Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkeste farklılık gösteriyor ama benim anladığım kadarıyla varolan bir şeyi yok ediyor olmayan birşeyi yaşatıyor gibi oluyor belirtiler. Banada sıcak basması oluyor, mesela benimde sivilcem çıkmazdı fazlalaştı.

arkadaşlar son zamanlarda o kadar çok rüya görüyorum ki kafaya takmıyorum halbuki
hayır olsun dün akşam rüyamda idrar testi gördüm çift çizgi çıkmıştı
sonra mutfağımı gördüm tezgah çok karışıktı dağınıktı
sonra küçük elektirikli ısıtıcıyı peteğin üstüne koydum yakıyodum ne alakaysa
geçenlerde kollarımda altın bilezik doluydu
özellikle de bi arkadaşım var geçen yıldan beri konuşmuyoruz daha yeni doğum yaptı onu görüyorum sık sık.

evlat sahibi olmak falan yazıyor ister istemez kalkıp bakıyorum anlamlarına kafama takılıyor inşallah hayırdır

Benimde eşim rüyasında kucağıma bebek verdiğini görmüştü. :)
Hayırolsun rüyaların, inşallah hamilesindir canım.

BAKALIM İNŞALLAH İKİMİZDE HAMİLEYİZDİR İNŞALLAH HAMİLEYSEK HAFTASINA BETA- HCG değerlerine bakarız durumlar nasıl oluyor gelişim nasıl az kaldı son 8 gün :) 1 hafta yani

ayy inşallah canım yaa dün 4 aylık hamile yakın bir arkadaşımın düşük yaptığı haberini aldım çok etkilendim çok üzüldüm daha pazar günü beraberdik eşi sevip duruyordu karnını Rabbim nasıl karar veridyse o yaşanıyor sağlıksız bir gebelikmiş zaten vücudu atmış kalp atışı fln duyulmuştu ama ne biliim üzüldüm çok..

ben ara ara şimdiden gitsemmi kana demeye başladım ama frenliyorum kendimi hep. zaman yaklaştıkça merak çok artıyor ilk ay ya ondan merak oldum eğerki tutmazsa önümüzdeki ay hiç sallamıcam

canım şöyle diyim ayın 16 sında kan tahlili istedi doktor ama bu test bizim için önemli değil yanıltıcı dedi adet gününe kadar çok şey değişiyor dedi çıksa bile güvenmeyiz dedi benim kan testi 0,17 çıktı doktor olmadığı anlamına gelmez dedi çatlaman gerçekleşmiş dedi tutmasını beklemekten ve adet günü gelmeden bişey denmez dedi bak ben şunu deniycem ovulasyon testinde adet gününe yakın yapılan testlerde normal gebelik testinde çift çubuk çıkmazken ovulasyonda koyu bir şekilde çift çubuk çıkıyormuş çok merak ediyorsan erken öğrenmek için ovulasyon testi yapabilirsin ama ovulasyonda çift çubukta kıp kırmızı olması lazımmış çoğu kişi bu şekilde öğrenmiş

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir-mi.403955/
bu konuda detaylı şekilde yazılmış anlarsın

merhabalar sanırım bende ayın 13 15 arası bi yerlerde yumurtladım 1 sene dolmak üzere bizde istiyoruz inşallah tutunmuşlardır benimpazartesiye kadar şefaf akıntım çoktu ama artk kesildi yerini kasık ağrısına bıraktı arada sancı şeklinde hayırlısıyla inşallah mevlam neyler neylerse güzel eyler

yukarıda ekledim 13/14 gün ovs olmuşssa 17 gün halen devam edermi bakırmısın ovs testine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…