- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Sanırım hamileyim 1 saat falan önce test yaptım burda testin resmini paylaştım bakabilirsin.
2. çizgi silik çıktı, gebelik yeniyse 2. çizgi silik çıkabiliyormuş zaten aldığım testin üzerinde de 2. çizgi silikse sonuç pozitiftir yazıyor canım.
Bende çok çatladım patladım valla meraktan çok iyi anlayabiliyorum seni.
Tebrikler canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin ne zamandır bekliyordn neler yaptn canm
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ben de beklemeye devam bakalım :)
canım bunları düşükçe kendine edersin bırak sevsinler yada sevmesinler sen eşinle birlikte kendine bak yuvana bak huzurun var mı en önemli rabbimde karnına bir minnak huzur koyar bir miktardaha mutlu olursunuz tam olursunuz kalbini ferah tut belkide sitresten oluyordur. Sen he de geç sana laf mı soktular bişey mi dediler gül geç o zaman mutlu olursun şimdi senin düşündüğünü taktığını bildikleri için üstüne daha çok gelirler sana küfür dahi etseler kendine güven dik dur bana mı dediniz bile diye düşünme yani hayat senin hayatın kafamıza taktıkça tuaf tuhaf hastalıklar çıkıyoraynen canım sorma zaten çok düşündüklerini ve olsada bir yararları olacağını sanmıyorum ama laf söylemek sırası geldimi onlardan bana sıra gelmiyor maşallah ben istiyorum düşünüyorum diye manyakmısın ne diye takıyorsun deyip duruyorlar eltimin oldu ikincisi el üstünde ben hiç inanmıyorum benimkini sevdiklerine hep gösteriş neyse bunları düşünüp duruyorum canım işte böyle böyle yıprattım kendimi guatr oldu sonundakeşke onlarıda kimseyi de umursamadan yaşayabilsem
ben aslında bu olayı önemserim. bekarken 2-3 kez gitmiştim. evlenmeden önce de son bir kontrol için hormonlar falan filan baktırmıştım prolaktin biraz yüksekti ama ilaca gerek görmediler. yumurtalıklarda birşey yoktu. idrara sıkışık gitmiştim. alttan bakamamıştı ama şimdi özellikle alttan mmuayene isteyeceğim. panik oldum bende bu cumartesiye randevu aldım :)
aslında zaten bu ay reglimde gidecektim bu esnadada çocuk düşündük olur olmaz nasip dedik. ama zaten en başta yapılması gereken birşey. evlenince hormonlar herşey değişiyor canım ya. özellikle dün gece karnımın altında tam rahmin olduğu yerde uyandırcak şekilde ağrı oldu şu an yok ama korktum açıkçası. sen kesinlikle kontrollerini yaptır canım eşine bakma sonuçta seninde sağlığın önemli olan
ya canım sormaya çekiniyorum kusura bakma ama belirli bi pozisyon denediniz mi etkili olan ??Amin canım inşallah, teşekkür ederim.
İlk defa bu ay düşündük bebeğimiz olmasını biz. Özellikle birşey yapmadım ama ilişkiden sonra hiç kalkmıyordum ben yataktan öylece uyuyordum işe gittiğim halde duşumu sabah kalkınca alıyordum. Birde ilişki sonrası bir sürede havada tutuyordum ben bacaklarımı :)
Benim aslında 2-3 gün var reglme ama test öyle çıktı işte.
Senin geçti mi canım günün.
Bence de degerlendir sen nolur nolmaz. 2net cizgi cikmadi mi daha. Cikmadiysa aksam ustu bi daha tekrarlabugün sol kasğığımda sancı var sürekli akıntım ise biraz elime geldi yani yoğun değil ama takmayacam onu da... ovulasyon testi yaptım az önce yine biraz silik çıktı ama yinede artık bu akşamı değerlendirmek lazım :)
Canım ben dayanamayıp test yaptım biraz önce , önceki yazılarımı oku bi yaptığım testide paylaştım belki yardımcı olur.
