- 11 Ocak 2016
- 161
- 62
- 18
- 30
Canmm bana da bu ay yumurtlama yok dedi hem de klomen kullanmama rağmenkizlar cok sevincliyim kasiklarim agriyor diyebugun 16 gun 11 gun doktor bakmisti ve demisti ki buyuye folikul yok ovulasyon olmayacak diye ama dun ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi kipkirmiziydi bu gunde yaptim daha cok kirmizi ve feci bir agri sag tarafta bacagima vuruyor ayni adet agrisi gibi adet olocakmis gibi agriyor ayni hic farki yok ve cok sevincliyim agrim var diye zaten doktor bana soyledigin de cok uzulmustum sanirim bu aksam yumurtlama oluyor dun aksami degerlendirdik bu aksamida kacirmayayim diyorum yumurtlama olmussa 12 24 saat yasiyor off insallah tutar kasiklarim cok cok guzel agriyor ya
neden yumurtlama olmuyormuş canım?Cabüm
Canmm bana da bu ay yumurtlama yok dedi hem de klomen kullanmama rağmen
Amin canım inşallah.BU 7 .ay umarım tutar.evet canım şeffaf uzayan bi akıntı muhtemelen ertesi gün yumurtlama olmuştur inşallah kavuşursun bebeğine çünkü tam gün gibi görünüyor.
aynnen canim klomen gibi bir ilac kullandim sadece ismi farkli ve yumurtlama yok dedi doktor 11 gunde bakmisti ama 17 gunde de olabiliyormus yumurtlama galba bende oyle oluyor senin agri varmi pekiCabüm
Canmm bana da bu ay yumurtlama yok dedi hem de klomen kullanmama rağmen
Tsk ederim cnm cok sabirsizlaniyorum yarin olsada ogrensemİnşallah hayırlı haberlerle gelirsn canmm
geçmiş olsun Sağlık olsun canım umut yitirmek yok.bu ayda olmadı sanırım kızlar..hafif lekem ve ağrılarım var..adet başladı yavaştan..ama enterasan şekilde gece yatakta bile başım döndü mide bulantısından yatamadım..kalkıp limon yedim bulantımı geçirsin diye..sabah test yaptım bu heyacanla yine bişi yok..2 gündür yapıyorum bişi çıkmıyor..muhtemenlen akşam yada yarın gelir tamamen adeetim
O zaman haftaya cumartesi pazar adet gunum olduguna gore pazartrsi sali yaparim testi debekle son hafta 5 gün kala ovs dene bence
Net iki cizgi ciktiginde mi birlikte oldun pekikızlar kullandınız mı bilmiyorum ama ben yumurtlama testiyle hamile kaldım çünkü hesaplayamıyordum adet bittikten sonra 12-13 gün sonra akıntım oldu koyu kıvamlı tam o gün yumurtlama günü oluyormuş.test aldım ilk gün silik çıktı ertesi gün net çizgi çıktı muhtemelen o gün hamile kaldım
tam ozamanlar Sen dayanamayıp hcg bile yaparsın erkendenO zaman haftaya cumartesi pazar adet gunum olduguna gore pazartrsi sali yaparim testi de
sağolasın canım..yavaştan yitirmeye başladım sankigeçmiş olsun Sağlık olsun canım umut yitirmek yok.
Aynen cnm bu aksamida kacirma :) bende cumartrsi calistim pazar nasil bi agri oldu cok fazlaydi anladim o anda catladigibi testi bi daha yaptim acilmisti o aksamida degerlendirdim. Bakalim artik gunumuzu beklicez. 3.aydayim ilk kez tam yumurtlama gunumu degerlendirdimkizlar cok sevincliyim kasiklarim agriyor diyebugun 16 gun 11 gun doktor bakmisti ve demisti ki buyuye folikul yok ovulasyon olmayacak diye ama dun ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi kipkirmiziydi bu gunde yaptim daha cok kirmizi ve feci bir agri sag tarafta bacagima vuruyor ayni adet agrisi gibi adet olocakmis gibi agriyor ayni hic farki yok ve cok sevincliyim agrim var diye zaten doktor bana soyledigin de cok uzulmustum sanirim bu aksam yumurtlama oluyor dun aksami degerlendirdik bu aksamida kacirmayayim diyorum yumurtlama olmussa 12 24 saat yasiyor off insallah tutar kasiklarim cok cok guzel agriyor ya
Ben gecen ay denemistim hep 36.7 36.8 cikiodu adete 1 gun 2 gun kala 36.5e dustubide det öncesi ateş düşüyormuş ya..ne kadar düşüyor acaba bilgisi olan var mı?
Ay onu yapamam cunku baskasindan negatif kelimesini duymak istemiyorum :)tam ozamanlar Sen dayanamayıp hcg bile yaparsın erkenden
anladım canım sağol..benimde 36.9-37 çıkıyordu 4-5 gündür..şimdi 36.7-36.8 çıkıyor..yani bir düşüş var sabit değil..adet geliyorrr..hayırlısı hakkımızdaBen gecen ay denemistim hep 36.7 36.8 cikiodu adete 1 gun 2 gun kala 36.5e dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?