- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Adet tarihimde 27-28 subatKızlar ben hamile olduğumu ateşten anladım . Yumurtlama günümden adetime kadar hep 37.1 dı düşmedi ve çok uyuyordum . Çok şükür 6 haftalık hamileyim ama başka hiç belirti yok . Ateş ve uyku devammm
Canımsın inşallah düşmez . Bebiş gelir inşallah . Ovulasyon testi kullanıyor kusun ?Bende olcuorum atesimi. Yumurtlama gunumde yuksekti sonra biraz dustu 3 gunden beri yine artti. Iki gun 36.8 di bugun 36.9du. Gecen ayda olcmustum bu zamanlar yine yuksekti bu derecelerdeyi. Adete 3-4 gun kala 36.6 36.5e dustu adet oldum zaten. Insallah bu ay dusmez. Tam yumurtlamanin catladigi zamani degerlendirdik hayirlisi artik
Eica ederim canım inşallah allah isteyen herkese bebiş nasip ederakşama başucuma koyim o zaman sağolasın :)
Rabbim sabrını versin inşallahAhh ahh kızlarmoralim çok bozuk arkadaşım doğum yaptı.bebeği kaybettik.daha kucağına bile alamadı çok zor ben mahvoldum.anneyi düşünemiyorum hamile kaldıysam nasıl derim ben hamileyim diye
Evet cnm bu ay kullandim ilk defa.iki cizginin esit koyulukta oldugu aksami ve ertesi gunu ikinci cizginin acildigini gorunce o aksami da degerlendirdim. Ama hicbir belirtim yok henuz. Karnimin alt kisminda adet olacakmisim gibi bi agri var hafiften o kadarCanımsın inşallah düşmez . Bebiş gelir inşallah . Ovulasyon testi kullanıyor kusun ?
Ayy kıyammam allahım herkesi korusun ... Allah sabır versinAhh ahh kızlarmoralim çok bozuk arkadaşım doğum yaptı.bebeği kaybettik.daha kucağına bile alamadı çok zor ben mahvoldum.anneyi düşünemiyorum hamile kaldıysam nasıl derim ben hamileyim diye
Yapma yaa. Cok uzuldum gercekten cok zor bi durumdur arkadasin icin Allah sabirlar versinAhh ahh kızlarmoralim çok bozuk arkadaşım doğum yaptı.bebeği kaybettik.daha kucağına bile alamadı çok zor ben mahvoldum.anneyi düşünemiyorum hamile kaldıysam nasıl derim ben hamileyim diye
Bende ilk defa geçen ay gördüm yumurtladığımı ve bu ay hamile kaldım gercekten cok işe yarıyor .Evet cnm bu ay kullandim ilk defa.iki cizginin esit koyulukta oldugu aksami ve ertesi gunu ikinci cizginin acildigini gorunce o aksami da degerlendirdim. Ama hicbir belirtim yok henuz. Karnimin alt kisminda adet olacakmisim gibi bi agri var hafiften o kadar
Sen kullanismiydinCanımsın inşallah düşmez . Bebiş gelir inşallah . Ovulasyon testi kullanıyor kusun ?
Sen nasil denedin peki. Esit oldugu gun muBende ilk defa geçen ay gördüm yumurtladığımı ve bu ay hamile kaldım gercekten cok işe yarıyor .
Sen nasil denedin peki. Esit oldugu gun mu
Ay ne guzel yaaa. Bende iki gunu degerlendirdim insallah bakalim heyecanla bekliyorum ama herhangi bir belirtimin olmamasi da acaba tutmadi mi die dusunduruo beniBenim kullandığım farklıydı gülen yüz çıkınca testte o 2 gün ilişki gerekiyormuş bizde denedik o iki günü . Ama ateşim hiç düşmedi o zamandan beri ateş basmaları beni öldürüyor . Oturduğum yerde boncuk bıncuk terliyorum ...
Beeen:) ama benim sag gogsumun amt tarinda bi aci var azda olsa. Ama diorum.acaba sutyenden kaynakli mi oldu. Cunku tam o sutyenin destekledi yerlerde aci.kızlar sol göğüs değil de, özellikle sağ göğüsü sancıyan var mı
iki gögsünü sıktığında hangisi daha çok acıyor ? benim sağ bi garipBeeen:) ama benim sag gogsumun amt tarinda bi aci var azda olsa. Ama diorum.acaba sutyenden kaynakli mi oldu. Cunku tam o sutyenin destekledi yerlerde aci.
Sadece sag gogsumun alt kisminda aci oluoiki gögsünü sıktığında hangisi daha çok acıyor ? benim sağ bi garip
Benimde o bölge acıyo.bende sütyen kaynaklıdır dedim.ama sütyenin telide yok.gece çıkardım hala takmadım.şimdi başka sütyen takıp denicem ama elleyince altı hala acıyoBeeen:) ama benim sag gogsumun amt tarinda bi aci var azda olsa. Ama diorum.acaba sutyenden kaynakli mi oldu. Cunku tam o sutyenin destekledi yerlerde aci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?