benim de sat 29 ocak benim de pko m vardı 7-8 senedir kızken bile d.kontrol hapı kullandım hiç temizlenmedi kistlerim..merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza bende 5 aylık evlıyım fakat hala gebe kalamadım en son adet tarıhım 29 ocak ve felaket kasık agrım var bacagıma vuruyor hafta sonu doktora gıttım polikistik over sendromu var dedi.yanı yumurtalıklarımda kist varmış arastırdıgım kadarı ile yumurtlama nadir oluyormus yumurtlamayı hisseden varmı?
Arkadaşlar 29ve 30da siyah leke keke geldi 31 de normal adet devam etti kızlar adet başlangıcı sizce hangisi sayilir
ayy en azından bir belirti var sende bende hiç bir belirti yok ne göğüslerimde şişlik ne gaz sıkıntısı nede bir ağrı uykusuzluk batma falan ne güzel ki hissediyorsun inşallah bu ay hamişsindirde öğrenirsin doktora gittiğinde alttan muayenede ve ultrasyonda çatlaman olup olmadığı anlaşılıyor doktor bana söyledi çatlaman gerçekleşmiş bu ay gebelik olur mu olmaz mı adetini bekleyip görcez dedi adet günün geçtikten sonra gelirsin şuan yapılan her test yanıltıcı olur dedi geç döllenmede olsa olsun artık onada razıyım olsun yeter ki geç döllenme ile ilgili bilgin var mı senin ne kadar sürüyor geç döllenme?tahminimce öyle canım çünkü ben çoğu reglimi zaten olmadan anlardım aha gelio kırmızılar derdim birkaç gün kala ama 9 gün var daha ve artık regl olcaksam oliim demeye başladım öyle bir şişlik öyle bir batma göğüslerim karnımın altı patlayacak. haftaya adetli olursam alttan bakamaz diye özellikle olmadan gitmek istiyorum zaten. off bakalım vakit yaklaştıkça stres değil ama merak artıyor açıkçası
heeehh aynı benben 15inde yumurtladım birebir aynıyız tarihlerde ama benim ayın 10
Adetime tahmini olarak 10 11 gün var bu kadar erken hamilelik belirtisi olur mu ne yazıkki düzensiz olunca anlamıyor insan muhtemelen 27 veya28dirheeehh aynı benben 15inde yumurtladım birebir aynıyız tarihlerde ama benim ayın 10,12,13,14ünde ilişki oldu benim midemde bişiy yokta göğüslerimi biri koparıyo sadece hayırlısı bakalım beklicez beraber :)
bat ne zaman :)Evde 1 tane test var inanılmaz dürtüyo
benim de öyle 1 haftadan beriEvet koyu ve kokuluNormalde açık renk ve kokusuz olduğu için dikkatimi çekiyodu, yazmayı unutmuşum hatırlattın :)
Tesekurler canim29 sayılıyo canım :)
Kizlar pazartesi günü test sonucum 4.47 çıktı. Adet gunum yarin sizce varmidir bu ikinci asilamam.bole cikan varmi hic yukselirmi sizce
canım bildiğim kadarıyla 10 dan düşükse hamilelik yok demektir ama senin günün daha gelmemiş ki sen yarın tekarar git yaptır bakalım yükselmiş mi çünkü hamile olmayanlarda çoğunlukla 0,1 - 1 gibi aralıklarda çıkıyor sende nerdeyse 5 üstelik gününden de kaç gün önce yaptırmışsın eğer hamileysen yarına daha yüksek çıkması lazım inşallah hamilesindir
Sağol cnm inşallah wardir Rabbim ins nasip eder bana ve herkese. Sonucta 0-5araligi yaIyo ama doktorum negatif dedi.bende bir umut diyorum yrn hastalanmazsam tesri tekrarlicamcanım bildiğim kadarıyla 10 dan düşükse hamilelik yok demektir ama senin günün daha gelmemiş ki sen yarın tekarar git yaptır bakalım yükselmiş mi çünkü hamile olmayanlarda çoğunlukla 0,1 - 1 gibi aralıklarda çıkıyor sende nerdeyse 5 üstelik gününden de kaç gün önce yaptırmışsın eğer hamileysen yarına daha yüksek çıkması lazım inşallah hamilesindir
Ne testi var kiz. Daha 3 olmus yumurtlayali cikar mi hic hamilelik testinden :)Evde 1 tane test var inanılmaz dürtüyo
15 ymurtladım bende daha 3-5 arası döllenme gerçekleşir Senin bahsettiğin belirti daha başlamadı bile :))heeehh aynı benben 15inde yumurtladım birebir aynıyız tarihlerde ama benim ayın 10,12,13,14ünde ilişki oldu benim midemde bişiy yokta göğüslerimi biri koparıyo sadece hayırlısı bakalım beklicez beraber :)
döllenme 30 dk içinde oluyormuş rahme düşmesi 5 günü buluyormuş kuzum :)15 ymurtladım bende daha 3-5 arası döllenme gerçekleşir Senin bahsettiğin belirti daha başlamadı bile :))
ayy en azından bir belirti var sende bende hiç bir belirti yok ne göğüslerimde şişlik ne gaz sıkıntısı nede bir ağrı uykusuzluk batma falan ne güzel ki hissediyorsun inşallah bu ay hamişsindirde öğrenirsin doktora gittiğinde alttan muayenede ve ultrasyonda çatlaman olup olmadığı anlaşılıyor doktor bana söyledi çatlaman gerçekleşmiş bu ay gebelik olur mu olmaz mı adetini bekleyip görcez dedi adet günün geçtikten sonra gelirsin şuan yapılan her test yanıltıcı olur dedi geç döllenmede olsa olsun artık onada razıyım olsun yeter ki geç döllenme ile ilgili bilgin var mı senin ne kadar sürüyor geç döllenme?
Rahme düşünce hcg hormonu salgılıyor ya canım Salgılama başlayınca hormon ozaman göğüsler şişer acır ve diğer belirtiler başlar.döllenme 30 dk içinde oluyormuş rahme düşmesi 5 günü buluyormuş kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?