- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
bu ayda olmadı sanırım kızlar..hafif lekem ve ağrılarım var..adet başladı yavaştan..ama enterasan şekilde gece yatakta bile başım döndü mide bulantısından yatamadım..kalkıp limon yedim bulantımı geçirsin diye..sabah test yaptım bu heyacanla yine bişi yok..2 gündür yapıyorum bişi çıkmıyor..muhtemenlen akşam yada yarın gelir tamamen adeetim
Belki de o kadar dusmeden bisey olmaz ya da yarin fln artar cnm dur bakalimanladım canım sağol..benimde 36.9-37 çıkıyordu 4-5 gündür..şimdi 36.7-36.8 çıkıyor..yani bir düşüş var sabit değil..adet geliyorrr..hayırlısı hakkımızda
inşallah canım da sanmıyorum..adet öncesi gelen lekem bu yerleşme kanamasına benzemiyor..var demek ki bir vakti..onu bekliyorum..senin bebişinde hayırlı olsun canım testine göre hamilelik var gibi..darısı bizlere inşallah..Allahım bizleri de çok bekletmez inşallah..İnşallah tutunma kanamasıdır
inşallah canım da sanmıyorum..adet öncesi gelen lekem bu yerleşme kanamasına benzemiyor..var demek ki bir vakti..onu bekliyorum..senin bebişinde hayırlı olsun canım testine göre hamilelik var gibi..darısı bizlere inşallah..Allahım bizleri de çok bekletmez inşallah..
Cnm koyu sari miydi yoksa farkli bi renk miydi benimki de 3 4 gundur acik kirmizi pembe gibi bisey anlayamadimEvet koyu ve kokuluNormalde açık renk ve kokusuz olduğu için dikkatimi çekiyodu, yazmayı unutmuşum hatırlattın :)
Bilmiyorum ki gelişme yok dedi işte adet olunca hormon testi yapacz ona göre bir şey dicekneden yumurtlama olmuyormuş canım?
aynnen canim klomen gibi bir ilac kullandim sadece ismi farkli ve yumurtlama yok dedi doktor 11 gunde bakmisti ama 17 gunde de olabiliyormus yumurtlama galba bende oyle oluyor senin agri varmi peki
Evet canim ama 1 gun onceside oldu net cizgi çıktığı gunde olduk sonraki gunlerde 1 gun arayla bi kac gun dahaNet iki cizgi ciktiginde mi birlikte oldun peki
Test yapmak istemiyorum cnm şimdiye kadar goremedim o çizgiyi tekrar mutsuz olmak istemiyorum yrn olmazsam yaparim.[/QUOTE]TE="Sebnem87, post: 45214473, member: 629287"]bence idrar testi yap bakalım ne çıkcak belki ta hastaneye gitmene gerek kalmaz evde öğrenirsin hemen :)
bu ayda olmadı sanırım kızlar..hafif lekem ve ağrılarım var..adet başladı yavaştan..ama enterasan şekilde gece yatakta bile başım döndü mide bulantısından yatamadım..kalkıp limon yedim bulantımı geçirsin diye..sabah test yaptım bu heyacanla yine bişi yok..2 gündür yapıyorum bişi çıkmıyor..muhtemenlen akşam yada yarın gelir tamamen adeetim
benim ağrım baya var..yarına da kalmaz heralde:S benimde biri bozuk gibiydi..ilk çizginin olduğu yere kadar sarı oldu..ama 2. çizgi olsa görünürdü heralde..birazdan bide ovulayon testi yapim bakim onda ne çıkcakaynen ya benim de yarın bat günüm bugün karnım adet olcakmışım gibi ağrıyor herhalde yarın adet olurum test de 2 defa denedim 2si de bozuk çıktı
canım evde ovulasyon testin varsa bizim için dener misin..ne çıkcak merak ediyorum..ben yaptım şimdi..2. çizgi hiç çıkmadı sayılır..yani adet olcağım iyice kesinleştii..ama ben akşamları da ateş ölçüyodum akşamki ateşim yine 37 olmuş..Bu da yeni testim bugün bat günümdü...fakat karın Ağrı'm başladı ödüm patlıyor regl olacağım diye(
Silik bi çizgi mi var sankiBu da yeni testim bugün bat günümdü...fakat karın Ağrı'm başladı ödüm patlıyor regl olacağım diye(
bu arada kötü düşünme ve stres yapma canım..ben 2-3 kere çizgiyi gördüğümün ertesi günü ya stresten ya başka şeylerden adet oldum..doktora git bence çok beklemeden..Bu da yeni testim bugün bat günümdü...fakat karın Ağrı'm başladı ödüm patlıyor regl olacağım diye(
Silik bi çizgi mi var sanki
bu arada kötü düşünme ve stres yapma canım..ben 2-3 kere çizgiyi gördüğümün ertesi günü ya stresten ya başka şeylerden adet oldum..doktora git bence çok beklemeden..
Sakın öyle düşünme bende ilk silik gördüm hemen beta baktırdık 97 çıktı ayın 7 si idi en son beta geçtiğimiz perşembe yaptık 3 bin çıktı beta yı pozitif gör ki neşen yerine gelsin hadi hayırlı olsun şimdiden Allah gönlüne göre versinEvet silik pembe bir çizgi var ama regl belirtilerim olduğu için korkuyorum kan testi yaptırmaya negatifleri görmek çok üzüyor artık(
Sakın öyle düşünme bende ilk silik gördüm hemen beta baktırdık 97 çıktı ayın 7 si idi en son beta geçtiğimiz perşembe yaptık 3 bin çıktı beta yı pozitif gör ki neşen yerine gelsin hadi hayırlı olsun şimdiden Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?