- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
canım resgl tarihin yakın.Regl olma ihtimalin yüksek yerleşke kanması adetten 10 gün önce sanırım yumurtlamadan 5 gün sonra muhtemeken inşallah tutnmadır.bu yazını okudum. tuvalete gittim bi baktım çamaşırımda pembe açık kahve leke olmuş :S inşallah kırmızıyı görmem kızlarkasıklarımın ağrısı sabah yoktu şimdi arttı göğüslerim çook sızlıyo anlatamam..
noluyo bana?
ne zaman yumurtladım?
leke adet lekesi mi?
adet mi olcam?
yoksa yerleşme kanaması mı?
bat 22 si mi 28 i mi?
sorularıma cevap istiyorum ağlıcam şimdiiii
son adeten 20 gun gecmis cok kisa bir zaman adet olamaz bence29 ocak
tabiki herşeyin hayırlısı Rabb im bir zaman kararlaştırmış o günü bekliyoruz hepimiz.. Allah ım hayırlı hamilelikler bebekler nasip etsin hepimize..sen yine de dikkat et canım, arkadaşım ilk çocuğunda adet oldum sanmıştı, devamı gelmemiş sonra. ne olur ne olmaz. Bir de hayırlısı diye dua etmek lazım bol bol, benim stresimi azaltıyordu dua. sonuçta olmayacaksa kendimi parçalasam da olmaz, olacaksa da Rabbim bilir demeyi sıklaştırmıştım. stres yapmaya başladıkça yeniden duaya dönüyordum. sorduğun soruları kendime çok sormuştum, yoruyor insanı. Rabbim her isteyene çoook güzel sürprizler nasip etsin. Amin.
ben basl tarçın kürü yağtığım ay 2 gün gecikerek geldi canım. Ama bilmiyorum herkeste aynı olmayabilir.Günaydın kızlaar.Benim bat 17.02 di.16.02 de lekelenmem başladı.Dün normal gelmesi lazımdı artık.Tek pedle gün gecirdm bi türlü sökülmedi.Bugünde aynı sekildeBuay bal tarçın çörek otu yapmstım acaba o mu etkiledi ya 2.gün şakır şakır gelirdi hala lekelenme seklinde
değil mi :S bi bakalım gün içinde ne gelecek başka :Sson adeten 20 gun gecmis cok kisa bir zaman adet olamaz bence
Amin, cümlemize inşaallah.tabiki herşeyin hayırlısı Rabb im bir zaman kararlaştırmış o günü bekliyoruz hepimiz.. Allah ım hayırlı hamilelikler bebekler nasip etsin hepimize..
2. ayım.. hayırlısıyla olsun tabi.. adet olucaksam da olurum napayım
ozaman niye regl olasın yerleşme ihtimali yüksek ben 22.02 diye yazdın okudum.29 ocak
benimde ikinci hamileligim de lekelenme olmustu ama adeten 12 gun sonra yerlesme kanamasi olmustu sabah baslayip oglen bitmisti ama senin 20 gunun gec yumurtlama olduysa ben ilac kullanmistim o yuzden 21 gun de bir adet oluyordum yumurtlama 6 8 gunu oluyordu o yuzden de 12 gun sonra yerlesme olmustu bekle bakalim belki gec dollenme olmustur canim :)29 ocak
Gunaydin caniimmmmmGunaydin kizlar bugun de guzel bir gun olur hepimiz icin guzel guzel haberler verirsiniz insallah
Akıntıya bakarsak benim sancıdan 2 gün önce geldi.şeffaf uzayan akıntı..ama sancı çektiğim gün ve hala kuruyumneyi kestiremiyorum biliyormusun akıntının en yoğon olduğu gün mü yoksa ondan sonraki 2 gün mü yumurtlama ?
Herkestr olmuo dimi bu lekelenme. Dedin ya bugun yerlesme gunu die. Bende gittimcanım resgl tarihin yakın.Regl olma ihtimalin yüksek yerleşke kanması adetten 10 gün önce sanırım yumurtlamadan 5 gün sonra muhtemeken inşallah tutnmadır.
hayır olmaz canım benim 2 gebelik plaxcak ilknde hiç bir belirti olmadı ne leke ne ağrı sancı hiçbirşey olmadı..Herkestr olmuo dimi bu lekelenme. Dedin ya bugun yerlesme gunu die. Bende gittimbhchrk nin demesi uzerine yok bende bi lekenme fln. Sadece bufun goguslerimde cok ince ince bi sizlama hissediyorum agri fln dgl ama sızı
Yok 3 4 gundur hep rengi oyle ama dun renginin koyulastigino farkettim kokulu birde tortularda var idrarimda
zaten çatlayınca kuruyormuş akıntı diyorlar bilemedim bendeAkıntıya bakarsak benim sancıdan 2 gün önce geldi.şeffaf uzayan akıntı..ama sancı çektiğim gün ve hala kuruyumgeçen ay sancı çektiğim gün başladı adet olana kadar geldi..
Bende çözemedim anlayacağın
Iyi bari olmasada tedirgin olmanin anlami yok o zamanhayır olmaz canım benim 2 gebelik plaxcak ilknde hiç bir belirti olmadı ne leke ne ağrı sancı hiçbirşey olmadı..
evet canım olma bekleyelim.Iyi bari olmasada tedirgin olmanin anlami yok o zaman
Ya benimde catlamadan sonra akinti yok gibi oldu ama sonra yine oldu gibi. Bi oluo bi olmuo akinti :)zaten çatlayınca kuruyormuş akıntı diyorlar bilemedim bende
Ay ama dedin ya sabah bugun yerlesme gunu die. Nasil bi icim hos oldu var yaaaa anlatamam. Insallah yerlesir hepimizinki yaaaevet canım olma bekleyelim.
Walla onu bende çözemedim:) bu işte çok başarısızımAkıntıya bakarsak benim sancıdan 2 gün önce geldi.şeffaf uzayan akıntı..ama sancı çektiğim gün ve hala kuruyumgeçen ay sancı çektiğim gün başladı adet olana kadar geldi..
Bende çözemedim anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?