- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Bat ne zaman canım seninYok cnm su anda hatta kasiklarimdaki agri azalsi diyebilirim bugun goguslerim cok sizladi ama agri yoktu altan altan sizladi boyle ates basti sanki iclerini. Ama o sizlamada yok sanki ama atrs basio icerden
Bat ne zaman canım senin
10 gün var bence hiç kendini dinleme canım tuttuysa inşallah bata yakın belli olur düzenli ilişkiye girmeye devam et bence . Benim doktorum bebek için ilişki olmaz ilişkinin amacı ihtiyacıni karşılamakdır sen bebeği düşünme keyif almaya bak derdi27-28 subat
Dogru soyluosun cnm. Illa belirti olsun die bekliorum :) ama daha 9-10 gun var insallah ilerleyen gunlerde anlasilir :)10 gün var bence hiç kendini dinleme canım tuttuysa inşallah bata yakın belli olur düzenli ilişkiye girmeye devam et bence . Benim doktorum bebek için ilişki olmaz ilişkinin amacı ihtiyacıni karşılamakdır sen bebeği düşünme keyif almaya bak derdi
bence canim esine daha soyleme kesin sonuc almadan 4 5 gun daha dayan yine kan testi yaptir ve hamile cikarsan ozamann soyleyebilirsin guzel bir suprizle ama bencede hamilesinn biz seni simdiden tebrik edelim sesiz sesiz
cümlemizden canım , şu an sana tek önerim nette fazla araştırma yapma insanların tecrübelerini çok okuma herkeste aynı şey olcak değil olumsuz şeyler okuyup da kendini olumsuz etkileme pozitif olmaya çalış biliyorum merak ve endişeden bu biraz zor olacak yani pozitif olmak ama yine de çaba göster komik filmler izle vaktin oldukca hamile günlerini hayal et dışarı çıkınca hamile kıyafetlerine bak bebiş kıyafetlerine bak eğlen güzel geçirmeye çalış şu 3 günü, sonra yine kan tahlili yaptır bu sefer 2 katına çıkmış olması lazım yani her 3 günde bir 2 katına çıkacak bugün 13 ise 3 gün sonra 26 olcak ve 3 gün sonra 52 olcak inşallah yarından sonra hafta sonu kendine bakım yaptır ve ya evde kendin yap değişiklik kadına her zaman pozitif enerji verir :)
Göğüslerimin altı acıyo.dayak yemiş gibiDogru soyluosun cnm. Illa belirti olsun die bekliorum :) ama daha 9-10 gun var insallah ilerleyen gunlerde anlasilir :)
Kesinlikle ayni duygulardayiz :) benim ates iki gundur 36.7 cikio sabahlari. Goguslerimde bugun cok az bi sızı var. Ve ates gibi yaniolar. Goguslerimin alt kisminda da az bi aci var cok degil.Göğüslerimin altı acıyo.dayak yemiş gibişimdiden başlamaz heralde daha yerleşmemiştir bile..tabi varsa geçen ay ki gibi ateş ölçüyorum.gece yatağa girince.sabah uyanınca en fazla 36.8 geçen ay bu dönemlerde 37.5 u bile geçiyodu.
geçen ay akıntı çoktu.
bu ay hiç yok.geçen ay çok halsizdim bu ay enerjik
Nasıl bir çelişkidir çözemedim.
Geçen ay kesin hamileyim dedim.
Bu ay kesin değilim diyorum..
Piskoloji yerle bir oldu
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canm bencede sen doktorunu değiştir canmyok canım olmuyor ilaç kullan olucak diyor Dr ama yok bu ay adetten sonra başka Dr a daha gidicem tek sorun bu diyorlar ya nasip bakalim
İnşallah canım:)Dogru soyluosun cnm. Illa belirti olsun die bekliorum :) ama daha 9-10 gun var insallah ilerleyen gunlerde anlasilir :)
Selam oncelikle adetinize 1 hafta varmis hamile olsaniz dahi ultrasonda kesenin gorunmesi icin daha 15 gununuz var ultrasonda cikmasi imkansizArkadaşlar bende kusma ve kaşık ağrısı sebebiyle dün doktora gittim ultrasonda bakti makesef hamilelik yok dedi adetime 1 hafta var kusmanin nedeni aşırı suyun içine girmesi dedi böyle birsey olur mu utrasonda yanilma yada gorunmeme payı var midir hayal kırıklığına ugradim
kanda baktırsaydın keşke gitmişkenArkadaşlar bende kusma ve kaşık ağrısı sebebiyle dün doktora gittim ultrasonda bakti makesef hamilelik yok dedi adetime 1 hafta var kusmanin nedeni aşırı suyun içine girmesi dedi böyle birsey olur mu utrasonda yanilma yada gorunmeme payı var midir hayal kırıklığına ugradim
bence kan tahlili istemesi gerekiyordu arkadaşların dediği gibi kese hemen gözükmüyorDoktor tüm umudumu öldürdü ve kan tahliline gerek duymadi doktorun yanılma payı olur mu kızlar normalde kan tahlili istemesi lazımdı fakat direk ultrasonda bakti
daha adetine bi hafta varmış ultrasonda bi aydan önce görünmez ki o nasıl doktormuş anlamadım.. ama rahim duvarında kalınlaşma başladı ise belki ona dayanarak gebelik yok demiş olabilirArkadaşlar bende kusma ve kaşık ağrısı sebebiyle dün doktora gittim ultrasonda bakti makesef hamilelik yok dedi adetime 1 hafta var kusmanin nedeni aşırı suyun içine girmesi dedi böyle birsey olur mu utrasonda yanilma yada gorunmeme payı var midir hayal kırıklığına ugradim
AminnnnÇok ama çok teşekkür ederim mucizem gerçekten bambaşka bir duygu...sevinemiyorum henüz ve şimdiden hayal kuruyorum pozitif Rabb'im isteyen herkese nasip etsin
Canim rahim duvarında kalinlasma başladı dedi ne yazıkki kan tahliline ondan gerek duymadı heraldedaha adetine bi hafta varmış ultrasonda bi aydan önce görünmez ki o nasıl doktormuş anlamadım.. ama rahim duvarında kalınlaşma başladı ise belki ona dayanarak gebelik yok demiş olabilirkeşke kan tesi isteseydin diycem ama ona da daha erken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?