Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım maalesef ovü testlerimi tükettim tamamen :) evet çok stres oldum sabahtan beri vücudumu dinliyorum karnım mı ağrıdı Ateş'im mi yükseldi
sakin ol canım..Allah onu sana nasip ettiyse kucağına alırsın bebişini..etmediyse de ileride düşük yapıp kürtaj felan olmaktansa şimdiden tutunmaması daha hayırlıdır belki..onun için her zaman hayırlı de..
kimsede deneyemedik bunu yaa..hamilelik testi silik çıkan biri ovulasyon testini yapsa da ovulasyonda belli olup olmadığını öğrensek bizdee:) gerçi benim ovulasyon da tamamen silik çıktı ama olsun başka arkadaşların işine yarar belki..

Amin Rabb'im bütün isteyen arkadaşlarla birlikte bize de nasip etsin inşallah...testleri 3-5 3-5 kullanıp yediğim için olsa hemen yapardım :)

tmm yaparsan haber et canım inşallah hamilesindir :) evet ya aynen hobi oldu :)

Bu da yeni testim bugün bat günümdü...fakat karın Ağrı'm başladı ödüm patlıyor regl olacağım diye (

du bakalım daha erken olduğu için hemen görünmeye de bilir yumurtlamana göre mi bat günün yoksa takvime göre mi ? korkma canım inşallah hamilesindir üzülme sakın

du bakalım daha erken olduğu için hemen görünmeye de bilir yumurtlamana göre mi bat günün yoksa takvime göre mi ? korkma canım inşallah hamilesindir üzülme sakın

Takvime göre döngüm 28 günde 1 en son 20 ocak da Regli oldum amin bu ay belirtilerim yumurtlama günümden 4-5 gün sonra başlamıştı...

Takvime göre döngüm 28 günde 1 en son 20 ocak da Regli oldum amin bu ay belirtilerim yumurtlama günümden 4-5 gün sonra başlamıştı...

şimdi internette baktım eğer hamileysen bebeğin 26 ekim doğcakmış o zaman akrep burcu olur benim kızım da akrep burcu :) inşallah hamilesindir inşallah :)

Ayyy canımsın inşallahhhh :) Rabb'im Prensesini size bağışlasın sağlıkla huzurla..

amin canım Allah olmayanlara da versin tez zamanda sizin bu yaşadıklarınızı ben de yaşadım zamanında çok iyi anlıyorum sizi her ay belki hamileyimdir diye ne ağır kaldırmıyodum ne koşmuyodum ne zıplamıyodum ne ağrı kesici kullanmıyodum adetim başlasa bile belki yerleşme kanamasıdır diye acı içinde kıvransam da ilaç içmiyodum 10 ay zulmettim kendime nihayet 11.ayımda başardık çok şükür Allah sevindirdi bizi darısı bütün anne olmak isteyenlerin başına inşallah yarına hamilelik haberlerini alırız canım Allah duysun sesini

Ne kadar iyisinnnn sanki yaşadıklarımı tarif ettin...hamile kalmak anne olmak hayattaki en çok istediğim şey çünkü bu yaşıma kadar sağlığımla sınandım Rabb'im bana bir evlat nasip ederse mucizem olacak...amin amin Allah isteyen herkese nasip etsin...psikolojik anlamda da her ay önce umutlanıp sonra yıkım yaşamak en kötüsü...yarın haber veririm inşallah

Slm kızlar benim bat 24 şubat bugün adetime 7 gün var ovu testi yaptım ilk kez resim yüklücem bide siz bakın bakalım adetime 1 gün kala tekrar yapmayı düşünüyorum fark olucakmı diye hayırlısı Zaman geçmiyor resmen ya

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 94
Iki net cizgi cikmis :) bende bu ay ilk kez kullandim pek bilgim yok ama hamileligi de gosterio diolar. Insallah seninki de oyledir :)

benimde 20 şubat ama daha erken gelcek gibi..şimdi yaptım ovulasyon testi ilk 5 dkda daha açıktı ama idrarımda 2 saatlik..silik mi değil mi bilemdim ovulasyon olayı ne kadar doğru onu da bilmiyorum çünkü herkes farklı bişi söylüyor..bende ekliyorum ilki demin yaptığım ovulayon diğeri hamilelik testi..ama demin tuvalete gittiğimde biraz daha leke geldi aynen hayırlısı kuzum beklemek gerçekten zorr..

Eklentiler

• IMG-20160217-WA0003.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 89
Seninde.ikinci cizgi cok net belli cnm yaa. Insallaj hamileliktir yarinda yap bakalim nasil cikcak

Selam arkadaşlar benim adetime baya var ama ara ara sıcak basması yaşıyorum konu da açtım bunun üzerine. Göğüs hassasiyeti fazla olmamakla birlikte yaşıyorum ayrıca sivilce sorunum vardı bu ay hiç çıkmadı neredeyse sizce durum ne olabilir özellikle sıcak basması beni korkutuyor başka bi sorun olabilir mi

inşallah canım inşallah valla çok isterim hamile olmanı mucizelere de hep inanmışımdır sonuçta Allah için hiç bir şey zor değil o istemezse yaprak bile kımıldamaz o isterse dağ bile dayanamaz yerle bir olur kudretine hayran olduğum yoluna kurban olduğum tez zamanda sevindirsin seni yarına hayırla uyanasın inşallah yarına hayırlı haberini bekliycem canım hayırlı geceler tatlı rüyalar erkenden uyu vücudun dinlensin

İyilik meleği anne bende sana ve Prensesine hayırlı geceler dilerim dua et benim için bu gece sevgiler

Seninde.ikinci cizgi cok net belli cnm yaa. Insallaj hamileliktir yarinda yap bakalim nasil cikcak
inşallah canım adet günü gelen herkes hamilelik haberleri verir burdan..ama bu ay ovulasyon testinde bi koyu gördüm bi açık..devamlı olmadı yanii..yarında yaparım eğer adet olmazsam..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Diger basliklarda okuduguma gore.adetr az kala yani 3-4 gun kala yapinca.koyu cikarsa gebelik diolar. Yani hergun yapip her gun koyu gorursen gebelik olabiliomus. Ama silik gostermesine ragmen hamile oldugunu ogrenenlerde varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…