sperm bir kere döllendimi , daha sonra gelecek yumurta olmaz ikizler aynı andaki çatlayan yumurtları döller.Döllendikten sonra yumurtlama olmaz canım.
bi yakınım var öyle canım ikiz kız kardeşler ayrı yumurtalar. ben duymuştum olabiliyor yani
İnşallah güzel haberlerle dönersin İnşallah tutmuştur canımne bileyim anlamadım yaa haftaya doktora gidicem o zaman doktor konuşcak ben suscambilime örnek olurum belki
karnım çatlıcak gibi adet olmadan şişersin ya öyle. sende de öyle miydi? çok soru sordum
bekle son hafta 5 gün kala ovs dene benceCumadan sonra ovulasyon testi yapsam cumartesi gunu dln koyu cikar mi
kadın yumurtalamış o esnada döllenmiş daha sonra ay içinde 2. kez yumurtamış yine ilişki yaşanmış yine döllenmiş.bi yakınım var öyle canım ikiz kız kardeşler ayrı yumurtalar. ben duymuştum olabiliyor yani
olsun canım sağol cevapladığın için. sorun değil üzülmem :)Ya ben gerçekten seni üzüp ümitlendirmek istemem ama öyleydi reglme 1 hafta kala düzeldi, sanırım yumurtlma veya çatlama döneminde öyle oluyor demiştim ben kendi kendime.
akıntını takip ettin mi hiç canım ovs akıntından bahsediyorum. Ve ondan sonra rengi şekli değiştimi?Ya ben gerçekten seni üzüp ümitlendirmek istemem ama öyleydi reglme 1 hafta kala düzeldi, sanırım yumurtlma veya çatlama döneminde öyle oluyor demiştim ben kendi kendime.
Canım tamda bundan bahsediyordum ben 28 günde bir oluyorum 01 şubatta regl oldum 11 gün ovs yaptım hafif kızardı sonra test yoktu 12 gün akıntım çoğaldı uzayan kokusuz şeffaf sonra o gün dahil 10.12.15 günler çalıştım 15 günü yumurtlama olarak gösterşyor takvim kestiremedim buyüzden tam günükızlar kullandınız mı bilmiyorum ama ben yumurtlama testiyle hamile kaldım çünkü hesaplayamıyordum adet bittikten sonra 12-13 gün sonra akıntım oldu koyu kıvamlı tam o gün yumurtlama günü oluyormuş.test aldım ilk gün silik çıktı ertesi gün net çizgi çıktı muhtemelen o gün hamile kaldım
Canim fsh değeri yüksek çıktı onun için 1 ay d.kontrol hapı kullanacağım sonra klmone başlayacağım
akıntını takip ettin mi hiç canım ovs akıntından bahsediyorum. Ve ondan sonra rengi şekli değiştimi?
Canm o zaman dan beri olmuyor mu çocuk ne gibi tedaviler gördn benim de yumurtalarm gelişmiyor o yüzden hormon testi yapaczCanım geçmiş olsun 2014 eylül ayindada bende çıktı 6 gün adetim gecikti ben hamileyim sandim megerse prolaktin yükselmiş adet söktürücü ve dostinex kullandım bi ay içinde dustu Dr da rakip etmedi 2015 mart ayında gittim başka Dr a oda aynisi ni dedi ilaç verdi iki ay kullandım ilk ay düştü ikinci ay yükselmesine diye ilacı çeyrek ictim Dr öyle istedi ama hala tik yok bakalım bu ay adet olursam başka bir Dr gidicem prolaktinden başka hiçbir sorun yok dendi ama gebeliğe büyük engel emar falan çekilmiş miydi sana
evet canım şeffaf uzayan bi akıntı muhtemelen ertesi gün yumurtlama olmuştur inşallah kavuşursun bebeğine çünkü tam gün gibi görünüyor.Canım tamda bundan bahsediyordum ben 28 günde bir oluyorum 01 şubatta regl oldum 11 gün ovs yaptım hafif kızardı sonra test yoktu 12 gün akıntım çoğaldı uzayan kokusuz şeffaf sonra o gün dahil 10.12.15 günler çalıştım 15 günü yumurtlama olarak gösterşyor takvim kestiremedim buyüzden tam günü
Canm benim de böyle çıkmıştı ben kesin hamileyim demiştm ama malesef sonra düştü ama inşallah senin yükselir canmmKizlar pazartesi günü test sonucum 4.47 çıktı. Adet gunum yarin sizce varmidir bu ikinci asilamam.bole cikan varmi hic yukselirmi sizce
kizlar cok sevincliyim kasiklarim agriyor diyebugun 16 gun 11 gun doktor bakmisti ve demisti ki buyuye folikul yok ovulasyon olmayacak diye ama dun ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi kipkirmiziydi bu gunde yaptim daha cok kirmizi ve feci bir agri sag tarafta bacagima vuruyor ayni adet agrisi gibi adet olocakmis gibi agriyor ayni hic farki yok ve cok sevincliyim agrim var diye zaten doktor bana soyledigin de cok uzulmustum sanirim bu aksam yumurtlama oluyor dun aksami degerlendirdik bu aksamida kacirmayayim diyorum yumurtlama olmussa 12 24 saat yasiyor off insallah tutar kasiklarim cok cok guzel agriyor ya [/QUy
yumurta çatlarken ağrı olurmuş canım hayırlısı inşallah hamile kalırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?