Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aksami degerlendiremedim basim feci agriyordu insallah tutar ama benim bugunde az da olsa saga taraf agriyor ama dun cok agrimisti saga taraftan agri bacagima indi aksama kadar uyuyana kadar agridi acaba dunmu catladi yumurta

ovs yaptın mı ayukarıda ekledim ymırt dışındaki testler hala çizgi belirgin devam ediyor.
Yok canım ben hiç ovü kullanmadım.ama bugün almayı düşünüyorum adet olursam önümüzdeki ay içinde toplu alıcam.ama benim hep sancım oluyo eminim yumurtlama olduğuna çünkü o sancı varken doktoruma gitmiştim oda söylemişti.

neyi kestiremiyorum biliyormusun akıntının en yoğon olduğu gün mü yoksa ondan sonraki 2 gün mü yumurtlama ?

28/02 lar a 10 gün var artık yerleşti yerleşti cenin.Kana hotmon salgılamaya hazır hale gelmiştir.
bu yazını okudum. tuvalete gittim bi baktım çamaşırımda pembe açık kahve leke olmuş :S inşallah kırmızıyı görmem kızlar kasıklarımın ağrısı sabah yoktu şimdi arttı göğüslerim çook sızlıyo anlatamam..
noluyo bana?
ne zaman yumurtladım?
leke adet lekesi mi?
adet mi olcam?
yoksa yerleşme kanaması mı?
bat 22 si mi 28 i mi?

sorularıma cevap istiyorum ağlıcam şimdiiii

kizlar yumurtlama olurken agri bacaginiza kadar iniyormu benim adet baslamadan once bacagima inerdi yumurtlamayi ilk kez bukadar sidetli hissetim acaba sizdede oyle oluyormu

Günaydın kızlaar.Benim bat 17.02 di.16.02 de lekelenmem başladı.Dün normal gelmesi lazımdı artık.Tek pedle gün gecirdm bi türlü sökülmedi.Bugünde aynı sekildeBuay bal tarçın çörek otu yapmstım acaba o mu etkiledi ya2.gün şakır şakır gelirdi hala lekelenme seklinde

sen nezaman adet olmustun canim en son

sen yine de dikkat et canım, arkadaşım ilk çocuğunda adet oldum sanmıştı, devamı gelmemiş sonra. ne olur ne olmaz. Bir de hayırlısı diye dua etmek lazım bol bol, benim stresimi azaltıyordu dua. sonuçta olmayacaksa kendimi parçalasam da olmaz, olacaksa da Rabbim bilir demeyi sıklaştırmıştım. stres yapmaya başladıkça yeniden duaya dönüyordum. sorduğun soruları kendime çok sormuştum, yoruyor insanı. Rabbim her isteyene çoook güzel sürprizler nasip etsin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…