- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
Nasip eder cnm insallah hiç bi sorun yoksa en hayırlı zamanını bekliyordur mutlaka .inş ikinciye kızın olur :)canım benim 7 yaşında oğlum var.O sorun bile yokken 18 ayda hamile kalbilmiştim Şimdi ise 2. uğraşıyorum 7. ayım inşallah yine çok beklemeden Allah nasip eder.Cümlemize.
sezenım hosgeldın bende arada bır bakıyorum buraya bendede bır gelısme yok bu ay zaten olcgınıda sanmıyrm doktora gıtcem bendemerhaba bayanlar geçen sene bu topiğin müdavimiydim ama malesef olumsuz gebelikler yaşadım baya bir süre ara verdim şimdi yine bebiş için tedavi görüyorum çok heyecanlıyım gonal f iğne kullanıyorum.benim gibi tedavi olanınız var mı aranızda var ise kaç doz kullanıyorsunuz ?
İnşallah cnm hayırlı olsun hamileliğin başka hangi belirtileri yaşadın bende geçen aylarda hiç yaşamadığım belirtiler var ama adete henüz var
Canim 13.gunun 12.ye gore acilmis ama. Catlama olmustur bence yarin yap daha da acilmis olcak renk. Benimde oyleydi seninki gibi acilmisti ertesi gun zaten tamamen acilmistiKızlar dünkü ve bugün kü ovulasyon testim gönderiyorum ikiside çizgisi koyu dünde sol kasığımdaağrı vardı bugün de devam ediyor. İki gün sürer mi ovulasyon bi fikri olan var mı??
Yaa benim agirmio yaaa. Agirsin diye bekliyorum resmen :)Memelerim çok ağrıyooo
Sevindiğim şeye baketiket yapamadım kızlar siz ne durumdasınız.
Bu aksamida degerlendir bence :)Kızlar yardım.. Bugün reglimin 11. Günü döngüm 26 gün dün ve bugün ovuşasyon testim çift çizgi çıktı. Dünü değerlendirdik bugün hemen havaya girdim . Kasıklarımda sancı ve şişkinlik var. Akıntım devam ediyor acaba çatladımmı çatlamadımmı off bilemiyorum
Yarın kan baktirsam cikmazmi var yada yok bi kesinlik olsada ona göre tedavime devam etsem
Yaa benim agirmio yaaa. Agirsin diye bekliyorum resmen :)
Benimde aynı seninle dün çift çizgi gösterdi ve bugün dw yine aynı. İki gündür sol kasığımda ağrı var bence bugünü dw değerlendirmeyi düşünüyorum herhalde çatladı yumurtalarımız :)Kızlar yardım.. Bugün reglimin 11. Günü döngüm 26 gün dün ve bugün ovuşasyon testim çift çizgi çıktı. Dünü değerlendirdik bugün hemen havaya girdim . Kasıklarımda sancı ve şişkinlik var. Akıntım devam ediyor acaba çatladımmı çatlamadımmı off bilemiyorum
Bugün de sol kasığımda yine ağrı var canım sence çatladı mı yoksa yarın mı çatlar ben yinede bugünü değerlendireyüm diyorum??Canim 13.gunun 12.ye gore acilmis ama. Catlama olmustur bence yarin yap daha da acilmis olcak renk. Benimde oyleydi seninki gibi acilmisti ertesi gun zaten tamamen acilmisti
Canım bu ne ovulasyon testi mi? O dediğin rakamlar ne anlama geliyorKizlar biri 16.02 birini az once yaptim yumrt 13.2 hala arada fark yok hemdevidrar falan da rurmadim
Rahatlattin cnm valla ya sagol :) ya gecen ay daha cok agrim vardi goguslerimde bu zamanlar adet oldum tabi. Bu daha bisey yok 27-28 subat adet tarihimbenim hamileliğimde hiç ağrımamıştı canım hatta adet zamanı bile ağrıdığı oluyodu ama hamilelik zamanımda hiç ağrımadı ben de hep bakıyodum acaba uç rengi koyulaşmış mı pütür pütür kabarcıklar çıkmış mı diye ama hiç bi şey yoktu azıcık bile ağrı yoktu yani kişiye göre değişiyo bu canım herkeste aynı belirtiler olmuyo ki her bebiş kendine has yaramazlıklar yapıyo annesine :)
Degerlendir cnm bu aksamida yarin zaten muhtemeln.soluk bi cizgi gorceksin.Bugün de sol kasığımda yine ağrı var canım sence çatladı mı yoksa yarın mı çatlar ben yinede bugünü değerlendireyüm diyorum??
İnşallah canım eşime diyorumki bugün de savaşa hazır mısın hamile kalınca seni bir süre rahat bırakıcam diye de avutuyorum adamcağızı. Bende akıntı da var ama gündüz akıntı oluyor gece kuruyor sinir oluyorumBenimde aynı seninle dün çift çizgi gösterdi ve bugün dw yine aynı. İki gündür sol kasığımda ağrı var bence bugünü dw değerlendirmeyi düşünüyorum herhalde çatladı yumurtalarımız :)
Benimki de bundan daha acik cikti cnm bugunKizlar biri 16.02 birini az once yaptim yumrt 13.2 hala arada fark yok hemdevidrar falan da rurmadim
16.02 ve 19.02 ovulasyon testleri artik silikcolmalari lazim hala ayni koyulukta ki ben 14.02 da yumurtladimCanım bu ne ovulasyon testi mi? O dediğin rakamlar ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?