Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bilime örnek olayım Ya Rabb im sen hayırlısını nasip et :)
genelde tekli satılır ben 5 lisini getirttim sente marka 25 tl tekliler ne kadar olur bilmiyorum
Aldım canım 2 li 10 lira.hatta yaptım bak resim atıyorum allahımmm çift çizgi gördümm inşallah gebelik testinde de görmek nasip olur

Aldım canım 2 li 10 lira.hatta yaptım bak resim atıyorum allahımmm çift çizgi gördümm inşallah gebelik testinde de görmek nasip olur Eki Görüntüle 1777835
Bende yaptim simdi ovulasyonu acik cikti yaa ısıgı tam ayarlayamadim fitoda belli olmuo senin ki gibi cikti

Eklentiler

• 20160219_174455.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 48
Aldım canım 2 li 10 lira.hatta yaptım bak resim atıyorum allahımmm çift çizgi gördümm inşallah gebelik testinde de görmek nasip olur Eki Görüntüle 1777835
Benimki de seninle ayni koyulukta cnm. Az once yaptim fotosunda attim az once sana. Insallah gun yaklastikca koyulasir ikiside ayni koyulukta olmasi lazimmis cunku. Ben bidaha ya pazartesi yaparim ya da sali

Benimki de seninle ayni koyulukta cnm. Az once yaptim fotosunda attim az once sana. Insallah gun yaklastikca koyulasir ikiside ayni koyulukta olmasi lazimmis cunku. Ben bidaha ya pazartesi yaparim ya da sali
Bende öyle yaparım.2 tane almıştım zaten.1 taneyi hafta içi değerlendiririm

Bende senin gibiydim canım halada oluyor bu arada doktoru aradım yarın tekrar ilaca başlamak için durumu izah ettim yerleşme kanaması tamda tahmin ettiğim gibi dedi bende e geleyimmuayen edin yoksa ilaca başlarız dedim henüz bişey görünmez beklicez dedi ya ben bekleyemem ya adrese bu yerleşme değilse bu ayı boş geçmek istemiyorum bir ay daha kayıp olur napicam ben yaa

iyi de canım bebiş konusunda da riske giremezsin ya çok fazla beklemene gerek kalmıycak merak etme bi kaç güne kesinleşir canım üzme kendini ama bu kadar

Arkadaşlar çok fena kabızlık yaşıyorum belirti olabilir mi sizce afedersiniz günlerdir tık yok bir haftadır bir kere ağrı oldu onu da yapamadım geri ćıktım ama feci bir ağrıydı bir daha ağrı olmadı

Bende aynı sorunu yaşadım ve şu an testlerim pozitif hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…