Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eşime basit bir şekilde söylemek istemiyorum aslında sürpriz yapmak istiyorum ama boş çıkarsa çok üzülür benden çok istiyor çünkü ( dua edin nolur...

Eşime basit bir şekilde söylemek istemiyorum aslında sürpriz yapmak istiyorum ama boş çıkarsa çok üzülür benden çok istiyor çünkü ( dua edin nolur...
merak etme bitanem her şey güzel olcak inşallah, eğer süpriz yapmak istiyosan 3 gün sonra yapacağın kan tahlilinin sonuçlarını koyarsın önüne olur en güzel süpriz :) sana da bütün anne olmak isteyen hanımlarımızın hepsine dua ediyorum hep canım inşallah tez zamanda hayırlı haberi alırsınız

Kızlar sizde ne belirtiler var benimle paylasirmisiniz benimde reglim geçti 3 gün ama benim hiç bir yerimde ağrı bile yok testler negatif ama ben çok istiyorum

Allah razı olsun gerçekten haberi alır almaz seninle paylaşmak istedim Rabb'im bütün dualarını gerçekleştirsin senin de...

Arkadaşlar merhaba adetim ayın dördü ve yumurtlama döneminde bir kere ilişki oldu bu ay sadece ogün oldu yumurtlsmanin bitmesine de iki gün var göğüslerin ağrıyor acaba ondanmidirki

Allah razı olsun gerçekten haberi alır almaz seninle paylaşmak istedim Rabb'im bütün dualarını gerçekleştirsin senin de...

cümlemizden canım , şu an sana tek önerim nette fazla araştırma yapma insanların tecrübelerini çok okuma herkeste aynı şey olcak değil olumsuz şeyler okuyup da kendini olumsuz etkileme pozitif olmaya çalış biliyorum merak ve endişeden bu biraz zor olacak yani pozitif olmak ama yine de çaba göster komik filmler izle vaktin oldukca hamile günlerini hayal et dışarı çıkınca hamile kıyafetlerine bak bebiş kıyafetlerine bak eğlen güzel geçirmeye çalış şu 3 günü, sonra yine kan tahlili yaptır bu sefer 2 katına çıkmış olması lazım yani her 3 günde bir 2 katına çıkacak bugün 13 ise 3 gün sonra 26 olcak ve 3 gün sonra 52 olcak inşallah yarından sonra hafta sonu kendine bakım yaptır ve ya evde kendin yap değişiklik kadına her zaman pozitif enerji verir :)

bence canim esine daha soyleme kesin sonuc almadan 4 5 gun daha dayan yine kan testi yaptir ve hamile cikarsan ozamann soyleyebilirsin guzel bir suprizle ama bencede hamilesinn biz seni simdiden tebrik edelim sesiz sesiz

Kızlar sizde ne belirtiler var benimle paylasirmisiniz benimde reglim geçti 3 gün ama benim hiç bir yerimde ağrı bile yok testler negatif ama ben çok istiyorum
canim demeki hamile degilsin belirtin yoksa testlerde negatif ise doktora git bence bir sorun armi yokmu baktirabilirsin adetin geldiginde bitiginde yumurtlama takibi yaptira bilirsin ve doguru zamanda iliskiye girersiniz tabi bir sorununuz yoksa insallah yoktur en yakin zamanda hamisss olursun:)

Kızlar acil yazarsaniz sevinirim ben bugun catlatma iğnesi oldum 2 tane yumurta var 22mm ve sim di yumurtlama akıntısı geldi ilişki olmalı mı bugun

A
Canim Merhaba bugün gündüz test yaptım ovulasyon için Çift çizgi gördüm bak resimde gönderiyorum yumurtlama yarın olur heralde demi?
Aynen. Tam olmus :) sen bu aksami degerlendir yarin oglen bidaha test yap. Yine ayni koyuluktaysa amsam 6-7 gibi bidaha test yap muhtemelen cizgi acilmis olur. Yarini da degerlendir. :)

A

Aynen. Tam olmus :) sen bu aksami degerlendir yarin oglen bidaha test yap. Yine ayni koyuluktaysa amsam 6-7 gibi bidaha test yap muhtemelen cizgi acilmis olur. Yarini da degerlendir. :)
Bende dün ve bugünü değerlendirdim yarın dediğin gibi saat 1 gibi yapacam koyudur olsa açık da olsa yarın akşam yinede yapmayı planlıyorum bakalım nolacak sende bi değişiklik var mı?

Bende dün ve bugünü değerlendirdim yarın dediğin gibi saat 1 gibi yapacam koyudur olsa açık da olsa yarın akşam yinede yapmayı planlıyorum bakalım nolacak sende bi değişiklik var mı?
Yok cnm su anda hatta kasiklarimdaki agri azalsi diyebilirim bugun goguslerim cok sizladi ama agri yoktu altan altan sizladi boyle ates basti sanki iclerini. Ama o sizlamada yok sanki ama atrs basio icerden

/

cift cizgi koyu olunca yumurtlamaya yakinmi yoksa yumurtlama oldugunu mu gosteriyor
Canim çift çizgi olunca bildiğim kadarıyla 24-36 saat sonra yumurta catliyo diye biliyorum ama çift çizgi tam olarak gang anda oluşmaya başladı bilmek mümkün olmadigindan her gün test yapıp köyü çizgileri görünce o gün akşam ertesi gün üst üste ilişki olması şansı artırıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…