- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Benimde adet 28inde bu pazar catladi yumurta uyku halim var bi de kasik agrisi sende bu kadar erken belirtli var miydiCanım benim yaptığım test ismi, "Predictor Early Gebelik Testi" üzerinde 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyor. Sende bir yap inşallah vardır çok merak ettim. Yapar ve bilgi verirsen çok sevinirim.
Sabah ilk idrarla falanda yapmadım öğlen yaptım ben.
Tamam canım inşallah akşam 7 de testi yaparım sonra başlarım çalışmalaraBelirginlesmis. Sen aksama muhakkak degerlendir tesi 6-7 gibi yap.
Canim fsh değeri yüksek çıktı onun için 1 ay d.kontrol hapı kullanacağım sonra klmone başlayacağımCanm bu değerle olmaz demişsin neyin var ki
bu
canım bunları düşükçe kendine edersin bırak sevsinler yada sevmesinler sen eşinle birlikte kendine bak yuvana bak huzurun var mı en önemli rabbimde karnına bir minnak huzur koyar bir miktardaha mutlu olursunuz tam olursunuz kalbini ferah tut belkide sitresten oluyordur. Sen he de geç sana laf mı soktular bişey mi dediler gül geç o zaman mutlu olursun şimdi senin düşündüğünü taktığını bildikleri için üstüne daha çok gelirler sana küfür dahi etseler kendine güven dik dur bana mı dediniz bile diye düşünme yani hayat senin hayatın kafamıza taktıkça tuaf tuhaf hastalıklar çıkıyor
ya belki rahim rahatsızlığın yoktur bu ay korunmadığın için yumurtalıklarında rahminde bi gelişme çalışma oluyordur. kötü düşünme sen sadece tedbir amaçlı git bir sor alttan baksınlar kesinlikle öyle daha net belli oluyor. Şüpheli bişey olunca zaten direk tahlil veriyorlar Rabbim herşeyi gönlüne göre versin :)
Allah kimseyi çocukla imtihan etmesin Allah im hepimize en kisa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebisler kucagimiza almamizi nasip etsin inlsh
Ayy inşallah canım benim çok sağol moral verdiğin için iyi dileklerin için Rabbim seninde gönlüne göre verecek inşallah bu kadar sıkıntı ve sabıra değecek :)Tabi canım girme sakin strese sende hiç bişey yok takma hersey kafada bitiyor bol bol çalış
geçen aya göre hiçbir belirti yok çok şaşıyorum gögüs ,kasık hiçbir ağrı hissetmiyorumEver 27-28-29 subatcilar durumlar nasil var mi degisiklik fln @ceyagemyunus_ciklet @bhchrk ruzgargullu ve hatirlayamadigim tum arkadaslar :)
ben etiketlenmedim ama yine de yazim dedimEver 27-28-29 subatcilar durumlar nasil var mi degisiklik fln @ceyagemyunus_ciklet @bhchrk ruzgargullu ve hatirlayamadigim tum arkadaslar :)
Iyi yapmissin cnm. Ya herkesi tutamiorum aklimda kusura bakma :) bende sivilce normalde de ciktigi icin baglanti kuramiorum. Bende de sadece kasik agrisi var. Bi de halsizim 2 gundurben etiketlenmedim ama yine de yazim dedim
tebrikler canım kaç aydır bekliyorsun belirtin varmıydı?Hepinize çok teşekkür ederim, umarım gerçekten öyledir. :) Ağlayasım var valla ama işteyim kendimi tutmak zorundayım..
13/14/15 den biri yumurtlama günüydü 10.12.15 gün çalıştım bakalım tutmasının diliyorum.Ever 27-28-29 subatcilar durumlar nasil var mi degisiklik fln @ceyagemyunus_ciklet @bhchrk ruzgargullu ve hatirlayamadigim tum arkadaslar :)
ya canım sormaya çekiniyorum kusura bakma ama belirli bi pozisyon denediniz mi etkili olan ??
Ya benim yumurtam pazar gunu catladi yani 3 gun once ben cumartesi ve pazar gunu calistim :) dun ve bugun ustumde cok yorgunluk halsizlik var
Kipirdamak bile istemiyorum. Onun disinda kasiktaki agridan baskada hic biseyim yok
Ama 3 gunde de yorgunluk belirtisi olmaz die dusunuyorum. Sende yorgunluk fln bar miydi varda ne zaman baslado
Bugün aslında olmam gerekiyor ama hiçbir ses yok :)
Canım cok sevındım tebrıkler mesaJlarını okdm ılk denemende olmsı ne guzel Rabbim saglıkla kucagına almayı nasp etsın belırtılerımız aynı bakalım snucumuzda aynı olacak mı :) heyecanla beklıyrum bende 4 gun nasıl gececek
ovs testi yapmışmıydın nasıl değerlendir bir dolu bir boş mu?İnşallah hamilesindir canım, test yap sende niye bekliyorsun ben dayanamadım :)
Benimde adet 28inde bu pazar catladi yumurta uyku halim var bi de kasik agrisi sende bu kadar erken belirtli var miydi
ben daha yumurtlama oldumu bilmiyorum canimEver 27-28-29 subatcilar durumlar nasil var mi degisiklik fln @ceyagemyunus_ciklet @bhchrk ruzgargullu ve hatirlayamadigim tum arkadaslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?