Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Akıntı normalde de olduğu için pek anlayamıyorum ama fazlamı diye sorarsan çok fazla değil. Normal seyirde.
Iki ya da üç gün sonra git kan ver varsa çıkar ben dört gün kalasıya verdim çıktı hoş ben bilmeden verdim ama şükürler olsun Allah'ıma mutlu haberi aldım beklemediğim bi anda darısı da sizlere inşaallah

Amin cnm inşallah peki bişey daha sorayım cnm idrar testi yapmış mıydın kandan önce ve yaptıysan nasıl çıktı.hani idrarda negatif kanda pozitif mi gördün.

Amin cnm inşallah peki bişey daha sorayım cnm idrar testi yapmış mıydın kandan önce ve yaptıysan nasıl çıktı.hani idrarda negatif kanda pozitif mi gördün.
Hamile olduğumu bilmiyordum ki canım dr gidip ben çocuk istiyorum dedi o da önce kan testi yapalım dedi yaptık umutsuzdum ama çıktı şimdi beş Günüm geçiyor dün gözlerimle görmek istedim test yaptım evde idrar testi çif çizgiyi gördüm çok şükür

Arkadaşlar adete kaç gün kala kan tahlili yapılıyor yada idrar testini ne zaman yapsam net sonuç alırım bilgisi olan var mi

Idrar testini günün geçince yap tatlım öncesinde yapma varsa bile negatif çıkabilir kan tahlilini ise bir kaç gün kalasıya ver

Görünmez tabi canım ya yani ben öyle biliyorum en azından

Kizlar çok acil kafam acayip karıştı. Şimdi daha benim bu sabah ateş 36.8 idi ve dpo 10. Az önce ilişkiden sonra kan geldi şeffaf akıntı ile karışık yanı baya kırmızılı idi kötü birşey oldu demi off keşke olmasaydı çok moralim bozuldu şimdi..

Dpo ne canım onu anlamadım?

Bence hamilelik var gibi tatlım hemen doktora gitmeden 2-3 gün daha bekle derim ben .. Hem bebiş varsa testte çıkma ihtimalıde artar.. Eğer varsa haydiii hayırlıı olsun :))
Cnm tsk ederim eğer varsa netlestirmeden gitmeyi dusunmuyorum doktora bugün 1 tane daha yapıcam resim atarım tsk ederim cvplar için :)
Gebelik testi mi yoksa ovulasyon testi mi? Gebelik ise 2. Çizgi silik var Gözünaydın inşallah hamilesindir canım
Gebelik Testi cnm birazdan erken gebelik testi yapıp atıcam bakalım onda ne cikicak

Iyi günler kızlar bnde yeni katıldım aranıza 10aylık evliyim 8aydır bebek düşünüyoruz ama olmadı dr gittim yumurtalığında2cm kist var dedi bir ay sonra tekrar gittim baska bş dr bu sefer kistin çok az kaldığını ve inofolic combi diye bi ilç verdi 6OCAKTAN bu yana kullanıyorum 1subt son adet tarihim ve 8 gün var adetime test yapsam çıkar mı çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…