- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
şimdi internette baktım eğer hamileysen bebeğin 26 ekim doğcakmış o zaman akrep burcu olur benim kızım da akrep burcu :) inşallah hamilesindir inşallah :)
Selam arkadaşlar benim adetime baya var ama ara ara sıcak basması yaşıyorum konu da açtım bunun üzerine. Göğüs hassasiyeti fazla olmamakla birlikte yaşıyorum ayrıca sivilce sorunum vardı bu ay hiç çıkmadı neredeyse sizce durum ne olabilir özellikle sıcak basması beni korkutuyor başka bi sorun olabilir mi
arkadaşlar son zamanlarda o kadar çok rüya görüyorum ki kafaya takmıyorum halbuki
hayır olsun dün akşam rüyamda idrar testi gördüm çift çizgi çıkmıştı
sonra mutfağımı gördüm tezgah çok karışıktı dağınıktı
sonra küçük elektirikli ısıtıcıyı peteğin üstüne koydum yakıyodum ne alakaysa
geçenlerde kollarımda altın bilezik doluydu
özellikle de bi arkadaşım var geçen yıldan beri konuşmuyoruz daha yeni doğum yaptı onu görüyorum sık sık.
evlat sahibi olmak falan yazıyor ister istemez kalkıp bakıyorum anlamlarına kafama takılıyor inşallah hayırdır
BAKALIM İNŞALLAH İKİMİZDE HAMİLEYİZDİR İNŞALLAH HAMİLEYSEK HAFTASINA BETA- HCG değerlerine bakarız durumlar nasıl oluyor gelişim nasıl az kaldı son 8 gün :) 1 hafta yani
amin inşallah ya sağol :) dua et bize de :)Benimde eşim rüyasında kucağıma bebek verdiğini görmüştü. :)
Hayırolsun rüyaların, inşallah hamilesindir canım.
canım şöyle diyim ayın 16 sında kan tahlili istedi doktor ama bu test bizim için önemli değil yanıltıcı dedi adet gününe kadar çok şey değişiyor dedi çıksa bile güvenmeyiz dedi benim kan testi 0,17 çıktı doktor olmadığı anlamına gelmez dedi çatlaman gerçekleşmiş dedi tutmasını beklemekten ve adet günü gelmeden bişey denmez dedi bak ben şunu deniycem ovulasyon testinde adet gününe yakın yapılan testlerde normal gebelik testinde çift çubuk çıkmazken ovulasyonda koyu bir şekilde çift çubuk çıkıyormuş çok merak ediyorsan erken öğrenmek için ovulasyon testi yapabilirsin ama ovulasyonda çift çubukta kıp kırmızı olması lazımmış çoğu kişi bu şekilde öğrenmişayy inşallah canım yaa dün 4 aylık hamile yakın bir arkadaşımın düşük yaptığı haberini aldım çok etkilendim çok üzüldüm daha pazar günü beraberdik eşi sevip duruyordu karnını Rabbim nasıl karar veridyse o yaşanıyor sağlıksız bir gebelikmiş zaten vücudu atmışkalp atışı fln duyulmuştu ama ne biliim üzüldüm çok..
ben ara ara şimdiden gitsemmi kana demeye başladım ama frenliyorum kendimi hep. zaman yaklaştıkça merak çok artıyor ilk ay ya ondan merak oldum eğerki tutmazsa önümüzdeki ay hiç sallamıcam
Yerlesmismidir kiz ay bak heyecanlandirdin beniii. Ben 14 subatta yumurtladim ya 28inde olurum adet dimi. Takvimimde 27 gosterio da28/02 lar a 10 gün var artık yerleşti yerleşti cenin.Kana hotmon salgılamaya hazır hale gelmiştir.
bende ya 14 ya 15 akıntım 12. gece çok yoğundu muhremelen 2 gün sonra ise 14. yımırtladım .10 gün var tamYerlesmismidir kiz ay bak heyecanlandirdin beniii. Ben 14 subatta yumurtladim ya 28inde olurum adet dimi. Takvimimde 27 gosterio da
Bende 15 inde yumurtladımbende ya 14 ya 15 akıntım 12. gece çok yoğundu muhremelen 2 gün sonra ise 14. yımırtladım .10 gün var tam
şimdi internette baktım eğer hamileysen bebeğin 26 ekim doğcakmış o zaman akrep burcu olur benim kızım da akrep burcu :) inşallah hamilesindir inşallah :)
28/02 lar a 10 gün var artık yerleşti yerleşti cenin.Kana hotmon salgılamaya hazır hale gelmiştir.
ovs yaptın mı ayukarıda ekledim ymırt dışındaki testler hala çizgi belirgin devam ediyor.Bende 15 inde yumurtladımyerleşsin bebelerrr
bekle bence önce idrarda bak sonra gidersin.anam heyecan yaptım benim de yumurtlama ayın 12'sinde oldu. Bat 25 şubat. cumartesi gitsemmiki?? olsa çıkar mı bilemedim.
yukarıda ekledim 13/14 gün ovs olmuşssa 17 gün halen devam edermi bakırmısın ovs testine?canım şöyle diyim ayın 16 sında kan tahlili istedi doktor ama bu test bizim için önemli değil yanıltıcı dedi adet gününe kadar çok şey değişiyor dedi çıksa bile güvenmeyiz dedi benim kan testi 0,17 çıktı doktor olmadığı anlamına gelmez dedi çatlaman gerçekleşmiş dedi tutmasını beklemekten ve adet günü gelmeden bişey denmez dedi bak ben şunu deniycem ovulasyon testinde adet gününe yakın yapılan testlerde normal gebelik testinde çift çubuk çıkmazken ovulasyonda koyu bir şekilde çift çubuk çıkıyormuş çok merak ediyorsan erken öğrenmek için ovulasyon testi yapabilirsin ama ovulasyonda çift çubukta kıp kırmızı olması lazımmış çoğu kişi bu şekilde öğrenmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir-mi.403955/
bu konuda detaylı şekilde yazılmış anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?