Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde adet 28inde bu pazar catladi yumurta uyku halim var bi de kasik agrisi sende bu kadar erken belirtli var miydi

tahminimce öyle canım çünkü ben çoğu reglimi zaten olmadan anlardım aha gelio kırmızılar derdim birkaç gün kala ama 9 gün var daha ve artık regl olcaksam oliim demeye başladım öyle bir şişlik öyle bir batma göğüslerim karnımın altı patlayacak. haftaya adetli olursam alttan bakamaz diye özellikle olmadan gitmek istiyorum zaten. off bakalım vakit yaklaştıkça stres değil ama merak artıyor açıkçası

ya canım sormaya çekiniyorum kusura bakma ama belirli bi pozisyon denediniz mi etkili olan ??

Sadece

Olacağı varsa olur canım 3 gündede halsizlik uykusuzluk olabilir. Ben doktor değilim ama herkes farklı yaşıyor okuduklarıma göre.. Tabi net bişey için çok erken azcık daha bekle :)

merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza bende 5 aylık evlıyım fakat hala gebe kalamadım en son adet tarıhım 29 ocak ve felaket kasık agrım var bacagıma vuruyor hafta sonu doktora gıttım polikistik over sendromu var dedi.yanı yumurtalıklarımda kist varmış arastırdıgım kadarı ile yumurtlama nadir oluyormus yumurtlamayı hisseden varmı?

Çok şükür canım, teşekkür ederim. 2 gün sonra test yap bence benim 2 günü var reglm ama dayanamadım yaptım :)

Benimde adet 28inde bu pazar catladi yumurta uyku halim var bi de kasik agrisi sende bu kadar erken belirtli var miydi

Canım benim yazdığım belirtilerim 10 gün öncesinden hala devam eden belirtiler zaten, hemen hemen seninde reglden 10 gün önce başlamış olma ihtimalı var ama tabi net bilemeyiz. İnşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…