Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canımsın inşallah düşmez . Bebiş gelir inşallah . Ovulasyon testi kullanıyor kusun ?

Ahh ahh kızlar moralim çok bozuk arkadaşım doğum yaptı.bebeği kaybettik.daha kucağına bile alamadı çok zor ben mahvoldum.anneyi düşünemiyorum hamile kaldıysam nasıl derim ben hamileyim diye

Canımsın inşallah düşmez . Bebiş gelir inşallah . Ovulasyon testi kullanıyor kusun ?
Evet cnm bu ay kullandim ilk defa.iki cizginin esit koyulukta oldugu aksami ve ertesi gunu ikinci cizginin acildigini gorunce o aksami da degerlendirdim. Ama hicbir belirtim yok henuz. Karnimin alt kisminda adet olacakmisim gibi bi agri var hafiften o kadar

Ahh ahh kızlar moralim çok bozuk arkadaşım doğum yaptı.bebeği kaybettik.daha kucağına bile alamadı çok zor ben mahvoldum.anneyi düşünemiyorum hamile kaldıysam nasıl derim ben hamileyim diye
Yapma yaa. Cok uzuldum gercekten cok zor bi durumdur arkadasin icin Allah sabirlar versin

Bende ilk defa geçen ay gördüm yumurtladığımı ve bu ay hamile kaldım gercekten cok işe yarıyor .

Ay ne guzel yaaa. Bende iki gunu degerlendirdim insallah bakalim heyecanla bekliyorum ama herhangi bir belirtimin olmamasi da acaba tutmadi mi die dusunduruo beni

Beeen:) ama benim sag gogsumun amt tarinda bi aci var azda olsa. Ama diorum.acaba sutyenden kaynakli mi oldu. Cunku tam o sutyenin destekledi yerlerde aci.
Benimde o bölge acıyo.bende sütyen kaynaklıdır dedim.ama sütyenin telide yok.gece çıkardım hala takmadım.şimdi başka sütyen takıp denicem ama elleyince altı hala acıyo

Kızlar bakarsınız 2 farklı test yaptım 2side böyle kafam karıştı sizce ?

Eklentiler

• 20160220_033529.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…