- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
o zaman benim midemde var olan normal sikintidan kaynakliBenim oyle bi sorunum olmadi midemde hic belirti yok
bende ilk once 6 cm kist vardı o erimiş ama pko var dedi tahlillerde de çıktı smear temiz çok şükür bende artık tüm yapılması gereknlerin yapılıp tedavıye baslamak ıstıyorumbendede kist var ama adını söylemedi doktor sadece kist dedi rahimde benimde simir testi istedi bide detaylı ultrasyon istedi rahim duvarı yapışık mı yoksa ufak bir parçası mı tutuyor orda ona bakılcak bu ay hamile kalmazsam emar istedi benden ama gebeliğe ve bebeğezararı yok dedi iyi huyluymuş
kesinlikle o şüphe çok kötü bişey doktor bu gebelik varsa bu şekilde gidecek dedi yoksa emar çekilip ne yapacağımıza bakıcaz dedi bakalıp görcez sağlık gibisi yok en azından erimiş senin ki belki bunlarda erir olamaz mı ? bizimkide erise ya tedavisiz gitse :) bendede iki tane var biri 4 mm biri 2 mmbende ilk once 6 cm kist vardı o erimiş ama pko var dedi tahlillerde de çıktı smear temiz çok şükür bende artık tüm yapılması gereknlerin yapılıp tedavıye baslamak ıstıyorum
çok sağol tesellin için canım bat 18 şubat yani bugün hastaneye başka bir iş için gittiştim gitmişken bir baktırayım dedim çünkü yaklaşık 1 haftadır aşırı bel ağrım ve kasıl ağrım var normalde bende adet öncesi olmaz ağrı adetle bir olur.bu ay neden öyle oldu anlamadım iğne batar gibi batmalar oluyor hem kasıklarıma hemde aşağıya.bende ümitlenmek istemiyorum canım ama bu ay gerçekten çok fazla ümitlenmiştim.sonuç böyle çıkınca kötü oldu.adette yok daha.bakalım hayırlısı.
geçmiş olsun canım sana da şu an adetın gecıktı mı. inşallahın sizlerınde erir pcos geçmeyen bişeymişkesinlikle o şüphe çok kötü bişey doktor bu gebelik varsa bu şekilde gidecek dedi yoksa emar çekilip ne yapacağımıza bakıcaz dedi bakalıp görcez sağlık gibisi yok en azından erimiş senin ki belki bunlarda erir olamaz mı ? bizimkide erise ya tedavisiz gitse :) bendede iki tane var biri 4 mm biri 2 mm
sende de mi aynısı oldu canım benimde sinirlerim bozuldu çok yaexclusive aynı durumdayız bat gunu bugun dun hcg testı cok sınır cıktı adet olmadım beklemedeyız :)
sende de mi aynısı oldu canım benimde sinirlerim bozuldu çok ya
yarın daha koyu olabilir de olamayabilirdi..labaquick marka diğer markalara göre biraz daha açık çıkıyor sanki..ama üsttekinde koyu gibi baya..merhaba arkadaşlar. bugün 2 ayrı ovulasyon test uyguladım. üstteki surelab marka alttaki ise labaquick marka. Sizce yumurtlama günüm mü?
twins scorpion aynen hcg sınır ıkı gun once lekelenme oldu adet olmadım ama bılemıyorum hcg cok dusuk hala umut pek yok
lekelenmen nasıl oldu canım? pembe kahve kırmızıı..bide teste çift çizgi gördükten sonra mı gittin..yoksa görmeden mi?twins scorpion aynen hcg sınır ıkı gun once lekelenme oldu adet olmadım ama bılemıyorum hcg cok dusuk hala umut pek yok
Bayagi koyulasmis. Buna gore.muhtemelen 24 sonra catlar insallahmerhaba arkadaşlar. bugün 2 ayrı ovulasyon test uyguladım. üstteki surelab marka alttaki ise labaquick marka. Sizce yumurtlama günüm mü?
Keske 16.gunde cift cizgiyi gorunce de gitseydin yaaa doktor gorurdu hemya kizlar benim aklima takilip takilip gidiyor yumurtlama takiki yaptira arkadaslar basiniza geldiyse yazarmisiniz ben adetimin 11 gunun de doktora gitmistim catlama ignesi olmak icin ama doktorum bana dedi ki buyuyen folikul yok yani ilaclar ise yaramamis yumurtlama olmayacak dedi ve bana ayni ilaci yeniden erdi dozu fazla olarak alicaksin dedi ama ben ilaclari almadim Allahtan umit kesilmez deyip almadim adetimin 15 gununde sag kasigim agrimaya basladi ve dun 16 gunum du cok agrim oldu bacagima kadar indi agrisi goguslerimde de agri oldu 15 gunde ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi kirmiziydi basiniza hic geldimi 11 gunde folikul yok dedi doktor 15 gunde agrilarim olmaya basladi lutfen basiniza geldiyse yazarmisiniz :)
lekelenmen nasıl oldu canım? pembe kahve kırmızıı..bide teste çift çizgi gördükten sonra mı gittin..yoksa görmeden mi?
twins scorpion lekelenme pembemsı bı sıvı geldı ardından ertesı gun kahverengı bır leke bı daha gelmedı adet gununden bır gun önce yaptırdım hcg bıraz yukselmıstı 4.5 olmustu bugun adet gunum olması gerek henuz olmadım ama umudum yok deger hala cok dusuk fakat anlam veremedım gelen sıvıya
bende olmadım bakalım hayırlısı canım hakkımızda ama ben pek ümitli değilimtwins scorpion yok cok ateslı hastalandım ılac kullanmak ıstemedım hastahaneye gıttım serum yedım orda suphelendıgım ıcın yaptılar adet gnu gecmemıstı bugun olmama lazım henuz olmadım
Her ikiside isiktan dolayi herhalde koyu cikmis. Istersen daha aydinlik bi yerde cek tekrar yukle.kızlar adete 4 gün kala yaptığım test, bi bakarmısınız hayali bi çizgi var negatifmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?