canım bekle rabbim hayırlısını versin ben daha önce gebelik şüphesi ile doktora gidip tahlil yaptırdım bundan 5 ay evel kan sonuçlarım 0,64 çıktı ve doktor çok erken yaptırmışsın testi dedi yok gibi görünüyor ama yok diyemem demişti ama benim için zaten imkansızdı korunuyorduk 8 gün gecikince öyle düşündüm hamile değilmişim adet olmuştum sonrasında 0,64 bile şüpheli yani onlar için geç döllenme olasılığını göz önünde bulunduruyorlarçok sağol tesellin için canım bat 18 şubat yani bugün hastaneye başka bir iş için gittiştim gitmişken bir baktırayım dedim çünkü yaklaşık 1 haftadır aşırı bel ağrım ve kasıl ağrım var normalde bende adet öncesi olmaz ağrı adetle bir olur.bu ay neden öyle oldu anlamadım iğne batar gibi batmalar oluyor hem kasıklarıma hemde aşağıya.bende ümitlenmek istemiyorum canım ama bu ay gerçekten çok fazla ümitlenmiştim.sonuç böyle çıkınca kötü oldu.adette yok daha.bakalım hayırlısı.
sağol canım yardımların için bakalım hayırlısı olsun kafaya takmamaya çalışacağımcanım bekle rabbim hayırlısını versin ben daha önce gebelik şüphesi ile doktora gidip tahlil yaptırdım bundan 5 ay evel kan sonuçlarım 0,64 çıktı ve doktor çok erken yaptırmışsın testi dedi yok gibi görünüyor ama yok diyemem demişti ama benim için zaten imkansızdı korunuyorduk 8 gün gecikince öyle düşündüm hamile değilmişim adet olmuştum sonrasında 0,64 bile şüpheli yani onlar için geç döllenme olasılığını göz önünde bulunduruyorlar
Bende gecen ayda olmustu agrilar ama sonuc cikmamisti :)normalde gebelik beklemeyince korunduğumuz zamanlarda adet tarihi hopp diye geliveriyor şimdi süründürüyor valla sitrese sokuyor.. sende belirti azda olsa var bende hiç bişey yok normal hayatıma devam ediyorum bazen olmaycak diye düşünüyorum sonra tövbe ediyorum Rabbim hayırlısını versin inşallahpembe gözlüklerimizi takıp güzel bakalım güzel olsun inşallah :)
bu ay nasıl belirtilerin var mı ? ne zman test yapıcaksın ben korkuyorum test yapmaya yaBende gecen ayda olmustu agrilar ama sonuc cikmamisti :)
Benim daha cok var 27-28 subatta olcam..14 subatta catladi yumurtam. O yuzden bisey yok suanda belirti olarak sadece az bi kasik agrisi ve bugun baslayan gogus sızısi. Gecen ay agri gibiydi. Simdi agri degil gogus uclarina dogru olan boyle bi sizlama o da cok olmuo yani. Dokununca fln bi agri olmuobu ay nasıl belirtilerin var mı kaç günün var şimdi ? ne zman test yapıcaksın ben korkuyorum test yapmaya ya
bişey kalmamış sende 5 gün sonra adetin geçerse öğrenirsin belirtilerin bu kadar erken olması benim olmadığı için pek yardım edebilceğim bi konu değil benimde bat 26 ama hiç bi belirti yok ağrı sızı akıntı şişkinlik göğüs ağrısı vs. inşallah hamişsindir erken gebelik testleri var istersen al için rahat etsin evde yap adetten 5 gün öncesine kadar çıkıyor diyorlar bendede var ben adet gününü bekliycemBENİMBAT 23 TAM YUMURTLAMA GÜNÜMDE İLİŞKİ OLMUŞTU GECEN HAFTADAN BERİ GÖGÜSLERİM DOLGUNLAŞTI AMA AGRI FLAN YOK ÇOK DOLGUNLAŞTI VE SARI AKINTI BENDEDE VAR GEÇEN HAFTA ARADA Bİ MİĞDE BULANTISI AŞIRI BAŞ DÖNMESİ VE ÇOK SIK SARI AKINTI OLUYORDU BU HAFTA GÖGÜSLERİM HALA DOLGUN BAŞ DÖNMEM AZ VAR AKINTI ARA ARA KASIK AĞRIM GEÇTİ NADİR Bİ ŞEKİLDE BAZEN GİRİYO BİRDE KASIK ALTIMDA BENİMDE ŞİŞME VAR SANKİ BİRAZ BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR KENDİMİ KAPTIRMAKTA İSTEMİYORUM ÇOK AMAA NE BİLİMM
yau bazıları diyor bu ağrılar bebek oluşumu olurken değil bebek rahime yerleştikten 1-2 hafta sonra oluyor diyorlar bazıları hemen oluyor diyor anlam veremedim ki neye inancağımızı şaşırdık bir an evel günümüz gelsede öğrensek :)Benim daha cok var 27-28 subatta olcam..14 subatta catladi yumurtam. O yuzden bisey yok suanda belirti olarak sadece az bi kasik agrisi ve bugun baslayan gogus sızısi. Gecen ay agri gibiydi. Simdi agri degil gogus uclarina dogru olan boyle bi sizlama o da cok olmuo yani. Dokununca fln bi agri olmuo
pkos ne canım ?en son 2 ocakta adet oldum daha gelmedi adetim 4 kere test yaptım negatif pkos um varve kasık ağrısından çatlıyorum
bat ne zmaan ki ?GEÇEN HAFTA PAZAR GÜNÜ NORMAL TESET YAPTIM TEK ÇİZGİ ACABA ERKEN YAPTIĞIM İÇİN Mİ ÖYLEDİR PEKİ
regl başladımı canım yok dimi bişey dahakızlar sol taraftan yumurtladım bu ay ben şu an belimin sol tarafına bıçaklar batıyo bi de bazen afedersiniz alt tarafıma sancılar giriyo kasıklarımın kasılmasıyla beraber yerimden hopluyorum vala :S
kızlar,adet sancısı gibi değil de nasıl tarif etsem kasıkta böyle bir şey kopuyomuş gibi ard arda gelen sancılarınız var mı?çok farklı bir sancı ilk defa hissediyorum diyebilirim sanki idrara sıkışmış gibi de .. kasığımdandizime doğru yayılıyor. öğlen arası markete girdim rafın önünde kalakaldım peş peşe sanki bıcak saplanıyo gibi. idrarım afedersiniz hala kokuyor. akıntım kesilmiş. gögüslerimde ağrı yok. bir de sanki yer ayağımın altından kayıyormuş gibi oldu bugün bi kaç kez.
yok regl yok :S bi damlaydı o sadece.. kasıklarım çok ağrıyo ama regl ağrısı gibi değilregl başladımı canım yok dimi bişey daha
inşallah aklıma gelen başıma gelir ben de çok merak ediyorum :):) Seni iyice merak etmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?