Aynen dahil :)) rahmi kasarmış bitki caylari hamilelere tavsiye edilmezyeşil çayda dahilmi? çok severim çünkü :)
Bilmem nerden cikti kafam karisti galibahastaneye gitmedim canım daha ben o nerden çıktı
Aynen dahil :)) rahmi kasarmış bitki caylari hamilelere tavsiye edilmez
Cok tesekkur ederim ihlamur icebilurmiyim acabaparol vermidon yada sade minosetten birini günde 3 kere yutabilirsin en başta.. daha sonra bitki çayı içme sakın.. bol bol meyve ye ve dinlen kendini sıcak tut..
Not: eczacıyım :)
çalışıyorum canım bende boşuna izin almayayım negatif çıkarsa dedim pozitifi görürsem gideceğim kesin zaten hangi marka güvenilir sence var mı bir bilginBilmem nerden cikti kafam karisti galibakusura bakma
Idrar testinde cikar bence artik ama garanti olsun dersen kan ver bence :)
Arkadaşlar adetime 2 gun kaldı sabah test yaptım tek çizgi çıktı ama aradan iki saat geçti diğer çizgi de soluk çıkmış çok şaşırdım sizce bu ne demek umitlenmek ten korkuyorum
Arkadaslaaaaaaaar bi bakınbenım adetıme 4 gun var son 3 gundur kasık ve bel arısı cekyrum gecen gun sureklı basım dondu nrmalde adetten once kasık agrım olmzdı goguslerımde agrı vardı ama gectı sızce hamılemıyım yksa psıkljıkmı bı bucuk yıldır bebek ıstıyruz olmdı dktra gıttık bı srun cıkmadı ama hamıle kalamadım sızce suan hamılemıyım lutfen cevap
Riske atma benceçok saçma olacak belki ama henüz hamile değilim yani belkide kaldım bilmiyorum bu ay denedik belirtiler de var gibi bata 8 gün var ama dün akşam yeşil çay içmiştim. sabaha karşı 2-3 kez rahmie yumruk atılmış gibi ağrıyla uyandım ama neden olduğunu anlamıyordum etkisi olmuş olabilir mi ya???
Bence icmeCok tesekkur ederim ihlamur icebilurmiyim acaba
Miratecth olabilir predictor olabilir sente olabilirçalışıyorum canım bende boşuna izin almayayım negatif çıkarsa dedim pozitifi görürsem gideceğim kesin zaten hangi marka güvenilir sence var mı bir bilgin
Ayy gozunaydin hamissin hemen kan vermeye git tahlil yaptir.bide belirtilerini yaz bizeBen dayanamadim reglm 2 3 gün var test yaptim.. Testin üzerinde 2.cizgi silikte olsa sonuc pozitif yaziyordu.
Bi bakabilir misiniz acaba hamilemiyim ?
Ben dayanamadim reglm 2 3 gün var test yaptim.. Testin üzerinde 2.cizgi silikte olsa sonuc pozitif yaziyordu.
Ayy gozunaydin hamissin hemen kan vermeye git tahlil yaptir.bide belirtilerini yaz bize
Evet benim de aynen böyle çıktı reglime 2 gün varken tebrikler :)
Silikte olsa pozitif canim olmazssa hic cikmaz zaten hadi allah tamamina erdirsin.Çok silik gibi mi ama yoksa hiç çıkmazdıki dimi..
Fena oluyorum
Çok silik gibi mi ama yoksa hiç çıkmazdıki dimi..
Fena oluyorum
tebrikleeerrr :) Rabb im sağlıklı hamilelik nasip etsin :))Ben dayanamadim reglm 2 3 gün var test yaptim.. Testin üzerinde 2.cizgi silikte olsa sonuc pozitif yaziyordu.
bence hamilesin (inşallah)Ben dayanamadim reglm 2 3 gün var test yaptim.. Testin üzerinde 2.cizgi silikte olsa sonuc pozitif yaziyordu.
Gunaydin kizlarr test yapmaya gidiyorum dua eder misiniz lutfen tsk ederm simdiden
Benimde 2-3 gün var reglime kasık ağrılarım var ama regl ağrısı gibi değil ilk defa yaşadığım farklı bir ağrı özellikle sağ kasığımda. Normalde şişerdim reglden 1 hafta önce ama şişkinlik hissetmiyorum. İnşallah psikolojik değildir, bende beklemedeyim :)
buCanim ben her ay kendimi bildim bileli o akıntı geliyo hele geçen ay 3 -4 gün sürdü ama sonuc yok doktor bu degerle yumurta gelişmez dedi bence akıntı olayını kafana takma benim oluyor da ne oluyor sanki hem doktora da gittin sen bi sorun yok dedi bunu kafan yerleştirme gelmiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?