Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım resgl tarihin yakın.Regl olma ihtimalin yüksek yerleşke kanması adetten 10 gün önce sanırım yumurtlamadan 5 gün sonra muhtemeken inşallah tutnmadır.

tabiki herşeyin hayırlısı Rabb im bir zaman kararlaştırmış o günü bekliyoruz hepimiz.. Allah ım hayırlı hamilelikler bebekler nasip etsin hepimize..
2. ayım.. hayırlısıyla olsun tabi.. adet olucaksam da olurum napayım

ben basl tarçın kürü yağtığım ay 2 gün gecikerek geldi canım. Ama bilmiyorum herkeste aynı olmayabilir.

benimde ikinci hamileligim de lekelenme olmustu ama adeten 12 gun sonra yerlesme kanamasi olmustu sabah baslayip oglen bitmisti ama senin 20 gunun gec yumurtlama olduysa ben ilac kullanmistim o yuzden 21 gun de bir adet oluyordum yumurtlama 6 8 gunu oluyordu o yuzden de 12 gun sonra yerlesme olmustu bekle bakalim belki gec dollenme olmustur canim :)

neyi kestiremiyorum biliyormusun akıntının en yoğon olduğu gün mü yoksa ondan sonraki 2 gün mü yumurtlama ?
Akıntıya bakarsak benim sancıdan 2 gün önce geldi.şeffaf uzayan akıntı..ama sancı çektiğim gün ve hala kuruyum geçen ay sancı çektiğim gün başladı adet olana kadar geldi..
Bende çözemedim anlayacağın

canım resgl tarihin yakın.Regl olma ihtimalin yüksek yerleşke kanması adetten 10 gün önce sanırım yumurtlamadan 5 gün sonra muhtemeken inşallah tutnmadır.
Herkestr olmuo dimi bu lekelenme. Dedin ya bugun yerlesme gunu die. Bende gittim bhchrk nin demesi uzerine yok bende bi lekenme fln. Sadece bufun goguslerimde cok ince ince bi sizlama hissediyorum agri fln dgl ama sızı

Herkestr olmuo dimi bu lekelenme. Dedin ya bugun yerlesme gunu die. Bende gittim bhchrk nin demesi uzerine yok bende bi lekenme fln. Sadece bufun goguslerimde cok ince ince bi sizlama hissediyorum agri fln dgl ama sızı
hayır olmaz canım benim 2 gebelik plaxcak ilknde hiç bir belirti olmadı ne leke ne ağrı sancı hiçbirşey olmadı..

zaten çatlayınca kuruyormuş akıntı diyorlar bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…