- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
ya ben iki kere mi yumurtladım ya acaba öncekinde de mi yumurtladım 9. günde de çift çizgi çıkmıştı :S ikisi de mi tuttu acaba yaa ikizlik var bizde çok fazla.. iki kere yumurtlayanlar oluyomuş :S bu nedir yaa çıldırcam var göğüslerim o kadar acıyo ki kaburgalarım sancıyo artık :SRahme düşünce hcg hormonu salgılıyor ya canım Salgılama başlayınca hormon ozaman göğüsler şişer acır ve diğer belirtiler başlar.
bence idrar testi yap bakalım ne çıkcak belki ta hastaneye gitmene gerek kalmaz evde öğrenirsin hemen :)Sağol cnm inşallah wardir Rabbim ins nasip eder bana ve herkese. Sonucta 0-5araligi yaIyo ama doktorum negatif dedi.bende bir umut diyorum yrn hastalanmazsam tesri tekrarlicam
jKızlar merhaba bende 4-5 ay önce bu forumda hamilelik belirtileriyle ilgili deli gibi araştırma yapıyordum herkesin yazdığından kendimde bişeyler arıyordum.şuan 22 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin çok bekletmedi kızım beni bende yaşadığım belirtilerden bahsediyim ama öncelikle şunu söylemek istiyorum herkeste belirtiler farklı oluyor ben hamilemiyim acaba diye burda belirtilere bakarken hiç biri bende yok deyip üzülmüştüm hamile olduğumu bilmeden benim belirtim adete yakın sol kasığımda iğne batması gibi ağrılar olmasıydı bide adetime 1 hafta kala hiç olmayan akıntı oldu o zaman umutlanmıştım ama ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne de göğüste şişlik hiç biri bende olmadı adetime 2 gün varken bebetime testinden yaptım bekledim pembe çizgi oluşmadı eşime gidip testi verdim yok deyip üzülürken eşimin 2 dakika sonra '''çizgi oluşuyor'''dediğini duydum baktım şok oldum hemen gidip erken gebelik testi aldık ve mutlu son bariz pembe çizgiyi gördük.ertesi günde koşa koşa doktora kan değerim 238 çıkmıştı.şimdi kocaman olduk beklemek çok zor kızlar biliyorum allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu hamile kaldığımda buraya yazcam demiştim kendi kendime umarım faydası olur yazdıklarımın allaha emanet olun..
inşallah yaa vardır da olmuştur hepimizin inşallaahh30 dk da düşerİnşallah onu karşılayan tüplerde spermlerimiz vardır kuzum
amin canım inşallah hepimizi kavuştursun yavrularımızaj
Ne mutlu sana sag salim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Allah.
benim de öyle 1 haftadan berine zaman olmaya başladı sende ????????????????
Bende pazar gunu 14 subatta yumurta catladi. Cumartewi pazar calisma oldu ne zaman bende belirti baslar :) suanda kasik agrisindan baska bisey yok normal mi :)15 ymurtladım bende daha 3-5 arası döllenme gerçekleşir Senin bahsettiğin belirti daha başlamadı bile :))
Daha yeni yumurtladımbat ne zaman :)
sperm bir kere döllendimi , daha sonra gelecek yumurta olmaz ikizler aynı andaki çatlayan yumurtları döller.Döllendikten sonra yumurtlama olmaz canım.ya ben iki kere mi yumurtladım ya acaba öncekinde de mi yumurtladım 9. günde de çift çizgi çıkmıştı :S ikisi de mi tuttu acaba yaa ikizlik var bizde çok fazla.. iki kere yumurtlayanlar oluyomuş :S bu nedir yaa çıldırcam var göğüslerim o kadar acıyo ki kaburgalarım sancıyo artık :S
Çıkmaz işte ama evde varya dürtüyoNe testi var kiz. Daha 3 olmus yumurtlayali cikar mi hic hamilelik testinden :)
bi yakınım var öyle canım ikiz kız kardeşler ayrı yumurtalar. ben duymuştum olabiliyor yaniya ben iki kere mi yumurtladım ya acaba öncekinde de mi yumurtladım 9. günde de çift çizgi çıkmıştı :S ikisi de mi tuttu acaba yaa ikizlik var bizde çok fazla.. iki kere yumurtlayanlar oluyomuş :S bu nedir yaa çıldırcam var göğüslerim o kadar acıyo ki kaburgalarım sancıyo artık :S
O halde Adetime 8 gün var. Karnım çok ağrıyor kramlar nerdeyse isi biraktiracak bana tas yutmus gibiyim sirtim cok agriyor eksime var midemde sizce bu hamilelik belirtisimi test yapsam cikarmi
karnım çatlıcak gibi adet olmadan şişersin ya öyle. sende de öyle miydi? çok soru sordumTahmini yumurtlama dönemimde başladı canım.
benimde ya 14 yada 15 kestiremiyorum ama akıntım 12.gün yoğundu..Cuma dan önce düşmez Rahme diye düşünüyorum tutmuşsa eğerBende pazar gunu 14 subatta yumurta catladi. Cumartewi pazar calisma oldu ne zaman bende belirti baslar :) suanda kasik agrisindan baska bisey yok normal mi :)
yumurtalar ayrı ama aynı anda çatlamış ve tek seferde döllenmiş yumurta ayrı 2 yumurta onlar karıştırmayınbi yakınım var öyle canım ikiz kız kardeşler ayrı yumurtalar. ben duymuştum olabiliyor yani
Bende uyusam ya senle beraber :)Çıkmaz işte ama evde varya dürtüyouyusam 10-15 gün uyanmasam mı
bende bendeBende uyusam ya senle beraber :)
benimde ya 14 yada 15 kestiremiyorum ama akıntım 12.gün yoğundu..Cuma dan önce düşmez Rahme diye düşünüyorum tutmuşsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?