Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Nasıl bir sabır bu Allahım daha günümüz geçmeden biz testlere başlamıştık sende bi test yap canim ben olsam meraktan catladim
Bişey sorabilir miyim ovulasyon testi 2 çizgi çıktı yazıyor ya onu anlamadım biri anlatırsa çok sevinirim. Yumurtlama günlerinde 2 çizgi çıkmıyo mu. Gebelikte ilgisi ne bunun. Bilen yardımcı olabilir mi

Yumurtlamada iki kotu cizgi cikio. Yumurta catlayinca cizgi acilio. Ama gebelik olusmussa adete az bi zaman kala yeniden yaptiginda iki koyu cizgi cikiomus

arkadaşlar ongün geçti hala adet olmadım hiçbir belirti yok üçn gün gecince yapmıştım negatiftim bu düzensizlik yordu beni ne yapsam adetim sökülür ya

Bu kesin bilgi değil mi progesteron hormonu yükseldiği için mi çıkıyor acaba
Valla bende bilmiyorum cnm yazilanlardan okudugum bu. Ama cift cizgi gormeden hamile olanlarda olmus hatta gebeliklerini ogrendikten sonra denemek icin ovulasyon testi yapmislar yine ikinci cizgi silik cikmis. Bunun tam tersi olarakta iki koyu cizgi gorup hamile olmayanlarda olmus. Yani ne oldugu belli degil. Ama cogunluk hamilelik dio

rüyalar , rüyalar , rüyalar ....
akşam rüyamda yumurta yiyordum
sahanda yumurta ekmeği daldırıyodum sarısına
çocuk demek dimi yumurta ? anlamına baktım ama her site başka diyor.

Anladım sağolasın inşallah bizede nasip olur

Allah tez zamanda kavutursun inşallah Umarım tutnmuştur bebişin
amin cnm allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş . şu an daha yumurtam çatlamadı cnm yumurta geliştirici iğne vuruluyorum bakalım yarın doktora kontrolüm var inş bir sürü yumurtam gelişir sağlıklı bir hamilelik oluşur. sen ne zamandır bebiş istiyosun cnm ?

Hiç bir adet belirtim erkenden beslamazdi en erken 3 yada 4 gün kala başlardı fakat 10 gündür sirt ağrısı çekiyorum bende çok değişiklik var dr beni yanılttı. ilk kusmami bile yaptim

canım benim 7 yaşında oğlum var.O sorun bile yokken 18 ayda hamile kalbilmiştim Şimdi ise 2. uğraşıyorum 7. ayım inşallah yine çok beklemeden Allah nasip eder.Cümlemize.

öyle tabi benim ilk gebelik 7 yıl önce hiiç belirti yoktu sıfır belirti.Ama her gebelik bir olmazmış bilmiyorum ki..
ay inşallah kalbimizdekini rabbim rahmimize koyar da bir huzur daha gelir evimize bir heyecan benim bugün biraz biraz çok sancılı olmasada adet olucakmış gibi sancılarım var ama piskolojik olduğunu düşünüyorum bakalım inşallah vardır da piskolojik değildir. :)

Evet bakalim insallah bi sonuc cikar yani 11. Gunde basladim denemeye bugun 16. Gunum ztn bi haftaya hersy belli olcak :)
canım bazen 1 haftada belli olmayabiliyor geç döllenme olabiliyormuş ne olduğunu henüz bende çözmüş değilim ama böyle bişey varmış bebiş geç tutunuyormuş daha uzun süredede çıkabilir :)

Hiç bir adet belirtim erkenden beslamazdi en erken 3 yada 4 gün kala başlardı fakat 10 gündür sirt ağrısı çekiyorum bende çok değişiklik var dr beni yanılttı. ilk kusmami bile yaptim

inşallah hamilesindir canım :) ama kusmalar böyle erken başlamaz 7 haftadan başlar kusmalar birazcık psikolojik de ola bilir ya da yumurtalıklarda herhangi bi değişiklik ve ya kıpırdamalar bile mide bulantısı yapar insanda belki senin yumurtalıklar da bebek hazırlamakla meşguller :) inşallah tez zamanda hayırlı haberi alırsın canım :)

hcg nin yapısı lh hormonuna benzediği için ovulasyon testinde de çıkıyormuş gebelik aynı değil de benzer olduğundan dolayı bazen çıkmadığı da oluyormuş tabi

Bende galiba kafayı yediğim için bulantı kusma olmaya başladı galiba psikolojik inşallah istediğim sonuca varirim

arkadaşlar ongün geçti hala adet olmadım hiçbir belirti yok üçn gün gecince yapmıştım negatiftim bu düzensizlik yordu beni ne yapsam adetim sökülür ya
Adaçayı iç canım adetimi iki gün erken getirmişti ama dikkat et hamile olmadığına emin olup öyle iç gebelikde Zararlı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…