Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya benimde catlamadan sonra akinti yok gibi oldu ama sonra yine oldu gibi. Bi oluo bi olmuo akinti :)
akıntının kıvamına bak rengine bir de aşağı yukarı 3-5 günde yerleşir yazıyor nette ondan öyle yazdım yine belliş olmaz herkezde değişiklik gösterebilir İnşallah tutnmuştur hepimizin canım

Kızlarr nolur bana da yardımcı olun. Ben 5 aylık evliyim tam yumurtlama tarihi mi hesaplayıp 5 gun öncesinden başlayıp 2 gün sonrasına kadar iki gün arayla bebis yapmak için uğraştık eşimle yumurtlama tarihim 9 Şubat idi. 24inde adet olmam gerekiyor ama beni çok şaşırtan tek şey göğüslerim patlatacak gibi ne dokunabiliyorum ne uzanabiliyorum o kadar ağiriyor ve sistiki dizlerim sürekli uyusup ağrıyor baş ağrısı ve bel ağrısı çok fazla bi iki gün öncesine kadar kaşık agrisindan dayanamiyodum adet olcakmis gibi sürekli batma vardı. Dün akşam test yaptım negatif. Catliyorum meraktan ne yapmaliyim sizce hamismiyim

Kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum. Genelde 27 günde bir adet oluyorum. Geçen ay 2 gün erken oldum. Ovulasyon testi de 11 ve 12. Gün pozitif çıktı. Şimdi bu ay yine erken mi olcam. Yada 27 gün de mi olacağım bilmiyorum. Kafam karıştı. Bir de benim bu ay hamile kalma ihtimalim yok çünkü sadece 13. Ve 15. Gün ilişki oldu. Bir daha ki ay ovulasyon Zaman'ına tatil planı yapacağız ama ben ne zaman adet olup ne Zaman ovulasyonum olacak bilemiyorum hiç

daaha erken bir kaç güne sonra testi tekrarla

Bence erken test yapmışsın 3 gün sonra bir daha dene derim. Hamiş olabilirsin

netten ttakvimim programnı indir bundan sonraki aylar regl gününü girerek takip et onun bizde bilemeyiz canım.

22sinde tekrar bir test yap canım, belirtiler var gibi psikolojik değilse :)

netten ttakvimim programnı indir bundan sonraki aylar regl gününü girerek takip et onun bizde bilemeyiz canım.
Ya bende iki tane takvim var. İkisi de ayrı şeyler gösteriyor :))))) biri 27 gün bir oluyorum diye hesaplayıp 26 sında adet olacaksın diyor. Diğeri 25 gün hesaplıyor 24 ünde adet olacaksın diyor.. Kafam karmam çorman

22sinde tekrar bir test yap canım, belirtiler var gibi psikolojik değilse :)
Yok psikolojik değil inanki aslında göğüs ağrılarından çok şüpheye kaldım normalde adetten maksimum bi hafta önce olurdu şimdi başlayalı zaten bi hafta oldu ve artık ağrı çok fazla bide şimdi farkettim göbek deliğimin tam hizasindan aşağı doğru uzanan koyu Mor bi çizgi var

canım resgl tarihin yakın.Regl olma ihtimalin yüksek yerleşke kanması adetten 10 gün önce sanırım yumurtlamadan 5 gün sonra muhtemeken inşallah tutnmadır.
inşallah öyledir canım çok tedirginim..

ozaman niye regl olasın yerleşme ihtimali yüksek ben 22.02 diye yazdın okudum.
bilmiyorum ki korkuyorum

yumurtlamam bi tuhaftı zaten bu ay iki kere gördüm çift çizgiyi 1 hafta arayla.. ikincisinde hatta 3 gün çift çizgiydi.. ne olacak çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…