inşallah bu ay hayırlı haberi alırsın canım :)Rahatlattin cnm valla ya sagol :) ya gecen ay daha cok agrim vardi goguslerimde bu zamanlar adet oldum tabi. Bu daha bisey yok 27-28 subat adet tarihim
Bende öyle dedikleri gibi vıcık vıcık bi akıntı yok ama gün boyu vajinamın içi hep nemli ıslak gibiydi çamaşırıma geçecek kadar. Senin akıntı öyle mi?İnşallah canım eşime diyorumki bugün de savaşa hazır mısın hamile kalınca seni bir süre rahat bırakıcam diye de avutuyorum adamcağızı. Bende akıntı da var ama gündüz akıntı oluyor gece kuruyor sinir oluyorum
Allah allah neden hala çift çizgi acaba 2. Defa mı yumurtluyosun?16.02 ve 19.02 ovulasyon testleri artik silikcolmalari lazim hala ayni koyulukta ki ben 14.02 da yumurtladim
aynen benimki de öyle gün içinde . Zaten hissediyorum o ıslaklığı .. Şunu anlayamadım yumurtladımmı öncesi miBende öyle dedikleri gibi vıcık vıcık bi akıntı yok ama gün boyu vajinamın içi hep nemli ıslak gibiydi çamaşırıma geçecek kadar. Senin akıntı öyle mi?
Yarinda yap bakalim nasil cikcak. Ben bugun silik ikinci cizgiyi gorunce moralim bozuldu valla. Sen tekrarla bakalim yarin. Insallaj daha da koyu cikar :)16.02 ve 19.02 ovulasyon testleri artik silikcolmalari lazim hala ayni koyulukta ki ben 14.02 da yumurtladim
Peki diyelim yerlesme olduysa yerleşmeden ne kadar sonra kanda cikarçıksa bile değerler düşük olcağı için kesin bi sonuç olmaya bilir ama her ihtimale karşı istersen yine yaptır bazen çok erken belli ola biliyo canım
Canım çift çizgiden 24 saat sonra yumurtlayacaksın demek biz bugün gün içinde yumurtladık galibaAynen benimki
aynen benimki de öyle gün içinde . Zaten hissediyorum o ıslaklığı .. Şunu anlayamadım yumurtladımmı öncesi mi
Koyulasmis ama yarin biraz daha koyulasabilirkızlar bugün ki ovulasyon testim
Eki Görüntüle 1778051
canım benim yumurtlama çoktan geçti adet günüm bugün..ama leke geliyor tam anlamıyla gelmedi daha adet..dün kırmızı gelmişti biraz bugün kahve geliyor..Koyulasmis ama yarin biraz daha koyulasabilir
Ama sen kacirmamak icin bence bu aksam da calis.
Bu kaçıncı günü canımkızlar bugün ki ovulasyon testim
Eki Görüntüle 1778051
Ayy cnm kusura baa ben yumurtlama icin soruosun sandim birden. O zaman bence cok guzel cikmis :) yerlesme kanamasidir belki o gelenler doktora.gitsene yarin bi olctur kanda. Tahmini yumurtlamadan ne kadar sure gecti peki tam olarakcanım benim yumurtlama çoktan geçti adet günüm bugün..ama leke geliyor tam anlamıyla gelmedi daha adet..dün kırmızı gelmişti biraz bugün kahve geliyor..
Yoksa yerleşme kanaması mı ayy inşallahcanım benim yumurtlama çoktan geçti adet günüm bugün..ama leke geliyor tam anlamıyla gelmedi daha adet..dün kırmızı gelmişti biraz bugün kahve geliyor..
canım bende ondan şüphelenmiştim ama kırmızı olunca üzüldüm dün biraz bugün sabah hiç bişi gelmedi bende işten çıkınca doktora gittim geç olduğu olduğu için alamadım sonuç yarın sabah alcam..gelince kahve lekeler geldi yine az az..varsa da sanmıyorum tutuncağını 2-3 kere oldu böyle çünkü benimAyy cnm kusura baa ben yumurtlama icin soruosun sandim birden. O zaman bence cok guzel cikmis :) yerlesme kanamasidir belki o gelenler doktora.gitsene yarin bi olctur kanda. Tahmini yumurtlamadan ne kadar sure gecti peki tam olarak
Ama zaten bi kere.gelip bidaha gelmeme die bisey yokmus ki 3-4 gun pedi doldurmayacak kadar gelenler varmiscanım bende ondan şüphelenmiştim ama kırmızı olunca üzüldüm dün biraz bugün sabah hiç bişi gelmedi bende işten çıkınca doktora gittim geç olduğu olduğu için alamadım sonuç yarın sabah alcam..gelince kahve lekeler geldi yine az az..varsa da sanmıyorum tutuncağını 2-3 kere oldu böyle çünkü benimyumurtlamadan sonraki tahmini 12.gün
ahh keşke canım..ama sanmıyorum benim yerleşme kanaması gibi başlıyor sonra adete dönüyor..kanda çıkan değer sonra düşüyor..gitmişken birkaç test daha istedi doktor pıhtılaşmaya ve progestoron hormonuna bakcaklar..adet olursam 21. günde..kanamam her an artcak diye stresle bekliyorumYoksa yerleşme kanaması mı ayy inşallah
Hayırlısı olsun canım o zaman üzülme en iyi zamanı bilir Rabbimahh keşke canım..ama sanmıyorum benim yerleşme kanaması gibi başlıyor sonra adete dönüyor..kanda çıkan değer sonra düşüyor..gitmişken birkaç test daha istedi doktor pıhtılaşmaya ve progestoron hormonuna bakcaklar..adet olursam 21. günde..kanamam her an artcak diye stresle bekliyorum
evet canım öyle olanlarda duydum..bekliyorum bakalım..hayırlısını versin Rabbim..sağlıklı sıhhatli bebişleri olur inşallah hepimizinn...Ama zaten bi kere.gelip bidaha gelmeme die bisey yokmus ki 3-4 gun pedi doldurmayacak kadar gelenler varmis
Yok canim nevtumrtlamasi neden boyle bilmiyorumYarinda yap bakalim nasil cikcak. Ben bugun silik ikinci cizgiyi gorunce moralim bozuldu valla. Sen tekrarla bakalim yarin. Insallaj daha da koyu cikar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?