Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

RYSA bat günü bugün kan testı 4.5 adet olmadım hala umut var mı acaba sende ne var ne yok

BAT 23 BELİRTİLERİM VAR AMA AYY KAFAM ÇOK KARIŞTI YA
daha erken canım adet gününü bekle bişey kalmamış varsa eğer 5 gün içinde değerler çok hızlı yükseliyor adetin geçince bir daha yap
RYSA bat günü bugün kan testı 4.5 adet olmadım hala umut var mı acaba sende ne var ne yok

ay bilemedim ki var gibi ama gebelik testi evde yap bence hergün varsa üstte arkadaşada söyleidm değerler hergün 2 katına çıkıyor yükselir 1 kaç gün içinde idarardada çıkar :) hayırlısı olsun

ben dün test yaptım akşam sabahı bekleyemedim negatif çıktı maalesef bu sabah adet oldum artık bi dahaki aylara kaldı benimki hakkımızda hayırlısı canım, ooo maşallah iyiymiş aman aman Allah nazardan korusun inşallah hamilesindir seni gidi tatlı anne adayı :) yarın sabah idrar testi dene bakalım ardından hemen de yaz sonucu :)

E ecrinny ikimizin bat ayniydi merak ettim test falan yaptin belirtin varmi
yok canım adet oldum bile ben..dün sabah hamilelik testi yaptım çok silikti hayalet çizgi diyorlar ya öyle bişi vardı ben gördüm ama eşim bişi göremedim dedi..akşama önce pembe sonra kahve leke geldi..kahve çamur gibiydi koyu kıvamlı baya..onu görünce tamam adet oldum dedim ama sabaha kadar başka hiçbişi gelmedi ateşimde düşmedi ovulasyon testi yaptım 2 kez koyu çift çizgi çıktı..sabah kalktım hala bişi gelmemiş yine test yaptım bu sefer düne göre azcık daha belirgin bi çizgi çıktı hamilelik testinde bu sefer eşim de gördü..akşama kadar adet gelmezse iş çıkışı doktora gidelim artık dedik..okulda bildiğin adetim geldi koyu kırmızı eve geldim hamilelikte bu saatte belli olmaz diye ovulasyon testi yaptım silik..sonra kanamam da iyice arttıı..yani doktorluk bir durum kalmadı..dünden beri yaşadıklarım bunlar yeni batı saymaya başladım yani canım 2 gün öne geldi..sende var mı belirti felan test yaptın mı canım?

Bende silik cikti bekliyorum akintim var baya haftaya gidicem artik gelsede gelmesede goguslerim cok agiriyor hic agirmazdi kendimi heveslendirmek istemiyorum

G
Bende silik cikti bekliyorum akintim var baya haftaya gidicem artik gelsede gelmesede goguslerim cok agiriyor hic agirmazdi kendimi heveslendirmek istemiyorum
Ya benim daha cok var adete 10 gun ama. Bugun boyle bi sizlama basladi agri yok sadece icten icte sizlio bi de uclari yanio sanki. Ama dedigim gibi elleyince fln agri yok

hayırlısı olsun hakkında canım inşallah hamilesindir..bende hiç akıntı felan olmadı..sadece aceyip midem bulanıyordu 2 gündür başkada bi belirti yoktu zaten..anneminde hamileliklerinde en çok yaşadığı sıkıntı bulantıymış..yerleşme kanaman gibi bişi oldu mu canım? ben dün öyle diye çok sevinmiştim

Yok canim olmadi kesin negatiftir hic umudum yok

Bastan benimde oyleydi :)
Daha sonra mi agrimaya basladi goguslerin. Ayyy benimkilerde agirsin raziyim valla :) bi de midemde yanio bugun. Dune kadar yoktu bunlar. Dune kadar sadece kasik agrim vardi hafiften
Bugun bunlar cikti
Ama.bende mide rahatsizligi da var ondan kaynakli mi yanio anlamadim

RYSA kan testınde cıkan cok sınır adet olmadım ama bılemedım pek umudum yok benımde hayırlısı olsun bı gelısme olursa haber ederımmm :) hepımız ıcın hayırlısı onumuzde daha cok zaman var sıkma canını sende

polikistik over sendromu canım inci gibi dizili kistler
bendede kist var ama adını söylemedi doktor sadece kist dedi rahimde benimde simir testi istedi bide detaylı ultrasyon istedi rahim duvarı yapışık mı yoksa ufak bir parçası mı tutuyor orda ona bakılcak bu ay hamile kalmazsam emar istedi benden ama gebeliğe ve bebeğezararı yok dedi iyi huyluymuş

Benim oyle bi sorunum olmadi midemde hic belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…