kasık ve bel ağrısı neyse de göğüslerimi bir koparmasa olucakEver 27-28-29 subatcilar durumlar nasil var mi degisiklik fln @ceyagem @yunus_cikletbhchrk @ruzgargullu ve hatirlayamadigim tum arkadaslar :)
canım marka olarak hangi markayı aldın bende yapmak istiyorum sabırsızlanıyorum çok bat yarın benim ama bir haftadır acayip şeyler oluyor adetten önce hiç ağrı çekmem ben ama 1 haftadır kasık ağrım bel ağrım çok fazla özelliklede gece yatarken.gaz problemim de çok oldu.2 gündür de sık idrara çıkma oldu bende çok fazla su da içmediğim dönemdi.bende bugün alıp sabah yapayım diyorum pozitif olursa doktora giderim ona göre
haklısın canım inşallah öğreneceğim zamanla takmamayı çok sağol yardımların içincanım bunları düşükçe kendine edersin bırak sevsinler yada sevmesinler sen eşinle birlikte kendine bak yuvana bak huzurun var mı en önemli rabbimde karnına bir minnak huzur koyar bir miktardaha mutlu olursunuz tam olursunuz kalbini ferah tut belkide sitresten oluyordur. Sen he de geç sana laf mı soktular bişey mi dediler gül geç o zaman mutlu olursun şimdi senin düşündüğünü taktığını bildikleri için üstüne daha çok gelirler sana küfür dahi etseler kendine güven dik dur bana mı dediniz bile diye düşünme yani hayat senin hayatın kafamıza taktıkça tuaf tuhaf hastalıklar çıkıyor
ya belki rahim rahatsızlığın yoktur bu ay korunmadığın için yumurtalıklarında rahminde bi gelişme çalışma oluyordur. kötü düşünme sen sadece tedbir amaçlı git bir sor alttan baksınlar kesinlikle öyle daha net belli oluyor. Şüpheli bişey olunca zaten direk tahlil veriyorlar Rabbim herşeyi gönlüne göre versin :)
tamam canım bakayım akşam iş çıkışı alırım bende yarın haber veririm kısmet olursa Allah tamamına erdirsin seninkini de inşallah sende doktora gittiğinde haber et bizeCanım benim yaptığım test ismi, "Predictor Early Gebelik Testi" üzerinde 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyor. Sende bir yap inşallah vardır çok merak ettim. Yapar ve bilgi verirsen çok sevinirim.
Sabah ilk idrarla falanda yapmadım öğlen yaptım ben.
Çıkmadı canım bak bugün kü testi gönderiyorum ama ağrım var yani yarın olma ihtimali yüksek inşallah akşamA tekrar yapayım testiBence de degerlendir sen nolur nolmaz. 2net cizgi cikmadi mi daha. Cikmadiysa aksam ustu bi daha tekrarla
Belirginlesmis. Sen aksama muhakkak degerlendir tesi 6-7 gibi yap.Çıkmadı canım bak bugün kü testi gönderiyorum ama ağrım var yani yarın olma ihtimali yüksek inşallah akşamA tekrar yapayım testi
Kizlar neden kimse bana cevap vermiyor kan testi yaptım 0.00 çıktı böyle olan var mı doktor bile anlamadı negatif bile olsa 0.50 çıkardı
Canım öyle bişey başıma gelmedi benimki 0,1 çıkmıştı geçen ay. Büyük ihtimalle kimsenin başına gelmediği için cevap yazmıyordurKizlar neden kimse bana cevap vermiyor kan testi yaptım 0.00 çıktı böyle olan var mı doktor bile anlamadı negatif bile olsa 0.50 çıkardı
Tabi canım girme sakin strese sende hiç bişey yok takma hersey kafada bitiyor bol bol çalışHaklısın canım bi kaç yerde okudum illaki vıcık vıcık olması gerekmiyor diyor yani elinize az bi miktar da gelebilir diyo onunda stresine girmek istemiyorum dediğin gibibugün sancım arttı ama testte hala silik yarın bi gün çatlar galiba artık çalışmaları hızlandırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?