Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah git gide koyulasir :)) benim 22. Gunum ama bat ne zaman bilmiyorum gecen aya gore 22 subat ama gec yumurtladim ona gore 28subat oluyo ama ben karar verdim 29 subatta doktora gidicem Allah izin verirse
Canim ayda iki defa yumurtlama olsa bile 1.yumurtlamaya gore adet tarihi hesaplaman gerekir okudugum yerde oyle yaziyordu sende bak istersen nete :) devami gelmedi dimi pembe lekenin? Sen ve ecrinny hamissiniz sanki yaa

Valla bende hala bi degisiklik yok yaa. Sadecr karnimin alt tarafi adet olcakmisim gibi agrio arada o kadar. Atesimi olctum yarim saat once 36.9 cikti. Goguslerime ara ara bi aci girio agrisi yok.

Elinde de baska test yok dimi. Istersen aklini kurcakliosa dene. En azindan icin rahatlar

merhaba arkadaşlar...
bat'a 5-6 günü kalanlar sizde de şunlar oluyor mu ,
kasıkta gerilme batma hissi (adet sancısı gibi değil, ilk defa yaşıyorum) sağda ve solda özellikle solda ve bacağa iniyor.
eğilirken , yürürken, yatarken , otururken oluyor..
gögüste acı da başladı.

dünden beri böyleyim bat 26
bi arkadaşımı aradım şuan 2.ye hamile
onda da aynı şeyler olmuş
idrarda koyuluk ,koku, kasıkta dediğim batma
ağır iş yapma dedi
umarım yerleşiyordur ...

siz de neler oluyor ?

Canim ayda iki defa yumurtlama olsa bile 1.yumurtlamaya gore adet tarihi hesaplaman gerekir okudugum yerde oyle yaziyordu sende bak istersen nete :) devami gelmedi dimi pembe lekenin? Sen ve ecrinny hamissiniz sanki yaa
O zaman bat pazartesi :/ yok gelmedi sadece 1 damlaydi ama bu sabah erken gebelik yaptim negatif ovu da negatif.. ben de bisiy yok yaa sacma sapan seyler yasiyorum

Valla bende hala bi degisiklik yok yaa. Sadecr karnimin alt tarafi adet olcakmisim gibi agrio arada o kadar. Atesimi olctum yarim saat once 36.9 cikti. Goguslerime ara ara bi aci girio agrisi yok.
Benim atesim 36.7 de kaldi kasiklarim agriyo ama ben de bisiy yok..
Hepiniz hamis olun insallaaahh

Canım ateşini ölçüyor musun

Canim bende de bisey yok ki. Biliosun dunku ovulasyon testi benimde negatifti. Goguslerimde agri yok. Kaaik agrim yok denicek kadar az arada agrio o kadar. Ates illaki yukselmesi gerekmio ki. Onemli olan dusmemesi. O da adete yakin belli oluo zaten

Bende olcuorum atesimi. Yumurtlama gunumde yuksekti sonra biraz dustu 3 gunden beri yine artti. Iki gun 36.8 di bugun 36.9du. Gecen ayda olcmustum bu zamanlar yine yuksekti bu derecelerdeyi. Adete 3-4 gun kala 36.6 36.5e dustu adet oldum zaten. Insallah bu ay dusmez. Tam yumurtlamanin catladigi zamani degerlendirdik hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…