Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

N

Adet gününe 6 gün var yapsam çıkar mi

büyük ihtimalle çıkmıycaktır canım en erken adete 2 gün kala yaparsın o zaman da çıkmazsa adet günü yaparsın tatlım kan görmeden umut kaybetmek yok tmm mı :)

Çok teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkesin göbüşünü doldursun :)) içimi rahatlattınız...

amin amin :) valla yeminle diyorum her hamilelik haberini alan kadınla beraber ben de mutlu oluyorum çok seviniyorum hele hele uzun zamandır hamile olmayı isteyen ve olamayan biri hamile olunca daha beter mutlu oluyorum Allah nazarlardan korusun seni bak hamile kadın çabuk nazar alır herkese duyurma canım biraz ilerlesin yavaş yavaş söylersin karnın büyüdükce de bol kıyafetler giy fazla anlaşılmasın tatlım ne de güzel yakışcaktır hamilelik oyşş yesinler

Canim sen yarin kan ver eger bisey gelmezse en iyi sonuc oyle belli olur testle hic kafani agritma inseallah hamilesindir

Gerçekten çok ama çok büyük çabalar sonrasında öğrendik mercimek tanemizi :)) hediye gibi oldu mucizemiz...amin amin yürekten bütün herkese dua ediyorum...zaten inanılmaz nazar alan biriyim sırf bu yüzden geçen ay elim kırıldı düştüm ve platin takıldı sevgili eşim de ağzını tutabilirse bir süre herkesten gizlemeyi düşünüyorum...

ayy kıyamam çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım çok dikkat et kendine, evet en güzeli bi müddet söylemeyin , hem de ne hediye heyiyelerin en güzeli maşallah maşallah

büyük ihtimalle çıkmıycaktır canım en erken adete 2 gün kala yaparsın o zaman da çıkmazsa adet günü yaparsın tatlım kan görmeden umut kaybetmek yok tmm mı :)
Bu günler neden geçmek bilmiyor bu ayın kısa olması lazım degilmiydi kafayı yiyeceğim valla bel agrisından ölen ilk insan ben olabilirim

Aynen canım bende öyle düşünüyorum

merhaba arkadaşlar . adetime 9 gün var daha ama şu 4 gündür sürekli mide bulantım ve kasık ağrılarım var ve sık idrara çıkma . 7-8 gün öncede ara ara lekelenmelerim oldu . sizde hamilelik belirtisi olabilirmi ? heycanlıyım ama düşünmekte çok istemiyorum yardım lütfen ..

Takvimim peogramina gore adet gunum yarin ama ben bu ay takvimdekinden 2 gun sonra yumurtladim ovulasyon testiyle anladim yani bilerek degistirmedim yumurtlama gununu adetin bir gun gecikti yazisink goreyim diye kendi kendimi azicik sevindireyim adetim gecti diye demi

Ya kızlar ben adet günümü saymayı bıraktım başka bigünü saymaya başladım bende sindirim adına bişey kalmadı resmen kabızlıkta rekora gidiyorum bu işin sonu acilde biter gibime geliyor napcağımı bilmiyorum..

15 inde yumurtladım..28-29 unda olmam gerek.takvime göre 1inde olmam gerek..
Max 10 günüm var
Oğlanları ortalama 1 hafta önce öğrenmiştim. ne zaman test yapsak kızlar.hepimizin ortalamasını alıp gün belirleyelim aynı günün sabahı yapalım.heyecan olsun hem de öncesinde testlere para dökmemiş oluruz

Bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…