- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Bence bebek var GözünaydınCnm tsk ederim eğer varsa netlestirmeden gitmeyi dusunmuyorum doktora bugün 1 tane daha yapıcam resim atarım tsk ederim cvplar için :)
Gebelik Testi cnm birazdan erken gebelik testi yapıp atıcam bakalım onda ne cikicak
Bende netten aldım ve tam isabet buluyor ovulasyon tarihini bence mutlaka al laboquick marka
Adet gününe 6 gün var yapsam çıkar miBen adetime 2 gün kala silik çizgiyi görmüştüm adet gününde de kan da çıktı...
Cnm ben gittigidiyordan aldim 20li ovulasyon testi arti 6 gebelik tesi 19.90.kapida odeme var mi bilmiorum ama ben kredi kartiyla aldim zaten urun eline geldikten sonra sistemden paranin onayini yapiosun.Ovülasyon. Net güvenilir midir.kapıda ödemeli olarak alınabiliyor.
Canım sen hangi marka aldın testi bnde bu ay gebelik olmazsa ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum daCnm ben gittigidiyordan aldim 20li ovulasyon testi arti 6 gebelik tesi 19.90.kapida odeme var mi bilmiorum ama ben kredi kartiyla aldim zaten urun eline geldikten sonra sistemden paranin onayini yapiosun.
Kızlar bugun regl gunum oglen 12 de iki damla kırmızı leke geldi sonra kesildi ki hep kahverengi baslayıp devam ederdi hemen..
Ara sıra adet olcak gibi agrı oluyo ama hemen geciyor.idrar testim negatif çıktı.sizce gebelik olabilir mi hala umit var mı yarın kanda baktırsam çıkar mı.
Bir senedir test almıyordum :-( yine negatifi gırunce kotu oldum
Bide 2 gun once pembe leke gelmişti
baktır tabiki eğer varsa mutlaka çıkar canım idrar testi bazen hemen çıkmaya biliyo çünkü hamilelik hormonunun kanda belirli miktara ulaşması gerek ki idrar geçsin inşallah hamilesindir canım Allah yardımcın olsun
Kredi kartı kullanmıyorumCnm ben gittigidiyordan aldim 20li ovulasyon testi arti 6 gebelik tesi 19.90.kapida odeme var mi bilmiorum ama ben kredi kartiyla aldim zaten urun eline geldikten sonra sistemden paranin onayini yapiosun.
Beta ya tekrar baktırmadım sabah kahverengi lekem geldi ödüm patladı eşim gebelik testi aldı hala 2. Çizgi çıkıyor korkuyorum bu yerleşme mi yoksa sıkıntılı birşey midir?
Laboquick aldim benCanım sen hangi marka aldın testi bnde bu ay gebelik olmazsa ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum da
Kredi kartı kullanmıyorumovülasyon.net de kapıda ödeme seçeneği var.alsam mı
Ayni durumdayiz cnm seninle. Gecen ay adet olmama ragmen daha cok belirti vardi :)Kizlar bat 8 bende tik yok.normalde ba tbelirtileri bile 1 hafta varken baslardi anlam vetemedim
Bak bu seçenekler var nasıl.
Eki Görüntüle 1778622
Canim kesin var demiyoruz ki ihtimal zaten burdaki hersey dur bakalim bekleyip gorucez hep birlikte afiyetli zamanda olaun inseallah canim moral bozmak yok :)O zaman bat pazartesi :/ yok gelmedi sadece 1 damlaydi ama bu sabah erken gebelik yaptim negatif ovu da negatif.. ben de bisiy yok yaa sacma sapan seyler yasiyorum
Benim atesim 36.7 de kaldi kasiklarim agriyo ama ben de bisiy yok..
Hepiniz hamis olun insallaaahh
Sağol canım bu ay olmazsa bnde alayımLaboquick aldim ben
yok canım korkma yerleşmedir o 2ci çizgi çıkıyomuş ya rahat ol artık hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla doğurmayı, sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
Allahim selamete cikarsin tabi ya nasil zordur heyecanla bekle dogumu yap ama elinden avucundan kayip gitsinAhh ahh kızlarmoralim çok bozuk arkadaşım doğum yaptı.bebeği kaybettik.daha kucağına bile alamadı çok zor ben mahvoldum.anneyi düşünemiyorum hamile kaldıysam nasıl derim ben hamileyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?