Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay benmde sag tarfmda agrı :) bende dun yaptm test ama negatıftı yanı bı cızgı vardı aslında ama sılık bıle denemez ck ck sılık bı cızgıydı ayyy kesın snucu alınca yaz merak ettım

Canım ben dayanamayıp test yaptım biraz önce , önceki yazılarımı oku bi yaptığım testide paylaştım belki yardımcı olur.

Ayy gozunaydin hamissin hemen kan vermeye git tahlil yaptir.bide belirtilerini yaz bize
Teşekkür ederim canım, kan vermeye bu hafta gidemeyebilirim ama bakıcam.
Aslında ilk üye olduğumda yazdım ben belirtileri ama kan testinden net sonuç olunca daha gerçekçi belirtilerle yazmış olayım kimseyide umutlandırmayayım şimdiden. Ama çok isterseniz yazarım tabi.

yaz tekrar bilgilenelim :) tam olarak belirtiler ilişkiden ne zaman sonra başladı? felan yaz bize :)

Ayy benim eşim her akşam çekirdek yer bu ay başladık çalışmalara kasiklarim ağrıyor ama emin değilim hamileysem herkese söylerim çekirdek yedirin diye

Kizlar ben kan testi yaptırdım ve beta hcg sonucu 0.00 çıktı bu normal mi sizce doktor bile sonucu anliyamadigini soyledi

Slm kızlar adetim 14 gün geçti bugün kan testi verdim 0.61 çıktı negatif yani ama inanmak gelmiyo içimden niye bilmiyorum ama kanda negatif çıkıp hamile olanınız var mı yaşadınız mı bu durumu

Haklısın canım bi kaç yerde okudum illaki vıcık vıcık olması gerekmiyor diyor yani elinize az bi miktar da gelebilir diyo onunda stresine girmek istemiyorum dediğin gibi bugün sancım arttı ama testte hala silik yarın bi gün çatlar galiba artık çalışmaları hızlandırmak lazım

Regliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Onun dışındakiler çok hafifti, yaşam durumumu etkileyecek şekilde değildi.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Sık idrara çıkıyordum ama çok su ve sıvı tüketen biriyim oyüzdendir dedim.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)

Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendime Hatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.

Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.

canım marka olarak hangi markayı aldın bende yapmak istiyorum sabırsızlanıyorum çok bat yarın benim ama bir haftadır acayip şeyler oluyor adetten önce hiç ağrı çekmem ben ama 1 haftadır kasık ağrım bel ağrım çok fazla özelliklede gece yatarken.gaz problemim de çok oldu.2 gündür de sık idrara çıkma oldu bende çok fazla su da içmediğim dönemdi.bende bugün alıp sabah yapayım diyorum pozitif olursa doktora giderim ona göre

Ya benim yumurtam pazar gunu catladi yani 3 gun once ben cumartesi ve pazar gunu calistim :) dun ve bugun ustumde cok yorgunluk halsizlik var
Kipirdamak bile istemiyorum. Onun disinda kasiktaki agridan baskada hic biseyim yok
Ama 3 gunde de yorgunluk belirtisi olmaz die dusunuyorum. Sende yorgunluk fln bar miydi varda ne zaman baslado

Hamile misin sen şekerli şeker?
Valla aynısı bende de var ama psikolojik diye düşünüyorum bi de durup dururken birdenbire halsizleşiyorum ve eklemlerim ağrıyor adetime 8 gün kaldı meraktan catlicam

Tabiki cnm yumurtlama olmasa iki cizgi net olmaz zaten. Gorceksin bak ikinci cizgiyi bugun yarin. Sonrada acilsin rengide catladigini anliyim diceksin bu sefer :)
bugün sol kasğığımda sancı var sürekli akıntım ise biraz elime geldi yani yoğun değil ama takmayacam onu da... ovulasyon testi yaptım az önce yine biraz silik çıktı ama yinede artık bu akşamı değerlendirmek lazım :)

Tebrikler canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin ne zamandır bekliyordn neler yaptn canm

Ayy benim eşim her akşam çekirdek yer bu ay başladık çalışmalara kasiklarim ağrıyor ama emin değilim hamileysem herkese söylerim çekirdek yedirin diye
inşallah canım hakkında en hayırlısı neyse o oldun :) ama bu ay başlamışsan hemen ilk aydan tutmaya da bilir olmazsa hemen üzülme canım bu ay daha vücudun alışmaya başlıyodur ama tuta da bilir bazıları düğün gecesi bile hamile kalıyor kader kısmet canım inşallah tutmuştur sende haber alınca bize de söyle :)

Hamile misin sen şekerli şeker?
Valla aynısı bende de var ama psikolojik diye düşünüyorum bi de durup dururken birdenbire halsizleşiyorum ve eklemlerim ağrıyor adetime 8 gün kaldı meraktan catlicam

Sanırım hamileyim 1 saat falan önce test yaptım burda testin resmini paylaştım bakabilirsin.
2. çizgi silik çıktı, gebelik yeniyse 2. çizgi silik çıkabiliyormuş zaten aldığım testin üzerinde de 2. çizgi silikse sonuç pozitiftir yazıyor canım.
Bende çok çatladım patladım valla meraktan çok iyi anlayabiliyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…