evet canım bende öyle okumuştum..ama şimdi bişi geldi gibi hissettim tuvalete gittim adet olmuşummDiger basliklarda okuduguma gore.adetr az kala yani 3-4 gun kala yapinca.koyu cikarsa gebelik diolar. Yani hergun yapip her gun koyu gorursen gebelik olabiliomus. Ama silik gostermesine ragmen hamile oldugunu ogrenenlerde varmis
Yerlesme kanamasi gibi bisey degil dimi. Kesin adet mi yani. Bide yumurtlama gunumde tam ikinci cizgiyi gorup calisma yapmis miydinevet canım bende öyle okumuştum..ama şimdi bişi geldi gibi hissettim tuvalete gittim adet olmuşumm.inanmıyorum ne ovulasyona ne başka bişeye artık..günüm geçene kadar da test felan yapmıcam bi dahaa. yumurtlama zamanı da ovulasyon kullanmıcam deli etti bu ay beni bu ovulasyon testleri.
Tamam teşekkür ederim burdan paylaşırım inşallah olur bu ayBayagi koyu 1/2 gune tekrarla bklim
Hergün yazılanları okumaktan kafam iyice karıştı bi umut var bakalım çok merak ediyorum allahım hayırlısını versin rabbinDiger basliklarda okuduguma gore.adetr az kala yani 3-4 gun kala yapinca.koyu cikarsa gebelik diolar. Yani hergun yapip her gun koyu gorursen gebelik olabiliomus. Ama silik gostermesine ragmen hamile oldugunu ogrenenlerde varmis
yok canım değil..yumurtlama günü tahmini test yaptım evde çok misafir vardı bu ay çok takip edemedim..2. çizgi koyuya yakındı yumutlıcam diye düşünüp ogün çalışmıştık..bu ay toplam 3 kez ilişki oldu zaten..ne kadar denk geldi bilmiyorum..nasip herşey canım olmayınca olmuyor..olacağı varsa da ilk geceden ilk denemeden oluyor..zamanını beklicez yapcak bişi yok..Yerlesme kanamasi gibi bisey degil dimi. Kesin adet mi yani. Bide yumurtlama gunumde tam ikinci cizgiyi gorup calisma yapmis miydin
Slm kızlar benim bat 24 şubat bugün adetime 7 gün var ovu testi yaptım ilk kez resim yüklücem bide siz bakın bakalım adetime 1 gün kala tekrar yapmayı düşünüyorum fark olucakmı diye hayırlısı Zaman geçmiyor resmen ya
Hayirlisi canim bozma moralini. Bi dahaki aya insallah hayirli haberlee aliriz. Bende 3 aydir deniyorum ama ilk iki ay yumurtlama zamanlarinda.grip oldum ona ragmen acaba turmusmudur die dusundum. Bu ay ilk kez kullandim yumurtlama gununu degerlendirdim ama kismet tabi. Yumurtlama gunune ragmen hamile kalayanlar var. Bende cok tedirginimyok canım değil..yumurtlama günü tahmini test yaptım evde çok misafir vardı bu ay çok takip edemedim..2. çizgi koyuya yakındı yumutlıcam diye düşünüp ogün çalışmıştık..bu ay toplam 3 kez ilişki oldu zaten..ne kadar denk geldi bilmiyorum..nasip herşey canım olmayınca olmuyor..olacağı varsa da ilk geceden ilk denemeden oluyor..zamanını beklicez yapcak bişi yok..
