- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Ay benmde sag tarfmda agrı :) bende dun yaptm test ama negatıftı yanı bı cızgı vardı aslında ama sılık bıle denemez ck ck sılık bı cızgıydı ayyy kesın snucu alınca yaz merak ettım
Regliye 2-3 gün kaldığı için bu şekilde çıkmış gözünüzaydın sanırımaynı tarihlerde hamile kaldık
Teşekkür ederim canım, kan vermeye bu hafta gidemeyebilirim ama bakıcam.Ayy gozunaydin hamissin hemen kan vermeye git tahlil yaptir.bide belirtilerini yaz bize
yaz tekrar bilgilenelim :) tam olarak belirtiler ilişkiden ne zaman sonra başladı? felan yaz bize :)Teşekkür ederim canım, kan vermeye bu hafta gidemeyebilirim ama bakıcam.
Aslında ilk üye olduğumda yazdım ben belirtileri ama kan testinden net sonuç olunca daha gerçekçi belirtilerle yazmış olayım kimseyide umutlandırmayayım şimdiden. Ama çok isterseniz yazarım tabi.
Günaydın anneler, anne adayları ve KK'nin tatlı hanımları ben yeni öğrendiklerimi yazmak istiyorum belki birimizin işine yarar öğrendiklerimizi paylaşalım arkadaşlar birimizden birine fayda olur inşallah. Yeni öğrendiklerim şunlar:
Çekirdek, bitter çikolata ve türk kahvesi. İlişki öncesi sert bir kahve sperm hareketlerini uyarıyormuş, çekirdek sperm canlılığını koruyormuş ve bitter çikolata ise sperm sayısını 2 katına çıkarıyormuş ve daha güçlü orgazm oluyormuş.
İnşallah işinize yarar.
Çok sevindim yaa inşallah sağlıkla şansla gelir bebeklerimiz..
Sen kan testi yaptırdın mı canım
Haklısın canım bi kaç yerde okudum illaki vıcık vıcık olması gerekmiyor diyor yani elinize az bi miktar da gelebilir diyo onunda stresine girmek istemiyorum dediğin gibiCanim ben her ay kendimi bildim bileli o akıntı geliyo hele geçen ay 3 -4 gün sürdü ama sonuc yok doktor bu degerle yumurta gelişmez dedi bence akıntı olayını kafana takma benim oluyor da ne oluyor sanki hem doktora da gittin sen bi sorun yok dedi bunu kafan yerleştirme gelmiyor diye
Benim aslında 2-3 gün var reglme ama test öyle çıktı işte.Sağlıkla şansla gelsinler inşallah...kan vermedim korkuyorum Regli biraz daha geciksin diye bekliyorum :)
canım marka olarak hangi markayı aldın bende yapmak istiyorum sabırsızlanıyorum çok bat yarın benim ama bir haftadır acayip şeyler oluyor adetten önce hiç ağrı çekmem ben ama 1 haftadır kasık ağrım bel ağrım çok fazla özelliklede gece yatarken.gaz problemim de çok oldu.2 gündür de sık idrara çıkma oldu bende çok fazla su da içmediğim dönemdi.bende bugün alıp sabah yapayım diyorum pozitif olursa doktora giderim ona göreRegliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Onun dışındakiler çok hafifti, yaşam durumumu etkileyecek şekilde değildi.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Sık idrara çıkıyordum ama çok su ve sıvı tüketen biriyim oyüzdendir dedim.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)
Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendimeHatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.
Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.
Ya benim yumurtam pazar gunu catladi yani 3 gun once ben cumartesi ve pazar gunu calistim :) dun ve bugun ustumde cok yorgunluk halsizlik varRegliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)
Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendimeHatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.
Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.
Hamile misin sen şekerli şeker?Regliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
bugün sol kasğığımda sancı var sürekli akıntım ise biraz elime geldi yani yoğun değil ama takmayacam onu da... ovulasyon testi yaptım az önce yine biraz silik çıktı ama yinede artık bu akşamı değerlendirmek lazım :)Tabiki cnm yumurtlama olmasa iki cizgi net olmaz zaten. Gorceksin bak ikinci cizgiyi bugun yarin. Sonrada acilsin rengide catladigini anliyim diceksin bu sefer :)
Tebrikler canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin ne zamandır bekliyordn neler yaptn canmRegliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
inşallah canım hakkında en hayırlısı neyse o oldun :) ama bu ay başlamışsan hemen ilk aydan tutmaya da bilir olmazsa hemen üzülme canım bu ay daha vücudun alışmaya başlıyodur ama tuta da bilir bazıları düğün gecesi bile hamile kalıyor kader kısmet canım inşallah tutmuştur sende haber alınca bize de söyle :)Ayy benim eşim her akşam çekirdek yer bu ay başladık çalışmalara kasiklarim ağrıyor ama emin değilim hamileysem herkese söylerim çekirdek yedirin diye
Hamile misin sen şekerli şeker?
Valla aynısı bende de var ama psikolojik diye düşünüyorum bi de durup dururken birdenbire halsizleşiyorum ve eklemlerim ağrıyor adetime 8 gün kaldı meraktan catlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?