- 16 Şubat 2016
- 31
- 7
- 6
Bat den 14 çıkar 27 günde bi oluyosan ve duzenliyse Sat ne canım?Kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum. Genelde 27 günde bir adet oluyorum. Geçen ay 2 gün erken oldum. Ovulasyon testi de 11 ve 12. Gün pozitif çıktı. Şimdi bu ay yine erken mi olcam. Yada 27 gün de mi olacağım bilmiyorum. Kafam karıştı. Bir de benim bu ay hamile kalma ihtimalim yok çünkü sadece 13. Ve 15. Gün ilişki oldu. Bir daha ki ay ovulasyon Zaman'ına tatil planı yapacağız ama ben ne zaman adet olup ne Zaman ovulasyonum olacak bilemiyorum hiç
bekle bakalım ozaman ne zaman olursan o takvimi kullan :))Ya bende iki tane takvim var. İkisi de ayrı şeyler gösteriyor :))))) biri 27 gün bir oluyorum diye hesaplayıp 26 sında adet olacaksın diyor. Diğeri 25 gün hesaplıyor 24 ünde adet olacaksın diyor.. Kafam karmam çorman
Benim akintim kendimi bildim bileli hep oluo cnm az az. Yumurtlama xamaninda artio sonra az az devam edio hepYerleşme olmuşsa akıntı nasıl oluyor ki ?!?
Zaten yerlesmenin olup olmadigi da belli degil. Tahminen dioruz :) pazar gunu catladi yumurtaYerleşme olmuşsa akıntı nasıl oluyor ki ?!?
Aynen canım tahminlerimiz yanıltmaz inşallah diyelim Hepimize tutnmuştur bebişler.Zaten yerlesmenin olup olmadigi da belli degil. Tahminen dioruz :) pazar gunu catladi yumurta
Yaa bende farkettim bisey olduğunu bu ayben basl tarçın kürü yağtığım ay 2 gün gecikerek geldi canım. Ama bilmiyorum herkeste aynı olmayabilir.
Canım valla denilene göre çatlamadan sonraki bir kaç gün silik sonra koyulaşmaya başlıyormuş ve ilk çizgiyle aynı kırmızılıkta olması gerekmiş tabi hiç bişey için net emin olamazsın geç döllenmede olabiliryukarıda ekledim 13/14 gün ovs olmuşssa 17 gün halen devam edermi bakırmısın ovs testine?
bende bat a 5 gün kla diye okudum koyulaşırmış diye bekleyip göreceğizCanım valla denilene göre çatlamadan sonraki bir kaç gün silik sonra koyulaşmaya başlıyormuş ve ilk çizgiyle aynı kırmızılıkta olması gerekmiş tabi hiç bişey için net emin olamazsın geç döllenmede olabilir
senin bat ne zaman benim 26 şubat geçen ay sat 29 ocaktı bakalım bu ay ne olcak bende hiç bir belirti yok ne göğüs ağrısı ne adet olcakmış gibi sancı bazen ufak ufak oluyor ama çok nadir piskolojik diye düşünüyorum nede yerleşme kanaması falan bu ay ilk denememiz olur mu olmaz mı onun heyecanı var inşallah herkese Rabbim burda olan herkese güzel haberler almayı nasip eder :)bende bat a 5 gün kla diye okudum koyulaşırmış diye bekleyip göreceğiz
Benimde 27 28 subat adet tarihim. Bende de az bi kasik agrisi ve bugun baslayan goguslerdeki az bi sızınin disinda bisey yok. Yerlesme kanamasi fln bende de olmadi henuzsenin bat ne zaman benim 26 şubat geçen ay sat 29 ocaktı bakalım bu ay ne olcak bende hiç bir belirti yok ne göğüs ağrısı ne adet olcakmış gibi sancı bazen ufak ufak oluyor ama çok nadir piskolojik diye düşünüyorum nede yerleşme kanaması falan bu ay ilk denememiz olur mu olmaz mı onun heyecanı var inşallah herkese Rabbim burda olan herkese güzel haberler almayı nasip eder :)
