Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bence var cnm hamile olabilirsin çünkü negatiflerde hiç izi bile çıkmıyor tek çizgi ćıkıyor
İşin garip tarafı adetime daha yaklaşık 10 gün var erken gebelik testide değil normal test bukadar erken belli olurmu ya daha önce aynı markalarda test yaptığımda 2 3 gün beklediği halde bişey çıkmıyordu kafam karıştı iyice

Benim bütün belirtiler var ama adete bir hafta kala negatif ćıktı ve hiçbir iz yok bu arada testin markası çok kötü değilse var gibi forumda bazı arkadaşların da daha adete varken silik ćıkmıştı

kızlar adetime 10 gün kaldı sağ yumurtalığımda dün gece ilişikiden sonra cok agrı oldu ve orta kısımda cok agrı oldu bugun agrı biraz hafifledi , acaba gebelik belirtisi mi yoksa kist filan mıdır ?
gebelik testi yapsam henuz cıkmaz , boyle bir belirti yaşayan oldu mu ?

Canim oncelikle hayirlisi olsun ama henuz yeni yumurtlamissin olsa olsa dollenme olmustur onu hissetmissindir.genede hersey olabilir tabi

Belirtilerin nelerdi cnm
Canım benım atesim hep 37.1 di yumurtlamamdan sonra ve uykuluydum çok . Ayrıcada adetime sın 2 gun kala manyak derecede çişe gitmeye başladım . Adetimin geciktiği günlerdede kasıklarımda batmalar oluyordu adet agrısı gibi...

Ben clear blue markası var yurt dışındayım sanırım türkiyedede var biraz pahalıdır belki ama hiç şaşmaz bence çok kalitelidir varsa onu öneririm.

2 farklı markayla denedim testi 2side böyle bugün erken gebelik testinde denicem bide

Cnm bendeki belirtileri söyleyeyim sana..ilk olarak aniden sıcak basmaları yaşadım böyle bi süre bunaltıyor sonra yavaş yavaş gećiyor du şu an yok acayip derecede kabızlık var nerdeyse bir haftayı geçti tuvalete çıkamıyorum yok..göğüs hassasiyeti ve uçlarında kaşıntı dikleşme var sence bütün bunlar ne olabilir

Adetine ne kadar var ???? Ümitlendirmiyim ama sanki belirti gibi banada aynı oldu çünkü ..

Adetine ne kadar var ???? Ümitlendirmiyim ama sanki belirti gibi banada aynı oldu çünkü ..
Adete altı gün var cnm dün test yaptım silik falan çıkmadı erken tabiki ama yine de bu kadar belirti olunca yapayım dedim. Bu belirtiler yumurtlama günümden iki gün sonra falan başladı anlayamadım hele ki sıcak basmaları beni korkuttu başka bişey mi var diye

Peki diyelim yerlesme olduysa yerleşmeden ne kadar sonra kanda cikar

ne kadar çok süre geçerse o kadar net cevap olur yani değerler o kadar yüksek olur , yani hamilelik hormonu döllenmeden 5-6 gün sonra salgılanmaya başlıyor yalnız başlarda çok az oluyo her geçen gün daha çok salgılamaya başlıyor bende en erken adet gününe 2 kala başlaya bilirsin yaptırmaya ama ne kadar geç yaptırsan o kadar iyi tabi sabretmek de çok zor Allah kolaylık versin sabır versin canım sonuç güzel olsun da bebiş sinyali olsun da çekilen eziyete değer valla

Canım Akıntın da oluyor muydu yoğun bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…