Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende öyle dedikleri gibi vıcık vıcık bi akıntı yok ama gün boyu vajinamın içi hep nemli ıslak gibiydi çamaşırıma geçecek kadar. Senin akıntı öyle mi?

Aynen benimki
Bende öyle dedikleri gibi vıcık vıcık bi akıntı yok ama gün boyu vajinamın içi hep nemli ıslak gibiydi çamaşırıma geçecek kadar. Senin akıntı öyle mi?
aynen benimki de öyle gün içinde . Zaten hissediyorum o ıslaklığı .. Şunu anlayamadım yumurtladımmı öncesi mi

canım benim yumurtlama çoktan geçti adet günüm bugün..ama leke geliyor tam anlamıyla gelmedi daha adet..dün kırmızı gelmişti biraz bugün kahve geliyor..
Ayy cnm kusura baa ben yumurtlama icin soruosun sandim birden. O zaman bence cok guzel cikmis :) yerlesme kanamasidir belki o gelenler doktora.gitsene yarin bi olctur kanda. Tahmini yumurtlamadan ne kadar sure gecti peki tam olarak

Ayy cnm kusura baa ben yumurtlama icin soruosun sandim birden. O zaman bence cok guzel cikmis :) yerlesme kanamasidir belki o gelenler doktora.gitsene yarin bi olctur kanda. Tahmini yumurtlamadan ne kadar sure gecti peki tam olarak
canım bende ondan şüphelenmiştim ama kırmızı olunca üzüldüm dün biraz bugün sabah hiç bişi gelmedi bende işten çıkınca doktora gittim geç olduğu olduğu için alamadım sonuç yarın sabah alcam..gelince kahve lekeler geldi yine az az..varsa da sanmıyorum tutuncağını 2-3 kere oldu böyle çünkü benim yumurtlamadan sonraki tahmini 12.gün

Ama zaten bi kere.gelip bidaha gelmeme die bisey yokmus ki 3-4 gun pedi doldurmayacak kadar gelenler varmis

Yoksa yerleşme kanaması mı ayy inşallah
ahh keşke canım..ama sanmıyorum benim yerleşme kanaması gibi başlıyor sonra adete dönüyor..kanda çıkan değer sonra düşüyor..gitmişken birkaç test daha istedi doktor pıhtılaşmaya ve progestoron hormonuna bakcaklar..adet olursam 21. günde..kanamam her an artcak diye stresle bekliyorum

Hayırlısı olsun canım o zaman üzülme en iyi zamanı bilir Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…