Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim 7 yaşında oğlum var.O sorun bile yokken 18 ayda hamile kalbilmiştim Şimdi ise 2. uğraşıyorum 7. ayım inşallah yine çok beklemeden Allah nasip eder.Cümlemize.
Nasip eder cnm insallah hiç bi sorun yoksa en hayırlı zamanını bekliyordur mutlaka .inş ikinciye kızın olur :)

Kızlar dünkü ve bugün kü ovulasyon testim gönderiyorum ikiside çizgisi koyu dünde sol kasığımdaağrı vardı bugün de devam ediyor. İki gün sürer mi ovulasyon bi fikri olan var mı??

Eklentiler

• sketch-1455904124726.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 38
  • sketch-1455899487489.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 34
sezenım hosgeldın bende arada bır bakıyorum buraya bendede bır gelısme yok bu ay zaten olcgınıda sanmıyrm doktora gıtcem bende

Kızlar yardım.. Bugün reglimin 11. Günü döngüm 26 gün dün ve bugün ovuşasyon testim çift çizgi çıktı. Dünü değerlendirdik bugün hemen havaya girdim . Kasıklarımda sancı ve şişkinlik var. Akıntım devam ediyor acaba çatladımmı çatlamadımmı off bilemiyorum

İnşallah cnm hayırlı olsun hamileliğin başka hangi belirtileri yaşadın bende geçen aylarda hiç yaşamadığım belirtiler var ama adete henüz var

Ayaklarım ve bacaklarım inanılmaz üşüyordu bir de çamaşır giymek bile istemiyordum göğüs ağrısından gerçekten hissediyor insan diye düşünüyorum aslında bat ne Zaman senin?

Kızlar dünkü ve bugün kü ovulasyon testim gönderiyorum ikiside çizgisi koyu dünde sol kasığımdaağrı vardı bugün de devam ediyor. İki gün sürer mi ovulasyon bi fikri olan var mı??
Canim 13.gunun 12.ye gore acilmis ama. Catlama olmustur bence yarin yap daha da acilmis olcak renk. Benimde oyleydi seninki gibi acilmisti ertesi gun zaten tamamen acilmisti

Bu aksamida degerlendir bence :)

Yarın kan baktirsam cikmazmi var yada yok bi kesinlik olsada ona göre tedavime devam etsem

çıksa bile değerler düşük olcağı için kesin bi sonuç olmaya bilir ama her ihtimale karşı istersen yine yaptır bazen çok erken belli ola biliyo canım

Yaa benim agirmio yaaa. Agirsin diye bekliyorum resmen :)

benim hamileliğimde hiç ağrımamıştı canım hatta adet zamanı bile ağrıdığı oluyodu ama hamilelik zamanımda hiç ağrımadı ben de hep bakıyodum acaba uç rengi koyulaşmış mı pütür pütür kabarcıklar çıkmış mı diye ama hiç bi şey yoktu azıcık bile ağrı yoktu yani kişiye göre değişiyo bu canım herkeste aynı belirtiler olmuyo ki her bebiş kendine has yaramazlıklar yapıyo annesine :)

Benimde aynı seninle dün çift çizgi gösterdi ve bugün dw yine aynı. İki gündür sol kasığımda ağrı var bence bugünü dw değerlendirmeyi düşünüyorum herhalde çatladı yumurtalarımız :)

Canim 13.gunun 12.ye gore acilmis ama. Catlama olmustur bence yarin yap daha da acilmis olcak renk. Benimde oyleydi seninki gibi acilmisti ertesi gun zaten tamamen acilmisti
Bugün de sol kasığımda yine ağrı var canım sence çatladı mı yoksa yarın mı çatlar ben yinede bugünü değerlendireyüm diyorum??

Kizlar biri 16.02 birini az once yaptim yumrt 13.2 hala arada fark yok hemdevidrar falan da rurmadim

Eklentiler

• IMG_20160219_204719.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 43
Rahatlattin cnm valla ya sagol :) ya gecen ay daha cok agrim vardi goguslerimde bu zamanlar adet oldum tabi. Bu daha bisey yok 27-28 subat adet tarihim

İnşallah canım eşime diyorumki bugün de savaşa hazır mısın hamile kalınca seni bir süre rahat bırakıcam diye de avutuyorum adamcağızı. Bende akıntı da var ama gündüz akıntı oluyor gece kuruyor sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…