Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dogru soyluosun cnm. Illa belirti olsun die bekliorum :) ama daha 9-10 gun var insallah ilerleyen gunlerde anlasilir :)

bence canim esine daha soyleme kesin sonuc almadan 4 5 gun daha dayan yine kan testi yaptir ve hamile cikarsan ozamann soyleyebilirsin guzel bir suprizle ama bencede hamilesinn biz seni simdiden tebrik edelim sesiz sesiz

Çok ama çok teşekkür ederim mucizem gerçekten bambaşka bir duygu...sevinemiyorum henüz ve şimdiden hayal kuruyorum pozitif Rabb'im isteyen herkese nasip etsin

Uyuşukluk hissi anlatamıyorum tarifsiz gerçekten ama hiç negatif birşey düşünmüyorum ve hep hayal kuruyorum hayırlıysa eğer sağlıkla bahtla şansla gelsin diyorum..Nette takıldıkça insan bunalıma giriyor zaten...çok ama çok teşekkür ederim

Dogru soyluosun cnm. Illa belirti olsun die bekliorum :) ama daha 9-10 gun var insallah ilerleyen gunlerde anlasilir :)
Göğüslerimin altı acıyo.dayak yemiş gibi şimdiden başlamaz heralde daha yerleşmemiştir bile..tabi varsa geçen ay ki gibi ateş ölçüyorum.gece yatağa girince.sabah uyanınca en fazla 36.8 geçen ay bu dönemlerde 37.5 u bile geçiyodu.
geçen ay akıntı çoktu.
bu ay hiç yok.geçen ay çok halsizdim bu ay enerjik
Nasıl bir çelişkidir çözemedim.
Geçen ay kesin hamileyim dedim.
Bu ay kesin değilim diyorum..
Piskoloji yerle bir oldu

Kesinlikle ayni duygulardayiz :) benim ates iki gundur 36.7 cikio sabahlari. Goguslerimde bugun cok az bi sızı var. Ve ates gibi yaniolar. Goguslerimin alt kisminda da az bi aci var cok degil.

Arkadaşlar bende kusma ve kaşık ağrısı sebebiyle dün doktora gittim ultrasonda bakti makesef hamilelik yok dedi adetime 1 hafta var kusmanin nedeni aşırı suyun içine girmesi dedi böyle birsey olur mu utrasonda yanilma yada gorunmeme payı var midir hayal kırıklığına ugradim

Selam oncelikle adetinize 1 hafta varmis hamile olsaniz dahi ultrasonda kesenin gorunmesi icin daha 15 gununuz var ultrasonda cikmasi imkansiz

kanda baktırsaydın keşke gitmişken

Doktor tüm umudumu öldürdü ve kan tahliline gerek duymadi doktorun yanılma payı olur mu kızlar normalde kan tahlili istemesi lazımdı fakat direk ultrasonda bakti

daha adetine bi hafta varmış ultrasonda bi aydan önce görünmez ki o nasıl doktormuş anlamadım.. ama rahim duvarında kalınlaşma başladı ise belki ona dayanarak gebelik yok demiş olabilir keşke kan tesi isteseydin diycem ama ona da daha erken..

Kizlar benim bat a bi kac gun var bastan gogus uclarinda agri varfi simdi yanlardada var boyle belirti yasayan oldumu

Canim rahim duvarında kalinlasma başladı dedi ne yazıkki kan tahliline ondan gerek duymadı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…