Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim hayirlisi olsun bi dahaki ay daha duzgun calism yaparsiniz merak etme vadedilen bir gun vardir illa

Canim hayirlisi olsun bi dahaki ay daha duzgun calism yaparsiniz merak etme vadedilen bir gun vardir illa
sağolasın canım Allah razı olsun..bir sıkıntı var ama ne bilmiyorum..biraz araştırdım progestoron hormanu eksikliği de bebeğin tam olarak yerleşip tutunmasını engelliyormuş..ben ona da daha baktırmadım..bu ay adam akıllı hepsine baktırmam lazım..dediğin gibi vadedilen bir gün var elbett..ama biz insanoğlu sabırsısız işte..

Tatlim senin yerlesme kanamasi olabilir inseallah oyledir

Hiranur bence sorun olmaz. Geç olacağına erken olsun bir kaç saat. Sende yat dinlen. Zaten spermler yaşıyor. 2 gün

Haklisin canim benim butun tahlillerini yaptir bakalim aklinda bisey klmasin daha zinde bi giris yaparsin inseallah bi dahaki aya benimde esim sana bu siteye bakmak artik yasak dedi cok bakip kafa yoruyorsun stres yapiyorsun falan deyince bende sadece okumak icin hizli hizli girip bakip cikiyordum ki sizlere bi ufak selam vereyim dedim ozluyorum benim belirtim falan yok bu ay fos sanirim hayirlisi :) kizlar uzuntunuzde sevincinizde yazamazsam yanlis anlmyin dedigim gibi kisitli hemen girip cikiyorum sizi seviyorum

aynen canım benim eşimde aynını söylüyor..bende azalttım biraz ama daha da azaltcam sanırım azcık kafa dinlemek lazım..burda her okuduğum şeyden stres oluyorum sanki..benimkide öylemi böyle mi diye..Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah bizde seni seviyoruz sağol canım moral olduğun içinn:)

Canım 13.47 tam pozitif diyemeyiz dediler ne demek şimdi bu?.?

benim bildiğim 10 un üstü hamile demek seninki erken olduğu için değeri çok yüksek değil ama daha bugün böyle, çok hızla yükselecektir 1 hafta bekle derim ya da 3 günde bir git tekrar kan ver eğer her verdiğinde yükseliyosa ve 40i geçtiyse tmmdır hamile olduğun tamamen kesinleşir hiç bi şüphe kalmaz bence sen geç yumurtladın ve geç döllendi senin takvime göre bugün bat günün ola bilir ama yumurtlamaya göre daha 1 hafta ve ya 5 gün sonrasıdır sen şu an hamileysen bile daha 3.5 haftalıktır yani en az 4 hafta dolması gerek hani hamile olduğunu öğrendiğinde bebek 4 haftalık oluyo ya bu da demek oluyo ki 3 gün sonra 4 haftan dolcak canım ama benim fikrimi sorarsan hamilesin sen sadece çevrendekilere çok bi şey söyleme şimdiden eşin bilsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…