Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Iyi yapmissin cnm. Ya herkesi tutamiorum aklimda kusura bakma :) bende sivilce normalde de ciktigi icin baglanti kuramiorum. Bende de sadece kasik agrisi var. Bi de halsizim 2 gundur
bende de halsizlik hep var ben de onda bağlantı kuramıyorum sivilce hep alnımda çıkıyor çok sinir bozucu ya

Canım geçmiş olsun 2014 eylül ayindada bende çıktı 6 gün adetim gecikti ben hamileyim sandim megerse prolaktin yükselmiş adet söktürücü ve dostinex kullandım bi ay içinde dustu Dr da rakip etmedi 2015 mart ayında gittim başka Dr a oda aynisi ni dedi ilaç verdi iki ay kullandım ilk ay düştü ikinci ay yükselmesine diye ilacı çeyrek ictim Dr öyle istedi ama hala tik yok bakalım bu ay adet olursam başka bir Dr gidicem prolaktinden başka hiçbir sorun yok dendi ama gebeliğe büyük engel emar falan çekilmiş miydi sana

:) teşekkür ederim cevapladığın ıcın bende denıcem bırdahakı ay bu ay geç kaldım sanırım ort. 12 gün var adetime
Ben 25-26 gunde bir adet oluorum ovulasyon testine 8.gunu baslamam gerekiodu adetten itibaren. Ama ben adet bittigi gibi 4.gun basladim kacirmiyim gunleri diye 11.gun 12.gun esit cizgiyo gordum

Arkadaşlar merhaba acil olarak yardiminiza ihtiyacım var benim adetim düzensiz olduğu için yumurtlama gününü hesaplayamadim 29 inde lekelenme gördüm30 unda da aynı şey 31 normal olarak geldi şimdi benim adet başlangıç tarihim hangisi oluyor anlamadım bu nedenden dolayı eşimle 8 10 12 16 tarihlerinde birlikte oldum (yumurlama tarihini bilmediğim için yakın tarihlerde) suan gelecek adetime tahminen 10 11 gün var ama çok feci bir karın ağrısı ara ara kramp ve mide eksimesi var neler oluyor bana anlamis degilim yardim edin lutfen yasayan var mi ayni sorunu

Ben 25-26 gunde bir adet oluorum ovulasyon testine 8.gunu baslamam gerekiodu adetten itibaren. Ama ben adet bittigi gibi 4.gun basladim kacirmiyim gunleri diye 11.gun 12.gun esit cizgiyo gordum
ben çok düzensizim evlendım ilk 2 ay 10 gün geciktim sonrasında 2 ayda 29 günde oldum gecen hafta da doktora gitigimde polikistik over sendromu olduğunu söyledi buda yumurtlama herzaman olmuyormus arada bir oluyormuş ayrıcada şuanda idrar yollarımda enfeksiyon var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

benimde 12 gün var adetime bende düzensizim son 2 ay harıç bendede feci şekilde kasık agrısı var hıc gıtmıyor ve bugunde bacagıma vuruyor ağrı

heeehh aynı ben ben 15inde yumurtladım birebir aynıyız tarihlerde ama benim ayın 10,12,13,14ünde ilişki oldu benim midemde bişiy yokta göğüslerimi biri koparıyo sadece hayırlısı bakalım beklicez beraber :)

Çok şükür canım, teşekkür ederim. 2 gün sonra test yap bence benim 2 günü var reglm ama dayanamadım yaptım :)

Bende dun yaptım ya yıne negatıf cıkmasın catlasamda patlasamda beklycem artk reglım bır gun gecınce yapcam zaten sımdı bende esımde cok umutluyuz durduk yere hayal kırıklıgı yasamayalım cunku defalarca basıma geldı dayanamayıp test yapyrum negatıf 2 gun snra testı tekrarlıyrum yıne negatıf hıc bırınde umudumuzu kaybetmyrz belkı 2 gun snra cıkar dıye dıye adetım gelene kadar durmadan test yapardık :) ama yapmıcam bu defa

Arkadaşlar 29ve 30da siyah leke keke geldi 31 de normal adet devam etti kızlar adet başlangıcı sizce hangisi sayilir

Bi ihtimale olsa yok mudur acaba

her zaman umut vardır canım olmaz olur mu hiç dün birine daha yazmıştım bilmem denk geldin mi hiç bi kadın hep hamile olduğunu hissediyodu ama adeti 1 hafta geçmesine rağmen ne kanda ne de idrarda ne de ultrasonda çıkmıyodu en sonunda adetinden 15 gün geçtikden sonra evde idrar tahlilinde çıktı hamile olduğu o yüzden de son ana kadar adeti görmeden hamile olma hayalinden vazgeçme inşallah hamilesindir Allah tez zamanda sevindirsin bütün anne olmak isteyenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…