inşallah yaa :) git gide koyulaşsın hepimizin inşallah :)Aldım canım 2 li 10 lira.hatta yaptım bak resim atıyorumallahımmm çift çizgi gördümm inşallah gebelik testinde de görmek nasip olur Eki Görüntüle 1777835
Şimdi illaki olması gereken çizgimi canıminşallah yaa :) git gide koyulaşsın hepimizin inşallah :)
Bakalim kasik agrisi ve akintim 10.11. Gun olmaya basladi artik nasip bu ay beklicez :)Canım hiç belli olmuyo adeti biter bitmez yumurtlama olan var mesela benimki dw 14. Gün olurdu hep ama iki aydır 12. Günü oluyo öne kaydı. İnşallah geçmemiştir
hamilelik için sanırım ilk çizgiyle aynı hatta daha koyu olması lazım her günŞimdi illaki olması gereken çizgimi canımdurdukça rengi koyulaşıyor.kağıdıda okuyamadım çocuklardan
evet regl ye kadar eşit çizgi olmalı..zaten reglye yakın kimse ovs ile uğraşmıyor direkt hcg testine bakıyor.hamilelik için sanırım ilk çizgiyle aynı hatta daha koyu olması lazım her gün
Bende yaptim simdi ovulasyonu acik cikti yaaAldım canım 2 li 10 lira.hatta yaptım bak resim atıyorumallahımmm çift çizgi gördümm inşallah gebelik testinde de görmek nasip olur Eki Görüntüle 1777835
Benimki de seninle ayni koyulukta cnm. Az once yaptim fotosunda attim az once sana. Insallah gun yaklastikca koyulasir ikiside ayni koyulukta olmasi lazimmis cunku. Ben bidaha ya pazartesi yaparim ya da saliAldım canım 2 li 10 lira.hatta yaptım bak resim atıyorumallahımmm çift çizgi gördümm inşallah gebelik testinde de görmek nasip olur Eki Görüntüle 1777835
Bende öyle yaparım.2 tane almıştım zaten.1 taneyi hafta içi değerlendiririmBenimki de seninle ayni koyulukta cnm. Az once yaptim fotosunda attim az once sana. Insallah gun yaklastikca koyulasir ikiside ayni koyulukta olmasi lazimmis cunku. Ben bidaha ya pazartesi yaparim ya da sali
Aynen cnm erken yapmanin bi anlami yok moral bozmaktan baska. Hamile olsak bile tutunmasi zaten ya oldu ya olmadi henuz test nasil koyu olsun :)Bende öyle yaparım.2 tane almıştım zaten.1 taneyi hafta içi değerlendiririm
Bende senin gibiydim canım halada oluyor bu arada doktoru aradım yarın tekrar ilaca başlamak için durumu izah ettim yerleşme kanaması tamda tahmin ettiğim gibi dedi bende e geleyimmuayen edin yoksa ilaca başlarız dedim henüz bişey görünmez beklicez dedi ya ben bekleyemem ya adrese bu yerleşme değilse bu ayı boş geçmek istemiyorum bir ay daha kayıp olur napicam ben yaatest yaptığında fotosunu çek de paylaş burda canım bi bakayım yani hamilelik gibi de senin belirtiler, bende hafif ağrılar oluyodu ama arada gidip geliyodu ağrı yani sabahtan akşama adet ağrısı çeker gibi olmuyodu bazen biraz ağrıyodu ahanda adet olcam diyodum sonra geçip gidiyodu çelişkide bırakmıştı beni , sende nasıl var mı ağrı ?
Evet canım hayırlısı olsun inşallahBakalim kasik agrisi ve akintim 10.11. Gun olmaya basladi artik nasip bu ay beklicez :)
Bende senin gibiydim canım halada oluyor bu arada doktoru aradım yarın tekrar ilaca başlamak için durumu izah ettim yerleşme kanaması tamda tahmin ettiğim gibi dedi bende e geleyimmuayen edin yoksa ilaca başlarız dedim henüz bişey görünmez beklicez dedi ya ben bekleyemem ya adrese bu yerleşme değilse bu ayı boş geçmek istemiyorum bir ay daha kayıp olur napicam ben yaa
Yarın kan baktirsam cikmazmi var yada yok bi kesinlik olsada ona göre tedavime devam etsemiyi de canım bebiş konusunda da riske giremezsin ya çok fazla beklemene gerek kalmıycak merak etme bi kaç güne kesinleşir canım üzme kendini ama bu kadar
Arkadaşlar çok fena kabızlık yaşıyorum belirti olabilir mi sizce afedersiniz günlerdir tık yok bir haftadır bir kere ağrı oldu onu da yapamadım geri ćıktım ama feci bir ağrıydı bir daha ağrı olmadı
Sen hic form okumadin mi bu hicmumkun degil.En az brklenen adet tarihine 2 kac gun kala belli olur oda sansin var saKızlar Merhaba bi sorum var ilişkiden ertesi gün gebelik testi doğru sonucu verirmi
Bende aynı sorunu yaşadım ve şu an testlerim pozitif hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?