- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
Canim hayirlisi olsun bi dahaki ay daha duzgun calism yaparsiniz merak etme vadedilen bir gun vardir illayok canım adet oldum bile ben..dün sabah hamilelik testi yaptım çok silikti hayalet çizgi diyorlar ya öyle bişi vardı ben gördüm ama eşim bişi göremedim dedi..akşama önce pembe sonra kahve leke geldi..kahve çamur gibiydi koyu kıvamlı baya..onu görünce tamam adet oldum dedim ama sabaha kadar başka hiçbişi gelmedi ateşimde düşmedi ovulasyon testi yaptım 2 kez koyu çift çizgi çıktı..sabah kalktım hala bişi gelmemiş yine test yaptım bu sefer düne göre azcık daha belirgin bi çizgi çıktı hamilelik testinde bu sefer eşim de gördü..akşama kadar adet gelmezse iş çıkışı doktora gidelim artık dedik..okulda bildiğin adetim geldi koyu kırmızı eve geldim hamilelikte bu saatte belli olmaz diye ovulasyon testi yaptım silik..sonra kanamam da iyice arttıı..yani doktorluk bir durum kalmadı..dünden beri yaşadıklarım bunlar yeni batı saymaya başladım yani canım 2 gün öne geldi..sende var mı belirti felan test yaptın mı canım?
sağolasın canım Allah razı olsun..bir sıkıntı var ama ne bilmiyorum..biraz araştırdım progestoron hormanu eksikliği de bebeğin tam olarak yerleşip tutunmasını engelliyormuş..ben ona da daha baktırmadım..bu ay adam akıllı hepsine baktırmam lazım..dediğin gibi vadedilen bir gün var elbett..ama biz insanoğlu sabırsısız işte..Canim hayirlisi olsun bi dahaki ay daha duzgun calism yaparsiniz merak etme vadedilen bir gun vardir illa
Tatlim senin yerlesme kanamasi olabilir inseallah oyledirbu yazını okudum. tuvalete gittim bi baktım çamaşırımda pembe açık kahve leke olmuş :S inşallah kırmızıyı görmem kızlarkasıklarımın ağrısı sabah yoktu şimdi arttı göğüslerim çook sızlıyo anlatamam..
noluyo bana?
ne zaman yumurtladım?
leke adet lekesi mi?
adet mi olcam?
yoksa yerleşme kanaması mı?
bat 22 si mi 28 i mi?
sorularıma cevap istiyorum ağlıcam şimdiiii
Hiranur bence sorun olmaz. Geç olacağına erken olsun bir kaç saat. Sende yat dinlen. Zaten spermler yaşıyor. 2 günSelam kızlar bu ay klomen kullandım 2 yumurtam olmuş ikiside 22mm catlatma iğnesi vuruldum bugün 36 saat sonra ilişki olsun dedi ama yarını beklesem 10 da önce olmaz o zaman da 42 saat oluyor bu gece 3 ya da 3.30 da olsa bir sorun olur mu
Haklisin canim benim butun tahlillerini yaptir bakalim aklinda bisey klmasin daha zinde bi giris yaparsin inseallah bi dahaki ayasağolasın canım Allah razı olsun..bir sıkıntı var ama ne bilmiyorum..biraz araştırdım progestoron hormanu eksikliği de bebeğin tam olarak yerleşip tutunmasını engelliyormuş..ben ona da daha baktırmadım..bu ay adam akıllı hepsine baktırmam lazım..dediğin gibi vadedilen bir gün var elbett..ama biz insanoğlu sabırsısız işte..
yarin gitsem olurmu acaba yarin 18 gunumKeske 16.gunde cift cizgiyi gorunce de gitseydin yaaa doktor gorurdu hem
Bende lekenme fln yok yahuu.Tatlim senin yerlesme kanamasi olabilir inseallah oyledir
Bence git catlayip catlamadigini gorur en azindan doktoryarin gitsem olurmu acaba yarin 18 gunum
Catlamis derse de kız doktora hani catlamaz diodun die :)yarin gitsem olurmu acaba yarin 18 gunum
bir yandanda korkuyorum bana yine derse hic birsey yok olmamis diye ama bence haklisin yarin be bi gidiyim 1 haftada olusur buyurmu catlarmi ki acaba off kafam yinne karistiBence git catlayip catlamadigini gorur en azindan doktor
Çok sağol canım inşallah olur bu ayHiranur bence sorun olmaz. Geç olacağına erken olsun bir kaç saat. Sende yat dinlen. Zaten spermler yaşıyor. 2 gün
aynen canım benim eşimde aynını söylüyor..bende azalttım biraz ama daha da azaltcam sanırım azcık kafa dinlemek lazım..burda her okuduğum şeyden stres oluyorum sanki..benimkide öylemi böyle mi diye..Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah bizde seni seviyoruz sağol canım moral olduğun içinn:)Haklisin canim benim butun tahlillerini yaptir bakalim aklinda bisey klmasin daha zinde bi giris yaparsin inseallah bi dahaki ayabenimde esim sana bu siteye bakmak artik yasak dedi cok bakip kafa yoruyorsun stres yapiyorsun falan deyince bende sadece okumak icin hizli hizli girip bakip cikiyordum ki sizlere bi ufak selam vereyim dedim ozluyorum benim belirtim falan yok bu ay fos sanirim hayirlisi :) kizlar uzuntunuzde sevincinizde yazamazsam yanlis anlmyin dedigim gibi kisitli hemen girip cikiyorum sizi seviyorum
Valla hic bilgm yok ne kadar zamanda catlar die ama doktor anlar yanibir yandanda korkuyorum bana yine derse hic birsey yok olmamis diye ama bence haklisin yarin be bi gidiyim 1 haftada olusur buyurmu catlarmi ki acaba off kafam yinne karisti
Bakalim bidahaki hafta bi gelsede ogrensekbir yandanda korkuyorum bana yine derse hic birsey yok olmamis diye ama bence haklisin yarin be bi gidiyim 1 haftada olusur buyurmu catlarmi ki acaba off kafam yinne karisti
Tatlim senin yerlesme kanamasi olabilir inseallah oyledir
Bende lekenme fln yok yahuu.bhchrk gibi Keske bende de olsa umit olurdu :)
haydi hayırlısı :) olur olur merak etme geri sayım başlasın son 7 saat :)
3 gun sonra tekrar yaptir bence var.. varsa 3 gun sonra 2 katina cikmasi lazimCanım 13.47 tam pozitif diyemeyiz dediler ne demek şimdi bu?.?
3 gun sonra tekrar yaptir bence var.. varsa 3 gun sonra 2 katina cikmasi lazim
yok canım olmuyor ilaç kullan olucak diyor Dr ama yok bu ay adetten sonra başka Dr a daha gidicem tek sorun bu diyorlar ya nasip bakalimCanm o zaman dan beri olmuyor mu çocuk ne gibi tedaviler gördn benim de yumurtalarm gelişmiyor o yüzden hormon testi yapacz
Canım 13.47 tam pozitif diyemeyiz dediler ne demek şimdi bu?.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?