dedim pozitifi görürsem gideceğim kesin zaten hangi marka güvenilir sence var mı bir bilgin
Miratecth olabilir predictor olabilir sente olabilir

Ay benmde sag tarfmda agrı :) bende dun yaptm test ama negatıftı yanı bı cızgı vardı aslında ama sılık bıle denemez ck ck sılık bı cızgıydı ayyy kesın snucu alınca yaz merak ettım

Canm bu değerle olmaz demişsin neyin var ki
bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…