- 17 Şubat 2016
- 23
- 4
- 1
yumurta çatlamasını nasıl anlıyorsunuz?Canım benim yazdığım belirtilerim 10 gün öncesinden hala devam eden belirtiler zaten, hemen hemen seninde reglden 10 gün önce başlamış olma ihtimalı var ama tabi net bilemeyiz. İnşallah hamilesindir.
bende de halsizlik hep var ben de onda bağlantı kuramıyorumIyi yapmissin cnm. Ya herkesi tutamiorum aklimda kusura bakma :) bende sivilce normalde de ciktigi icin baglanti kuramiorum. Bende de sadece kasik agrisi var. Bi de halsizim 2 gundur
Ovulasyon testi yapiyoruz hergun yumurta catlayacagi zaman iki cizgi koyu cikio bizde anlioyurz ki ertesi gun yumurta catlicak :)yumurta çatlamasını nasıl anlıyorsunuz?
:) teşekkür ederim cevapladığın ıcın bende denıcem bırdahakı ay bu ay geç kaldım sanırım ort. 12 gün var adetimeOvulasyon testi yapiyoruz hergun yumurta catlayacagi zaman iki cizgi koyu cikio bizde anlioyurz ki ertesi gun yumurta catlicak :)
Canım geçmiş olsun 2014 eylül ayindada bende çıktı 6 gün adetim gecikti ben hamileyim sandim megerse prolaktin yükselmiş adet söktürücü ve dostinex kullandım bi ay içinde dustu Dr da rakip etmedi 2015 mart ayında gittim başka Dr a oda aynisi ni dedi ilaç verdi iki ay kullandım ilk ay düştü ikinci ay yükselmesine diye ilacı çeyrek ictim Dr öyle istedi ama hala tik yok bakalım bu ay adet olursam başka bir Dr gidicem prolaktinden başka hiçbir sorun yok dendi ama gebeliğe büyük engel emar falan çekilmiş miydi sanaArkadaşlar bir buçuk yıldır evliyim evlendigimiz den beri korunmuyoruz ama bebis olmuyor 3 aydır Dr a gidiyorum sürekli tahlil yapıyor süt hormonum yuksekmis onun için bu ay da bakacak ve ilaç verecekmis adetime 2 gun kaldı fakat geçen hafta beş gün boyunca şiddetli eklem ve bacak ağrısı çektim suan yok ama göğsümde her adet döneminde olan rutin ağrı var sizce hamile olabilirmiyim
Ben 25-26 gunde bir adet oluorum ovulasyon testine 8.gunu baslamam gerekiodu adetten itibaren. Ama ben adet bittigi gibi 4.gun basladim kacirmiyim gunleri diye 11.gun 12.gun esit cizgiyo gordum:) teşekkür ederim cevapladığın ıcın bende denıcem bırdahakı ay bu ay geç kaldım sanırım ort. 12 gün var adetime
ozaman sen 28 den regl görürsün 01 şubatmıydı regl?Ben 25-26 gunde bir adet oluorum ovulasyon testine 8.gunu baslamam gerekiodu adetten itibaren. Ama ben adet bittigi gibi 4.gun basladim kacirmiyim gunleri diye 11.gun 12.gun esit cizgiyo gordum
ben çok düzensizim evlendım ilk 2 ay 10 gün geciktim sonrasında 2 ayda 29 günde oldum gecen hafta da doktora gitigimde polikistik over sendromu olduğunu söyledi buda yumurtlama herzaman olmuyormus arada bir oluyormuş ayrıcada şuanda idrar yollarımda enfeksiyon varBen 25-26 gunde bir adet oluorum ovulasyon testine 8.gunu baslamam gerekiodu adetten itibaren. Ama ben adet bittigi gibi 4.gun basladim kacirmiyim gunleri diye 11.gun 12.gun esit cizgiyo gordum
benimde 12 gün var adetime bende düzensizim son 2 ay harıç bendede feci şekilde kasık agrısı var hıc gıtmıyor ve bugunde bacagıma vuruyor ağrıArkadaşlar merhaba acil olarak yardiminiza ihtiyacım var benim adetim düzensiz olduğu için yumurtlama gününü hesaplayamadim 29 inde lekelenme gördüm30 unda da aynı şey 31 normal olarak geldi şimdi benim adet başlangıç tarihim hangisi oluyor anlamadım bu nedenden dolayı eşimle 8 10 12 16 tarihlerinde birlikte oldum (yumurlama tarihini bilmediğim için yakın tarihlerde) suan gelecek adetime tahminen 10 11 gün var ama çok feci bir karın ağrısı ara ara kramp ve mide eksimesi var neler oluyor bana anlamis degilim yardim edin lutfen yasayan var mi ayni sorunu
2 subat cnm 25 gun olarak dusunursem 27sinde bi gun gec gelio 2 aydir o nedenlede 28indeozaman sen 28 den regl görürsün 01 şubatmıydı regl?
ovs testi yapmışmıydın nasıl değerlendir bir dolu bir boş mu?
sekerli_seker idrarında bi değişiklik var mı ? dikkat etmişmiydin ?
heeehh aynı benArkadaşlar merhaba acil olarak yardiminiza ihtiyacım var benim adetim düzensiz olduğu için yumurtlama gününü hesaplayamadim 29 inde lekelenme gördüm30 unda da aynı şey 31 normal olarak geldi şimdi benim adet başlangıç tarihim hangisi oluyor anlamadım bu nedenden dolayı eşimle 8 10 12 16 tarihlerinde birlikte oldum (yumurlama tarihini bilmediğim için yakın tarihlerde) suan gelecek adetime tahminen 10 11 gün var ama çok feci bir karın ağrısı ara ara kramp ve mide eksimesi var neler oluyor bana anlamis degilim yardim edin lutfen yasayan var mi ayni sorunu
Çok şükür canım, teşekkür ederim. 2 gün sonra test yap bence benim 2 günü var reglm ama dayanamadım yaptım :)
Evde 1 tane test var inanılmaz dürtüyoEver 27-28-29 subatcilar durumlar nasil var mi degisiklik flnAnaPatron yunus_ciklet bhchrk @ruzgargullu ve hatirlayamadigim tum arkadaslar :)
Bi ihtimale olsa yok mudur acaba
29 sayılıyo canım :)Arkadaşlar 29ve 30da siyah leke keke geldi 31 de normal adet devam etti kızlar adet başlangıcı sizce hangisi sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?