Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm ben gittigidiyordan aldim 20li ovulasyon testi arti 6 gebelik tesi 19.90.kapida odeme var mi bilmiorum ama ben kredi kartiyla aldim zaten urun eline geldikten sonra sistemden paranin onayini yapiosun.
Canım sen hangi marka aldın testi bnde bu ay gebelik olmazsa ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum da

Kızlar bugun regl gunum oglen 12 de iki damla kırmızı leke geldi sonra kesildi ki hep kahverengi baslayıp devam ederdi hemen..
Ara sıra adet olcak gibi agrı oluyo ama hemen geciyor.idrar testim negatif çıktı.sizce gebelik olabilir mi hala umit var mı yarın kanda baktırsam çıkar mı.
Bir senedir test almıyordum :-( yine negatifi gırunce kotu oldum
Bide 2 gun once pembe leke gelmişti

baktır tabiki eğer varsa mutlaka çıkar canım idrar testi bazen hemen çıkmaya biliyo çünkü hamilelik hormonunun kanda belirli miktara ulaşması gerek ki idrar geçsin inşallah hamilesindir canım Allah yardımcın olsun

Beta ya tekrar baktırmadım sabah kahverengi lekem geldi ödüm patladı eşim gebelik testi aldı hala 2. Çizgi çıkıyor korkuyorum bu yerleşme mi yoksa sıkıntılı birşey midir?

Cnm ben gittigidiyordan aldim 20li ovulasyon testi arti 6 gebelik tesi 19.90.kapida odeme var mi bilmiorum ama ben kredi kartiyla aldim zaten urun eline geldikten sonra sistemden paranin onayini yapiosun.
Kredi kartı kullanmıyorum ovülasyon.net de kapıda ödeme seçeneği var.alsam mı

Beta ya tekrar baktırmadım sabah kahverengi lekem geldi ödüm patladı eşim gebelik testi aldı hala 2. Çizgi çıkıyor korkuyorum bu yerleşme mi yoksa sıkıntılı birşey midir?

yok canım korkma yerleşmedir o 2ci çizgi çıkıyomuş ya rahat ol artık hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla doğurmayı, sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Canim kesin var demiyoruz ki ihtimal zaten burdaki hersey dur bakalim bekleyip gorucez hep birlikte afiyetli zamanda olaun inseallah canim moral bozmak yok :)

yok canım korkma yerleşmedir o 2ci çizgi çıkıyomuş ya rahat ol artık hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla doğurmayı, sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Çok teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkesin göbüşünü doldursun :)) içimi rahatlattınız...

Ahh ahh kızlar moralim çok bozuk arkadaşım doğum yaptı.bebeği kaybettik.daha kucağına bile alamadı çok zor ben mahvoldum.anneyi düşünemiyorum hamile kaldıysam nasıl derim ben hamileyim diye
Allahim selamete cikarsin tabi ya nasil zordur heyecanla bekle dogumu yap ama elinden avucundan kayip gitsin cennette sefaatci olur inseallah canim sende hemen soylemezsin karnim sisene kadar inseallah sen ol da herkesin hayati hayalleri baska baska ne yapabilirsin ki canim o yuzden ilk zamanlar soylemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…