- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Canim elemde ovs bitti,ama normal mi bukadar velirgin bilmiyoeumYok canim nevtumrtlamasi neden boyle bilmiyorum
Hamile oabilirsinBu kaçıncı günü canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar beta hcg 1.20 cıktı bu ne demek bilen varmı?
Memelerim çok ağrıyooo
Sevindiğim şeye baketiket yapamadım kızlar siz ne durumdasınız.
Yanlış yazdın galiba canım ben hamile değilim daha yumurtlama yeni olduHamile oabilirsin
Allah söyletmiştir belkii:)Yanlış yazdın galiba canım ben hamile değilim daha yumurtlama yeni oldu
canım adet günün geçtimi bilmiyorum ama sanırım negatif bukızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sanmam canim bende anlamiyorum siliklesmesi lazim coktanAllah allah neden hala çift çizgi acaba 2. Defa mı yumurtluyosun?
Insallah git gide koyulasir :)) benim 22. Gunum ama bat ne zaman bilmiyorum gecen aya gore 22 subat ama gec yumurtladim ona gore 28subat oluyo ama ben karar verdim 29 subatta doktora gidicem Allah izin verirsebhchrk bak canim ovs koyuluguna 19 gun bat a 9 kala
Regl olmazsan git ama 2 ay cook erken bir zaman enaz 6 ay normal canim mutlaka olacaktirInsallah git gide koyulasir :)) benim 22. Gunum ama bat ne zaman bilmiyorum gecen aya gore 22 subat ama gec yumurtladim ona gore 28subat oluyo ama ben karar verdim 29 subatta doktora gidicem Allah izin verirse
Ben seninle ayniydi yumurtlama 14 subat senin ne guzel koyu ikmis benim ki cok scik ciktibhchrk bak canim ovs koyuluguna 19 gun bat a 9 kala
Doktora ben en basindan beri gidiyorum zaten annelige karar verdigimde de gittim hormon testi felan yapti gecen adet oldugumda da gittim adet olursam yine gidicem kontrol etsin her ay hazir gireyim diyeRegl olmazsan git ama 2 ay cook erken bir zaman enaz 6 ay normal canim mutlaka olacaktir
Benim yumurtlamam degisik oldu bi de testlerin markalari da farkli ya oyle dusunmeBen seninle ayniydi yumurtlama 14 subat senin ne guzel koyu ikmis benim ki cok scik cikti
Git git cnm insana en azından umut oluyor tedaviler şansı arttırdığı için .benim içim umut dolu sanki yarın doktora gidicem inş güzel sonuçlarla aranıZa dönerim .senin bat ne zaman cnm belki doktora gitme ne gerek kalmaz :) ?sezenım hosgeldın bende arada bır bakıyorum buraya bendede bır gelısme yok bu ay zaten olcgınıda sanmıyrm doktora gıtcem bende
Dogruya ne hacet bekle bakalim dr oyle diyecek benceDoktora ben en basindan beri gidiyorum zaten annelige karar verdigimde de gittim hormon testi felan yapti gecen adet oldugumda da gittim adet olursam yine gidicem kontrol etsin her ay hazir gireyim diyeher seferinde ilac veriyim mi der.. oneriyor musunuz derim o da 6 ay onermiyorum daha gencsin der konu kapanir
Ayaklarım ve bacaklarım inanılmaz üşüyordu bir de çamaşır giymek bile istemiyordum göğüs ağrısından gerçekten hissediyor insan diye düşünüyorum aslında bat ne Zaman senin?
İnşaallah canım Rabbim kimseye aratmasin herkes evlat sahibi olsun insaallahRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canm bencede sen doktorunu değiştir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?