Evet cnm eğer hamilelik varsa günden güne koyulaşma oluyormus ve bat gününe 1 kala yapınca kop koyu çıkıyormuş bende ilk kez deniyorum bakalım merak ettimBılmedıgmden sruyrum canım ovu testı yumurtlamayı gstermyrmu hamılekeıkle ne alaka yumurtan mı var ben anlamadım gercektenbendede belırtıler var bı tane hamılelık testı yaptm negatıf cıktıda ovu dan bellı olyrsa bende yapaym
Evet cnm eğer hamilelik varsa günden güne koyulaşma oluyormus ve bat gününe 1 kala yapınca kop koyu çıkıyormuş bende ilk kez deniyorum bakalım merak ettim
Insallah olmustur cnm yaa. Dedim ya ben.zaten testi yaptigimde ikinci cizgi acilmisti catlamis oldugunu gosterio o da o aksam calistik. Artik hayirlisi bakalim ne olcak gorcez. Ama bende bi degisiklik yok hala sadece kasiklarda az az bi agridisikartal87 canım yumurtlama sancımız olduyaaa
O ağrı başladığında yumurta çatlamaya başlıyomuş.12-36 saatlik süresi oluyomuşbiz değerlendirdik inşallah döllenme olmuştur ve o sancıdan sonra gün aşırı ilişki diyor doktorlar
Herşeye acaba belirtimi diye bakıyorum.dün çok yordum kendimi sol kasığım ara ara ağrıdı.gece yatağa girdim sanki ateş var sol kasıkta yanıyo..gece tuvalete uyandım.normalde asla uyanmamInsallah olmustur cnm yaa. Dedim ya ben.zaten testi yaptigimde ikinci cizgi acilmisti catlamis oldugunu gosterio o da o aksam calistik. Artik hayirlisi bakalim ne olcak gorcez. Ama bende bi degisiklik yok hala sadece kasiklarda az az bi agri
Bende de solda yanma varHerşeye acaba belirtimi diye bakıyorum.dün çok yordum kendimi sol kasığım ara ara ağrıdı.gece yatağa girdim sanki ateş var sol kasıkta yanıyo..gece tuvalete uyandım.normalde asla uyanmambugünde yorucam kendimi çok enerjiğim.evi komple yıkıyorum
BAKALIM İNŞALLAH İKİMİZDE HAMİLEYİZDİR İNŞALLAH HAMİLEYSEK HAFTASINA BETA- HCG değerlerine bakarız durumlar nasıl oluyor gelişim nasıl az kaldı son 8 gün :) 1 hafta yaniya belirti var ama var diye hamile olacakmıyım bilmiyorum çok yanıltıcı olabiliyor dinlemek istemiyorum yani kendimi çok fazla. banada diyeceği adeti bekleyelim zaten yoksa sanmıyorum şimdiden net bişey der mi demez mi? geç döllenme konusunu aslında çok bilmiyorum ama normalde olaki hamileysen doktora gittiğinde 6 haftalık hamile olarak hesaplanacağına 5 haftalık olarak hesaplanıyor gibi. yani sperm yumurtada geç dölleniyor sonu olarak yumurtlama zamanı değil sonrası haftasında hamile kalmış gibi düşünülüyor. gibi gibi.. yani senle ben aynı zamanda bat olduğundan geç döllenme olduysa eğerki şu sıralar yapılan kan veya idrar testi negatif olması yanıltabilir. en temizi adeti beklemek bu yüzden.
Napim canım mecbur birinin bu evi temizlemesi lazımBende de solda yanma var
Ama sende yorma kendini o kadar. Tam yerlesme zamani tuttuysa zorlama bence kendini
Cnm koyu sari miydi yoksa farkli bi renk miydi benimki de 3 4 gundur acik kirmizi pembe gibi bisey anlayamadim
hayırlısı olsun canım benim üzme kendini bak misafirin felan da varmış kısmet değilmiş demek kievet canım bende öyle okumuştum..ama şimdi bişi geldi gibi hissettim tuvalete gittim adet olmuşumm.inanmıyorum ne ovulasyona ne başka bişeye artık..günüm geçene kadar da test felan yapmıcam bi dahaa. yumurtlama zamanı da ovulasyon kullanmıcam deli etti bu ay beni bu ovulasyon testleri.
Sagl canım cevabın için muJdeli haberını beklıyrum bızı bılgılendır mutlaka :)[/QUOT tabiki cnm hemen bildiricem gelişme olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?