Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende ilk once 6 cm kist vardı o erimiş ama pko var dedi tahlillerde de çıktı smear temiz çok şükür bende artık tüm yapılması gereknlerin yapılıp tedavıye baslamak ıstıyorum

bende ilk once 6 cm kist vardı o erimiş ama pko var dedi tahlillerde de çıktı smear temiz çok şükür bende artık tüm yapılması gereknlerin yapılıp tedavıye baslamak ıstıyorum
kesinlikle o şüphe çok kötü bişey doktor bu gebelik varsa bu şekilde gidecek dedi yoksa emar çekilip ne yapacağımıza bakıcaz dedi bakalıp görcez sağlık gibisi yok en azından erimiş senin ki belki bunlarda erir olamaz mı ? bizimkide erise ya tedavisiz gitse :) bendede iki tane var biri 4 mm biri 2 mm

exclusive aynı durumdayız bat gunu bugun dun hcg testı cok sınır cıktı adet olmadım beklemedeyız :)

merhaba arkadaşlar. bugün 2 ayrı ovulasyon test uyguladım. üstteki surelab marka alttaki ise labaquick marka. Sizce yumurtlama günüm mü?

Eklentiler

• 20160218_155210.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 47
geçmiş olsun canım sana da şu an adetın gecıktı mı. inşallahın sizlerınde erir pcos geçmeyen bişeymiş

merhaba arkadaşlar. bugün 2 ayrı ovulasyon test uyguladım. üstteki surelab marka alttaki ise labaquick marka. Sizce yumurtlama günüm mü?
yarın daha koyu olabilir de olamayabilirdi..labaquick marka diğer markalara göre biraz daha açık çıkıyor sanki..ama üsttekinde koyu gibi baya..

ya kizlar benim aklima takilip takilip gidiyor yumurtlama takiki yaptira arkadaslar basiniza geldiyse yazarmisiniz ben adetimin 11 gunun de doktora gitmistim catlama ignesi olmak icin ama doktorum bana dedi ki buyuyen folikul yok yani ilaclar ise yaramamis yumurtlama olmayacak dedi ve bana ayni ilaci yeniden erdi dozu fazla olarak alicaksin dedi ama ben ilaclari almadim Allahtan umit kesilmez deyip almadim adetimin 15 gununde sag kasigim agrimaya basladi ve dun 16 gunum du cok agrim oldu bacagima kadar indi agrisi goguslerimde de agri oldu 15 gunde ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi kirmiziydi basiniza hic geldimi 11 gunde folikul yok dedi doktor 15 gunde agrilarim olmaya basladi lutfen basiniza geldiyse yazarmisiniz :)

Keske 16.gunde cift cizgiyi gorunce de gitseydin yaaa doktor gorurdu hem

lekelenmen nasıl oldu canım? pembe kahve kırmızıı..bide teste çift çizgi gördükten sonra mı gittin..yoksa görmeden mi?
twins scorpion lekelenme pembemsı bı sıvı geldı ardından ertesı gun kahverengı bır leke bı daha gelmedı adet gununden bır gun önce yaptırdım hcg bıraz yukselmıstı 4.5 olmustu bugun adet gunum olması gerek henuz olmadım ama umudum yok deger hala cok dusuk fakat anlam veremedım gelen sıvıya

twins scorpion yok cok ateslı hastalandım ılac kullanmak ıstemedım hastahaneye gıttım serum yedım orda suphelendıgım ıcın yaptılar adet gnu gecmemıstı bugun olmama lazım henuz olmadım

kızlar adete 4 gün kala yaptığım test, bi bakarmısınız hayali bi çizgi var negatifmi sizce

Eklentiler

• 12722309_450844971775616_474072144_o.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 12737100_450844955108951_1906816304_o.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 74
Selam kızlar bu ay klomen kullandım 2 yumurtam olmuş ikiside 22mm catlatma iğnesi vuruldum bugün 36 saat sonra ilişki olsun dedi ama yarını beklesem 10 da önce olmaz o zaman da 42 saat oluyor bu gece 3 ya da 3.30 da olsa bir sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…