- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
20. gün pik oldu Amam bendeki pik bayağı koyu yani birbirine eşitBak canım bendede hep silik lik devam ediyor
Ya yorumlarda hep adete 3-4 gun kala cikan cizgi onemli diolar bende emin olamadim yapmuorum daha henuz :)Kizlar bu oylesine aksamvyaptiumcovsctesti 17gun hala cizgi gorunur derecede
ben öylesine sıvı alımına dikkat etmeden az idrarla yaptım.Ya yorumlarda hep adete 3-4 gun kala cikan cizgi onemli diolar bende emin olamadim yapmuorum daha henuz :)
Ay ben cekiniorum ypmaya bi de elimde az kaldi simdiden kullanip son zamanlara kalmamasi kotu olur :)ben öylesine sıvı alımına dikkat etmeden az idrarla yaptım.
Canım sabah tahlil verdim akşam 6 da belli olacak sanırım bana bugün akşam olmaz...
bekle bekle benim için ağrım ve belirtim yok şuan..Sadece krem kıvamda hafif akıntı oluştu olmazdı hiçAy ben cekiniorum ypmaya bi de elimde az kaldi simdiden kullanip son zamanlara kalmamasi kotu olur :)
Yok canım ben hiç ovü kullanmadım.ama bugün almayı düşünüyorumovs yaptın mı ayukarıda ekledim ymırt dışındaki testler hala çizgi belirgin devam ediyor.
neyi kestiremiyorum biliyormusun akıntının en yoğon olduğu gün mü yoksa ondan sonraki 2 gün mü yumurtlama ?Yok canım ben hiç ovü kullanmadım.ama bugün almayı düşünüyorumadet olursam önümüzdeki ay içinde toplu alıcam.ama benim hep sancım oluyo eminim yumurtlama olduğuna çünkü o sancı varken doktoruma gitmiştim oda söylemişti.
bu yazını okudum. tuvalete gittim bi baktım çamaşırımda pembe açık kahve leke olmuş :S inşallah kırmızıyı görmem kızlar28/02 lar a 10 gün var artık yerleşti yerleşti cenin.Kana hotmon salgılamaya hazır hale gelmiştir.
Yok 3 4 gundur hep rengi oyle ama dun renginin koyulastigino farkettim kokulu birde tortularda var idrarimdaSenin dediğin renk , sabah ilk idrar ve akşam uyumadan önceki idrar rengim. Diğerleri koyu sarı..
Kokulu mu ?
sen nezaman adet olmustun canim en sonbu yazını okudum. tuvalete gittim bi baktım çamaşırımda pembe açık kahve leke olmuş :S inşallah kırmızıyı görmem kızlarkasıklarımın ağrısı sabah yoktu şimdi arttı göğüslerim çook sızlıyo anlatamam..
noluyo bana?
ne zaman yumurtladım?
leke adet lekesi mi?
adet mi olcam?
yoksa yerleşme kanaması mı?
bat 22 si mi 28 i mi?
sorularıma cevap istiyorum ağlıcam şimdiiii
29 ocaksen nezaman adet olmustun canim en son
sen yine de dikkat et canım, arkadaşım ilk çocuğunda adet oldum sanmıştı, devamı gelmemiş sonra. ne olur ne olmaz. Bir de hayırlısı diye dua etmek lazım bol bol, benim stresimi azaltıyordu dua. sonuçta olmayacaksa kendimi parçalasam da olmaz, olacaksa da Rabbim bilir demeyi sıklaştırmıştım. stres yapmaya başladıkça yeniden duaya dönüyordum. sorduğun soruları kendime çok sormuştum, yoruyor insanı. Rabbim her isteyene çoook güzel sürprizler nasip etsin. Amin.bu yazını okudum. tuvalete gittim bi baktım çamaşırımda pembe açık kahve leke olmuş :S inşallah kırmızıyı görmem kızlarkasıklarımın ağrısı sabah yoktu şimdi arttı göğüslerim çook sızlıyo anlatamam..
noluyo bana?
ne zaman yumurtladım?
leke adet lekesi mi?
adet mi olcam?
yoksa yerleşme kanaması mı?
bat 22 si mi 28 i mi?
sorularıma cevap istiyorum ağlıcam şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?