- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Ayy inşallah ağzından bal damlıyorAllah söyletmiştir belkii:)
Anladım sağolunhcg nin yapısı lh hormonuna benzediği için ovulasyon testinde de çıkıyormuş gebelikaynı değil de benzer olduğundan dolayı bazen çıkmadığı da oluyormuş tabi
Canim inseallah guzel haberler alirsin var gibi sende yaa hadi bakalim neler bekliyor bugun seni nolur stres yapmayin ya yerlesmedir inseallah deyip durun ihtimallerle kafayi bozuyoruz hep biraz rahatla sende guzel dusunkızlar bugün ki ovulasyon testim
Eki Görüntüle 1778051
Canim ayda iki defa yumurtlama olsa bile 1.yumurtlamaya gore adet tarihi hesaplaman gerekir okudugum yerde oyle yaziyordu sende bak istersen nete :) devami gelmedi dimi pembe lekenin? Sen ve ecrinny hamissiniz sanki yaaInsallah git gide koyulasir :)) benim 22. Gunum ama bat ne zaman bilmiyorum gecen aya gore 22 subat ama gec yumurtladim ona gore 28subat oluyo ama ben karar verdim 29 subatta doktora gidicem Allah izin verirse
Üzgünüm canım ama negatif bende de aynısı çıkmıştıkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Valla bende hala bi degisiklik yok yaa. Sadecr karnimin alt tarafi adet olcakmisim gibi agrio arada o kadar. Atesimi olctum yarim saat once 36.9 cikti. Goguslerime ara ara bi aci girio agrisi yok.bhchrk disikartal87 yunus_ciklet kızlar yumurtlama sancısı başladı bende yine.çok sık idrara çıkıyorum.göğüslerim acıyo..
İkinciye yumurtluyorum desem.bugunki ovü testinin koyu çıkması gerekirdi dimi.yarın diğer ovüyü yapsammı..
Elinde de baska test yok dimi. Istersen aklini kurcakliosa dene. En azindan icin rahatlarbhchrk disikartal87 yunus_ciklet kızlar yumurtlama sancısı başladı bende yine.çok sık idrara çıkıyorum.göğüslerim acıyo..
İkinciye yumurtluyorum desem.bugunki ovü testinin koyu çıkması gerekirdi dimi.yarın diğer ovüyü yapsammı..
Uyandım sancı yokElinde de baska test yok dimi. Istersen aklini kurcakliosa dene. En azindan icin rahatlar
O zaman bat pazartesi :/ yok gelmedi sadece 1 damlaydi ama bu sabah erken gebelik yaptim negatif ovu da negatif.. ben de bisiy yok yaa sacma sapan seyler yasiyorumCanim ayda iki defa yumurtlama olsa bile 1.yumurtlamaya gore adet tarihi hesaplaman gerekir okudugum yerde oyle yaziyordu sende bak istersen nete :) devami gelmedi dimi pembe lekenin? Sen ve ecrinny hamissiniz sanki yaa
Benim atesim 36.7 de kaldi kasiklarim agriyo ama ben de bisiy yok..Valla bende hala bi degisiklik yok yaa. Sadecr karnimin alt tarafi adet olcakmisim gibi agrio arada o kadar. Atesimi olctum yarim saat once 36.9 cikti. Goguslerime ara ara bi aci girio agrisi yok.
Canım ateşini ölçüyor musunmerhaba arkadaşlar...
bat'a 5-6 günü kalanlar sizde de şunlar oluyor mu ,
kasıkta gerilme batma hissi (adet sancısı gibi değil, ilk defa yaşıyorum) sağda ve solda özellikle solda ve bacağa iniyor.
eğilirken , yürürken, yatarken , otururken oluyor..
gögüste acı da başladı.
dünden beri böyleyim bat 26
bi arkadaşımı aradım şuan 2.ye hamile
onda da aynı şeyler olmuş
idrarda koyuluk ,koku, kasıkta dediğim batma
ağır iş yapma dedi
umarım yerleşiyordur ...
siz de neler oluyor ?
hayır ölçmüyorumCanım ateşini ölçüyor musun
O önemli yarın sabah kalkar kalkmaz dil altından adetine kadar ölç :)hayır ölçmüyorum
Canim bende de bisey yok ki. Biliosun dunku ovulasyon testi benimde negatifti. Goguslerimde agri yok. Kaaik agrim yok denicek kadar az arada agrio o kadar. Ates illaki yukselmesi gerekmio ki. Onemli olan dusmemesi. O da adete yakin belli oluo zatenO zaman bat pazartesi :/ yok gelmedi sadece 1 damlaydi ama bu sabah erken gebelik yaptim negatif ovu da negatif.. ben de bisiy yok yaa sacma sapan seyler yasiyorum
Benim atesim 36.7 de kaldi kasiklarim agriyo ama ben de bisiy yok..
Hepiniz hamis olun insallaaahh
Bende olcuorum atesimi. Yumurtlama gunumde yuksekti sonra biraz dustu 3 gunden beri yine artti. Iki gun 36.8 di bugun 36.9du. Gecen ayda olcmustum bu zamanlar yine yuksekti bu derecelerdeyi. Adete 3-4 gun kala 36.6 36.5e dustu adet oldum zaten. Insallah bu ay dusmez. Tam yumurtlamanin catladigi zamani degerlendirdik hayirlisi artikKızlar ben hamile olduğumu ateşten anladım . Yumurtlama günümden adetime kadar hep 37.1 dı düşmedi ve çok uyuyordum . Çok şükür 6 haftalık hamileyim ama başka hiç belirti yok . Ateş ve uyku devammm
akşama başucuma koyim o zaman sağolasın :)O önemli yarın sabah kalkar kalkmaz dil altından adetine kadar ölç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?