Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cabüm
Canmm bana da bu ay yumurtlama yok dedi hem de klomen kullanmama rağmen

benım kasıklarımda ve belimde ağrı var göğüslerımde de acı var hafıften. son adet tarıihim 29 ocak ne belirtisi diyebiliriz buna

bu ayda olmadı sanırım kızlar..hafif lekem ve ağrılarım var..adet başladı yavaştan..ama enterasan şekilde gece yatakta bile başım döndü mide bulantısından yatamadım..kalkıp limon yedim bulantımı geçirsin diye..sabah test yaptım bu heyacanla yine bişi yok..2 gündür yapıyorum bişi çıkmıyor..muhtemenlen akşam yada yarın gelir tamamen adeetim

geçmiş olsun Sağlık olsun canım umut yitirmek yok.

Net iki cizgi ciktiginde mi birlikte oldun peki

Selam kizlar adet günüm 29 ocakti 8 şbtta iliskiye grdk ve belimde kasiklarimda adet agrisi gibi agri var.surekli yemek yeme istegi ..idrar negatif kan testi 0.49 cikti acaba adet gunumu beklemelimiyim hamile olabilirmiyim

Aynen cnm bu aksamida kacirma :) bende cumartrsi calistim pazar nasil bi agri oldu cok fazlaydi anladim o anda catladigibi testi bi daha yaptim acilmisti o aksamida degerlendirdim. Bakalim artik gunumuzu beklicez. 3.aydayim ilk kez tam yumurtlama gunumu degerlendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…