Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ben de beklemeye devam bakalım :)

Tebrikler canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin ne zamandır bekliyordn neler yaptn canm

Amin canım inşallah, teşekkür ederim.
İlk defa bu ay düşündük bebeğimiz olmasını biz. Özellikle birşey yapmadım ama ilişkiden sonra hiç kalkmıyordum ben yataktan öylece uyuyordum işe gittiğim halde duşumu sabah kalkınca alıyordum. Birde ilişki sonrası bir sürede havada tutuyordum ben bacaklarımı :)

canım bunları düşükçe kendine edersin bırak sevsinler yada sevmesinler sen eşinle birlikte kendine bak yuvana bak huzurun var mı en önemli rabbimde karnına bir minnak huzur koyar bir miktardaha mutlu olursunuz tam olursunuz kalbini ferah tut belkide sitresten oluyordur. Sen he de geç sana laf mı soktular bişey mi dediler gül geç o zaman mutlu olursun şimdi senin düşündüğünü taktığını bildikleri için üstüne daha çok gelirler sana küfür dahi etseler kendine güven dik dur bana mı dediniz bile diye düşünme yani hayat senin hayatın kafamıza taktıkça tuaf tuhaf hastalıklar çıkıyor

ya belki rahim rahatsızlığın yoktur bu ay korunmadığın için yumurtalıklarında rahminde bi gelişme çalışma oluyordur. kötü düşünme sen sadece tedbir amaçlı git bir sor alttan baksınlar kesinlikle öyle daha net belli oluyor. Şüpheli bişey olunca zaten direk tahlil veriyorlar Rabbim herşeyi gönlüne göre versin :)

ya canım sormaya çekiniyorum kusura bakma ama belirli bi pozisyon denediniz mi etkili olan ??

Kizlar adetime 3 gun kala kan testi yaptirdim bhcg 0.33 cikti sizce erken mi yaptirdim hamile olma olasigim var diye dusunuyorum cunku belirtiler yasiyorum deger yukselebilirmi degeri dusuk cikip sonra hamile oldugunu ogrenen varmi acabaaaa

Bence de degerlendir sen nolur nolmaz. 2net cizgi cikmadi mi daha. Cikmadiysa aksam ustu bi daha tekrarla

Canım ben dayanamayıp test yaptım biraz önce , önceki yazılarımı oku bi yaptığım testide paylaştım belki yardımcı olur.

Canım cok sevındım tebrıkler mesaJlarını okdm ılk denemende olmsı ne guzel Rabbim saglıkla kucagına almayı nasp etsın belırtılerımız aynı bakalım snucumuzda aynı olacak mı :) heyecanla beklıyrum bende 4 gun nasıl gececek

Canım benim yaptığım test ismi, "Predictor Early Gebelik Testi" üzerinde 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyor. Sende bir yap inşallah vardır çok merak ettim. Yapar ve bilgi verirsen çok sevinirim.
Sabah ilk idrarla falanda yapmadım öğlen yaptım ben.

haklısın canım inşallah öğreneceğim zamanla takmamayı çok sağol yardımların için

tamam canım bakayım akşam iş çıkışı alırım bende yarın haber veririm kısmet olursa Allah tamamına erdirsin seninkini de inşallah sende doktora gittiğinde haber et bize

Kizlar neden kimse bana cevap vermiyor kan testi yaptım 0.00 çıktı böyle olan var mı doktor bile anlamadı negatif bile olsa 0.50 çıkardı

Tabi canım girme sakin strese sende hiç bişey yok takma hersey kafada bitiyor bol bol çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…