Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rahme düşünce hcg hormonu salgılıyor ya canım Salgılama başlayınca hormon ozaman göğüsler şişer acır ve diğer belirtiler başlar.
ya ben iki kere mi yumurtladım ya acaba öncekinde de mi yumurtladım 9. günde de çift çizgi çıkmıştı :S ikisi de mi tuttu acaba yaa ikizlik var bizde çok fazla.. iki kere yumurtlayanlar oluyomuş :S bu nedir yaa çıldırcam var göğüslerim o kadar acıyo ki kaburgalarım sancıyo artık :S

Sağol cnm inşallah wardir Rabbim ins nasip eder bana ve herkese. Sonucta 0-5araligi yaIyo ama doktorum negatif dedi.bende bir umut diyorum yrn hastalanmazsam tesri tekrarlicam
bence idrar testi yap bakalım ne çıkcak belki ta hastaneye gitmene gerek kalmaz evde öğrenirsin hemen :)

j

Ne mutlu sana sag salim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Allah.

Selam kızlar bugün 11.gunum klomen kullandım yarın kontrole gidiyorum ama ilişki yasak dedi doktorum ben söylemeden girmeyin dedi ya çoktan catladiysa yumurta

sperm bir kere döllendimi , daha sonra gelecek yumurta olmaz ikizler aynı andaki çatlayan yumurtları döller.Döllendikten sonra yumurtlama olmaz canım.

bi yakınım var öyle canım ikiz kız kardeşler ayrı yumurtalar. ben duymuştum olabiliyor yani

Bende pazar gunu 14 subatta yumurta catladi. Cumartewi pazar calisma oldu ne zaman bende belirti baslar :) suanda kasik agrisindan baska bisey yok normal mi :)
benimde ya 14 yada 15 kestiremiyorum ama akıntım 12.gün yoğundu..Cuma dan önce düşmez Rahme diye düşünüyorum tutmuşsa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…