Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah tutunma kanamasıdır

İnşallah tutunma kanamasıdır
inşallah canım da sanmıyorum..adet öncesi gelen lekem bu yerleşme kanamasına benzemiyor..var demek ki bir vakti..onu bekliyorum..senin bebişinde hayırlı olsun canım testine göre hamilelik var gibi..darısı bizlere inşallah..Allahım bizleri de çok bekletmez inşallah..

Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeğin olur

Kızlar reglime 2 gun kaldı ve az once resmen aşerdim :-D
Canım inanılmaz patatesli börek çekti kokusu bile burnuma geldi şimdi eşimi yolladım almaya
İşin şakası bu kadar erken olmaz tabi eger hamileysem ilk belirtim diyebilceğim birsey
Onun dısında hafif kasık agrısı bel agrısı ve göğüs hassasiyeti ve baş dönmesi var
Bu belirtilere bakarsak 2 senedir hep hamileyim

TE="Sebnem87, post: 45214473, member: 629287"]bence idrar testi yap bakalım ne çıkcak belki ta hastaneye gitmene gerek kalmaz evde öğrenirsin hemen :)
Test yapmak istemiyorum cnm şimdiye kadar goremedim o çizgiyi tekrar mutsuz olmak istemiyorum yrn olmazsam yaparim.[/QUOTE]
anladım canım nasıl istersen yeter ki senin gönlünce olsun ama umudunu kaybetme son ana kadar hep umutlu ol pozitif düşünmek hep iyidir :)

aynen ya benim de yarın bat günüm bugün karnım adet olcakmışım gibi ağrıyor herhalde yarın adet olurum test de 2 defa denedim 2si de bozuk çıktı

aynen ya benim de yarın bat günüm bugün karnım adet olcakmışım gibi ağrıyor herhalde yarın adet olurum test de 2 defa denedim 2si de bozuk çıktı
benim ağrım baya var..yarına da kalmaz heralde:S benimde biri bozuk gibiydi..ilk çizginin olduğu yere kadar sarı oldu..ama 2. çizgi olsa görünürdü heralde..birazdan bide ovulayon testi yapim bakim onda ne çıkcaktest yapmak hobi haline geldii

Bu da yeni testim bugün bat günümdü...fakat karın Ağrı'm başladı ödüm patlıyor regl olacağım diye (

Eklentiler

• image.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu da yeni testim bugün bat günümdü...fakat karın Ağrı'm başladı ödüm patlıyor regl olacağım diye (
canım evde ovulasyon testin varsa bizim için dener misin..ne çıkcak merak ediyorum..ben yaptım şimdi..2. çizgi hiç çıkmadı sayılır..yani adet olcağım iyice kesinleştii..ama ben akşamları da ateş ölçüyodum akşamki ateşim yine 37 olmuş..

bu arada kötü düşünme ve stres yapma canım..ben 2-3 kere çizgiyi gördüğümün ertesi günü ya stresten ya başka şeylerden adet oldum..doktora git bence çok beklemeden..

bu arada kötü düşünme ve stres yapma canım..ben 2-3 kere çizgiyi gördüğümün ertesi günü ya stresten ya başka şeylerden adet oldum..doktora git bence çok beklemeden..

canım maalesef ovü testlerimi tükettim tamamen :) evet çok stres oldum sabahtan beri vücudumu dinliyorum karnım mı ağrıdı Ateş'im mi yükseldi

Evet silik pembe bir çizgi var ama regl belirtilerim olduğu için korkuyorum kan testi yaptırmaya negatifleri görmek çok üzüyor artık (
Sakın öyle düşünme bende ilk silik gördüm hemen beta baktırdık 97 çıktı ayın 7 si idi en son beta geçtiğimiz perşembe yaptık 3 bin çıktı beta yı pozitif gör ki neşen yerine gelsin hadi hayırlı olsun şimdiden Allah gönlüne göre versin

Amin inşallah bende seni tebrik ediyorum meleğin sağlıkla şansla gelsin darısı bana dua edin lütfen yarın sabaha regl olmazsam 7 de laboratuvar da olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…