amin canım 01.02 da oldum 28 günde ortalama.28/29 ama erken yumurtlamış olabilirim 13.gün veya 14 gün bilemiyorum 10 gün var şuan bir belirtide hissetmiyorum. Hayırlsı bakalım.senin bat ne zaman benim 26 şubat geçen ay sat 29 ocaktı bakalım bu ay ne olcak bende hiç bir belirti yok ne göğüs ağrısı ne adet olcakmış gibi sancı bazen ufak ufak oluyor ama çok nadir piskolojik diye düşünüyorum nede yerleşme kanaması falan bu ay ilk denememiz olur mu olmaz mı onun heyecanı var inşallah herkese Rabbim burda olan herkese güzel haberler almayı nasip eder :)
inşallah hemen tutar benim ilk gebelik 18. ayda tutmuştu şimdi ise 7 ay olacak bu ay heyecanla bekliyorum.Günleri değerlendirdik.senin bat ne zaman benim 26 şubat geçen ay sat 29 ocaktı bakalım bu ay ne olcak bende hiç bir belirti yok ne göğüs ağrısı ne adet olcakmış gibi sancı bazen ufak ufak oluyor ama çok nadir piskolojik diye düşünüyorum nede yerleşme kanaması falan bu ay ilk denememiz olur mu olmaz mı onun heyecanı var inşallah herkese Rabbim burda olan herkese güzel haberler almayı nasip eder :)
normalde gebelik beklemeyince korunduğumuz zamanlarda adet tarihi hopp diye geliveriyor şimdi süründürüyor valla sitrese sokuyor.. sende belirti azda olsa var bende hiç bişey yok normal hayatıma devam ediyorum bazen olmaycak diye düşünüyorum sonra tövbe ediyorum Rabbim hayırlısını versin inşallahBenimde 27 28 subat adet tarihim. Bende de az bi kasik agrisi ve bugun baslayan goguslerdeki az bi sızınin disinda bisey yok. Yerlesme kanamasi fln bende de olmadi henuz
amin canım 01.02 da oldum 28 günde ortalama.28/29 ama erken yumurtlamış olabilirim 13.gün veya 14 gün bilemiyorum 10 gün var şuan bir belirtide hissetmiyorum. Hayırlsı bakalım.
inşallah hemen tutar benim ilk gebelik 18. ayda tutmuştu şimdi ise 7 ay olacak bu ay heyecanla bekliyorum.Günleri değerlendirdik.
canım senin bat neydi ? adetin geçti mi ? çok bilmiyorum bende burda okuduklarımla geliyorum sana ama yanlış anlama bir çok arkadaş adet gününe yakın böyle sonuçlar almış ümitlendirmek istemem ama bekle biraz daha olmasada Rabbim hayırlısını bilirmerhaba kızlar benim beta sonucum çıkmış 1.20 yine yok yanisanırım biraz umursamamaya ve kafamı dinlemeye ihtiyacım var kendinize iyi bakın ve sakın benim strese sokmayın kendinizi
yumurtlamanın 10.gününde kanda belli oluyor.Yumurtlama tarihini bilemn lazım yada bat a yakın bakacaksınbenim çatlama takvime göre yaptım ben 12 sinde gösteriyor ben ondan sonra doktora gittim doktor çatlaman olmuş dedi ama ne zaman olmuş sormayı unuttum 16 sında test yaptırdım doktor şimdi yapılan test doğru sonuç vermez dedi adet gününü bekliycez dedi kan tahlili 0,17 çıktı ondan dolayıda ümidim yok ama 4 gündede kanda gebelik çıkmaz sanırım
çok sağol tesellin için canım bat 18 şubat yani bugün hastaneye başka bir iş için gittiştim gitmişken bir baktırayım dedim çünkü yaklaşık 1 haftadır aşırı bel ağrım ve kasıl ağrım var normalde bende adet öncesi olmaz ağrı adetle bir olur.bu ay neden öyle oldu anlamadım iğne batar gibi batmalar oluyor hem kasıklarıma hemde aşağıya.bende ümitlenmek istemiyorum canım ama bu ay gerçekten çok fazla ümitlenmiştim.sonuç böyle çıkınca kötü oldu.adette yok daha.bakalım hayırlısı.canım senin bat neydi ? adetin geçti mi ? çok bilmiyorum bende burda okuduklarımla geliyorum sana ama yanlış anlama bir çok arkadaş adet gününe yakın böyle sonuçlar almış ümitlendirmek istemem ama bekle biraz daha olmasada Rabbim hayırlısını bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?