benim bildiğim 10 un üstü hamile demek seninki erken olduğu için değeri çok yüksek değil ama daha bugün böyle, çok hızla yükselecektir 1 hafta bekle derim ya da 3 günde bir git tekrar kan ver eğer her verdiğinde yükseliyosa ve 40i geçtiyse tmmdır hamile olduğun tamamen kesinleşir hiç bi şüphe kalmaz bence sen geç yumurtladın ve geç döllendi senin takvime göre bugün bat günün ola bilir ama yumurtlamaya göre daha 1 hafta ve ya 5 gün sonrasıdır sen şu an hamileysen bile daha 3.5 haftalıktır yani en az 4 hafta dolması gerek hani hamile olduğunu öğrendiğinde bebek 4 haftalık oluyo ya bu da demek oluyo ki 3 gün sonra 4 haftan dolcak canım ama benim fikrimi sorarsan hamilesin sen sadece çevrendekilere çok bi şey söyleme şimdiden eşin bilsin yeter
merak etme bitanem her şey güzel olcak inşallah, eğer süpriz yapmak istiyosan 3 gün sonra yapacağın kan tahlilinin sonuçlarını koyarsın önüne olur en güzel süpriz :) sana da bütün anne olmak isteyen hanımlarımızın hepsine dua ediyorum hep canım inşallah tez zamanda hayırlı haberi alırsınızEşime basit bir şekilde söylemek istemiyorum aslında sürpriz yapmak istiyorum ama boş çıkarsa çok üzülür benden çok istiyor çünkü( dua edin nolur...
merak etme bitanem her şey güzel olcak inşallah, eğer süpriz yapmak istiyosan 3 gün sonra yapacağın kan tahlilinin sonuçlarını koyarsın önüne olur en güzel süpriz :) sana da bütün anne olmak isteyen hanımlarımızın hepsine dua ediyorum hep canım inşallah tez zamanda hayırlı haberi alırsınız
Allah razı olsun gerçekten haberi alır almaz seninle paylaşmak istedim Rabb'im bütün dualarını gerçekleştirsin senin de...
evet gelsede gorsekBakalim bidahaki hafta bi gelsede ogrensek
bence canim esine daha soyleme kesin sonuc almadan 4 5 gun daha dayan yine kan testi yaptir ve hamile cikarsan ozamann soyleyebilirsin guzel bir suprizle ama bencede hamilesinn biz seni simdiden tebrik edelim sesiz sesizEşime basit bir şekilde söylemek istemiyorum aslında sürpriz yapmak istiyorum ama boş çıkarsa çok üzülür benden çok istiyor çünkü( dua edin nolur...
canim demeki hamile degilsin belirtin yoksa testlerde negatif ise doktora git bence bir sorun armi yokmu baktirabilirsin adetin geldiginde bitiginde yumurtlama takibi yaptira bilirsin ve doguru zamanda iliskiye girersiniz tabi bir sorununuz yoksa insallah yoktur en yakin zamanda hamisss olursun:)Kızlar sizde ne belirtiler var benimle paylasirmisiniz benimde reglim geçti 3 gün ama benim hiç bir yerimde ağrı bile yok testler negatif ama ben çok istiyorum
Canim Merhaba bugün gündüz test yaptım ovulasyon için Çift çizgi gördüm bak resimde gönderiyorum yumurtlama yarın olur heralde demi?Bende lekenme fln yok yahuu. @bhchrk gibi Keske bende de olsa umit olurdu :)
Aynen. Tam olmus :) sen bu aksami degerlendir yarin oglen bidaha test yap. Yine ayni koyuluktaysa amsam 6-7 gibi bidaha test yap muhtemelen cizgi acilmis olur. Yarini da degerlendir. :)Canim Merhaba bugün gündüz test yaptım ovulasyon için Çift çizgi gördüm bak resimde gönderiyorum yumurtlama yarın olur heralde demi?
Catlatma ignesi ile ilgi li bi bilgim yok ama vakit kaybetme bence bugün yarın yap üst üsteKızlar acil yazarsaniz sevinirim ben bugun catlatma iğnesi oldum 2 tane yumurta var 22mm ve sim di yumurtlama akıntısı geldi ilişki olmalı mı bugun
Bende dün ve bugünü değerlendirdim yarın dediğin gibi saat 1 gibi yapacam koyudur olsa açık da olsa yarın akşam yinede yapmayı planlıyorum bakalım nolacakA
Aynen. Tam olmus :) sen bu aksami degerlendir yarin oglen bidaha test yap. Yine ayni koyuluktaysa amsam 6-7 gibi bidaha test yap muhtemelen cizgi acilmis olur. Yarini da degerlendir. :)
Bu aksam yapıcam yarın akşam da sonra gün aşırıCatlatma ignesi ile ilgi li bi bilgim yok ama vakit kaybetme bence bugün yarın yap üst üste
Valla canım ben dün bugün yaptım .bugün ovulasyon testi köyü çıktı yarında yapacağım yani 3 gün üst üste. Daha sonra gün aşırı olur tabi ovulasyon testime göre planlıyorum :)Bu aksam yapıcam yarın akşam da sonra gün aşırı
Birde yaptıktan sonra belini hatta kalçanın altına yastık koy ve bi saat yat. Ben bu ay duş u bile sabah alıyorum yapıp yatıyorum direk :)Bu aksam yapıcam yarın akşam da sonra gün aşırı
cift cizgi koyu olunca yumurtlamaya yakinmi yoksa yumurtlama oldugunu mu gosteriyorCanim Merhaba bugün gündüz test yaptım ovulasyon için Çift çizgi gördüm bak resimde gönderiyorum yumurtlama yarın olur heralde demi?
Yok cnm su anda hatta kasiklarimdaki agri azalsi diyebilirim bugun goguslerim cok sizladi ama agri yoktu altan altan sizladi boyle ates basti sanki iclerini. Ama o sizlamada yok sanki ama atrs basio icerdenBende dün ve bugünü değerlendirdim yarın dediğin gibi saat 1 gibi yapacam koyudur olsa açık da olsa yarın akşam yinede yapmayı planlıyorum bakalım nolacaksende bi değişiklik var mı?
Canim çift çizgi olunca bildiğim kadarıyla 24-36 saat sonra yumurta catliyo diye biliyorum ama çift çizgi tam olarak gang anda oluşmaya başladı bilmek mümkün olmadigindan her gün test yapıp köyü çizgileri görünce o gün akşam ertesi gün üst üste ilişki olması şansı artırıyor :)/
cift cizgi koyu olunca yumurtlamaya yakinmi yoksa yumurtlama oldugunu mu gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?