Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar kullandınız mı bilmiyorum ama ben yumurtlama testiyle hamile kaldım çünkü hesaplayamıyordum adet bittikten sonra 12-13 gün sonra akıntım oldu koyu kıvamlı tam o gün yumurtlama günü oluyormuş.test aldım ilk gün silik çıktı ertesi gün net çizgi çıktı muhtemelen o gün hamile kaldım

Ya ben gerçekten seni üzüp ümitlendirmek istemem ama öyleydi reglme 1 hafta kala düzeldi, sanırım yumurtlma veya çatlama döneminde öyle oluyor demiştim ben kendi kendime.
akıntını takip ettin mi hiç canım ovs akıntından bahsediyorum. Ve ondan sonra rengi şekli değiştimi?

Canım tamda bundan bahsediyordum ben 28 günde bir oluyorum 01 şubatta regl oldum 11 gün ovs yaptım hafif kızardı sonra test yoktu 12 gün akıntım çoğaldı uzayan kokusuz şeffaf sonra o gün dahil 10.12.15 günler çalıştım 15 günü yumurtlama olarak gösterşyor takvim kestiremedim buyüzden tam günü

akıntını takip ettin mi hiç canım ovs akıntından bahsediyorum. Ve ondan sonra rengi şekli değiştimi?

Ben yediklerimede dikkat etmiyordum ama bi anda bukadar kilo alamam ben dedim, reglmde çok var neoluyor dediğimi hatıorlıorum. Ama şuan yok mesela indi., o dönem oldu. Ben normalde ayaklarımı üşütürsem akıntım olur, tam tersi var denecek şekilde akıntım olmadı benim. Yada ben dikkat edemedim, günlük ped kullanıorum çünkü.

Canm o zaman dan beri olmuyor mu çocuk ne gibi tedaviler gördn benim de yumurtalarm gelişmiyor o yüzden hormon testi yapacz

TE="Sebnem87, post: 45214473, member: 629287"]bence idrar testi yap bakalım ne çıkcak belki ta hastaneye gitmene gerek kalmaz evde öğrenirsin hemen :)[/QUOTE]
Test yapmak istemiyorum cnm şimdiye kadar goremedim o çizgiyi tekrar mutsuz olmak istemiyorum yrn olmazsam yaparim.

evet canım şeffaf uzayan bi akıntı muhtemelen ertesi gün yumurtlama olmuştur inşallah kavuşursun bebeğine çünkü tam gün gibi görünüyor.

benım kasıklarımda ve belimde ağrı var göğüslerımde de acı var hafıften. son adet tarıihim 29 ocak ne belirtisi diyebiliriz buna

kizlar cok sevincliyim kasiklarim agriyor diye bugun 16 gun 11 gun doktor bakmisti ve demisti ki buyuye folikul yok ovulasyon olmayacak diye ama dun ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi kipkirmiziydi bu gunde yaptim daha cok kirmizi ve feci bir agri sag tarafta bacagima vuruyor ayni adet agrisi gibi adet olocakmis gibi agriyor ayni hic farki yok ve cok sevincliyim agrim var diye zaten doktor bana soyledigin de cok uzulmustum sanirim bu aksam yumurtlama oluyor dun aksami degerlendirdik bu aksamida kacirmayayim diyorum yumurtlama olmussa 12 24 saat yasiyor off insallah tutar kasiklarim cok cok guzel agriyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…