Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim de sat 29 ocak benim de pko m vardı 7-8 senedir kızken bile d.kontrol hapı kullandım hiç temizlenmedi kistlerim..
9 aylık evliyim son iki aydır ilacımı içmiyorum korunmuyoruz ama geçen ay kistlerin temizlenmiş ama yumurtalıkların hala aynı özelliği gösterir dedi.. yumurtalarımda problem yokmuş sadece kistler erkeklik hormonu salgılıyor benim.. pko nun grupları oluyor işte bu şekilde internetten her yazana inanma.. bunları sor doktoruna ben nasıl özellik gösteriyorum pko da diye

kızlaaaarr 18 - 20 şubatçılar parmak kaldırsın bakim ne var ne yok var mı bebiş sinyali :)

ayy en azından bir belirti var sende bende hiç bir belirti yok ne göğüslerimde şişlik ne gaz sıkıntısı nede bir ağrı uykusuzluk batma falan ne güzel ki hissediyorsun inşallah bu ay hamişsindirde öğrenirsin doktora gittiğinde alttan muayenede ve ultrasyonda çatlaman olup olmadığı anlaşılıyor doktor bana söyledi çatlaman gerçekleşmiş bu ay gebelik olur mu olmaz mı adetini bekleyip görcez dedi adet günün geçtikten sonra gelirsin şuan yapılan her test yanıltıcı olur dedi geç döllenmede olsa olsun artık onada razıyım olsun yeter ki geç döllenme ile ilgili bilgin var mı senin ne kadar sürüyor geç döllenme?

benim de o tarihlerde işte.. belirtiler illaki başlar hafif hafif :) beklemekten başka çaremiz yok maalesef bi hafta daha sabret sonra testlere bakarız :)

Kizlar pazartesi günü test sonucum 4.47 çıktı. Adet gunum yarin sizce varmidir bu ikinci asilamam.bole cikan varmi hic yukselirmi sizce

Kizlar pazartesi günü test sonucum 4.47 çıktı. Adet gunum yarin sizce varmidir bu ikinci asilamam.bole cikan varmi hic yukselirmi sizce

canım bildiğim kadarıyla 10 dan düşükse hamilelik yok demektir ama senin günün daha gelmemiş ki sen yarın tekarar git yaptır bakalım yükselmiş mi çünkü hamile olmayanlarda çoğunlukla 0,1 - 1 gibi aralıklarda çıkıyor sende nerdeyse 5 üstelik gününden de kaç gün önce yaptırmışsın eğer hamileysen yarına daha yüksek çıkması lazım inşallah hamilesindir

O halde Adetime 8 gün var. Karnım çok ağrıyor kramlar nerdeyse isi biraktiracak bana tas yutmus gibiyim sirtim cok agriyor eksime var midemde sizce bu hamilelik belirtisimi test yapsam cikarmi

Sağol cnm inşallah wardir Rabbim ins nasip eder bana ve herkese. Sonucta 0-5araligi yaIyo ama doktorum negatif dedi.bende bir umut diyorum yrn hastalanmazsam tesri tekrarlicam

15 ymurtladım bende daha 3-5 arası döllenme gerçekleşir Senin bahsettiğin belirti daha başlamadı bile :))

ya belirti var ama var diye hamile olacakmıyım bilmiyorum çok yanıltıcı olabiliyor dinlemek istemiyorum yani kendimi çok fazla. banada diyeceği adeti bekleyelim zaten yoksa sanmıyorum şimdiden net bişey der mi demez mi? geç döllenme konusunu aslında çok bilmiyorum ama normalde olaki hamileysen doktora gittiğinde 6 haftalık hamile olarak hesaplanacağına 5 haftalık olarak hesaplanıyor gibi. yani sperm yumurtada geç dölleniyor sonu olarak yumurtlama zamanı değil sonrası haftasında hamile kalmış gibi düşünülüyor. gibi gibi.. yani senle ben aynı zamanda bat olduğundan geç döllenme olduysa eğerki şu sıralar yapılan kan veya idrar testi negatif olması yanıltabilir. en temizi adeti beklemek bu yüzden.

Kızlar merhaba bende 4-5 ay önce bu forumda hamilelik belirtileriyle ilgili deli gibi araştırma yapıyordum herkesin yazdığından kendimde bişeyler arıyordum. şuan 22 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin çok bekletmedi kızım beni bende yaşadığım belirtilerden bahsediyim ama öncelikle şunu söylemek istiyorum herkeste belirtiler farklı oluyor ben hamilemiyim acaba diye burda belirtilere bakarken hiç biri bende yok deyip üzülmüştüm hamile olduğumu bilmeden benim belirtim adete yakın sol kasığımda iğne batması gibi ağrılar olmasıydı bide adetime 1 hafta kala hiç olmayan akıntı oldu o zaman umutlanmıştım ama ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne de göğüste şişlik hiç biri bende olmadı adetime 2 gün varken bebetime testinden yaptım bekledim pembe çizgi oluşmadı eşime gidip testi verdim yok deyip üzülürken eşimin 2 dakika sonra '''çizgi oluşuyor'''dediğini duydum baktım şok oldum hemen gidip erken gebelik testi aldık ve mutlu son bariz pembe çizgiyi gördük.ertesi günde koşa koşa doktora kan değerim 238 çıkmıştı.şimdi kocaman olduk beklemek çok zor kızlar biliyorum allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu hamile kaldığımda buraya yazcam demiştim kendi kendime umarım faydası olur yazdıklarımın allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…