N
Adet gününe 6 gün var yapsam çıkar mi
Çok teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkesin göbüşünü doldursun :)) içimi rahatlattınız...
Canim sen yarin kan ver eger bisey gelmezse en iyi sonuc oyle belli olur testle hic kafani agritma inseallah hamilesindirKızlar bugun regl gunum oglen 12 de iki damla kırmızı leke geldi sonra kesildi ki hep kahverengi baslayıp devam ederdi hemen..
Ara sıra adet olcak gibi agrı oluyo ama hemen geciyor.idrar testim negatif çıktı.sizce gebelik olabilir mi hala umit var mı yarın kanda baktırsam çıkar mı.
Bir senedir test almıyordum :-( yine negatifi gırunce kotu oldum
Bide 2 gun once pembe leke gelmişti
Canım bugün ovulasyon testi yaptım az önce resmini gönderiyorum t çizgisi silik artık bitti herhalde yumurtlama :) 11.-12-13. Günler beraber olduk 12. Gün çift koyu çizgiyi görmüştüm bugün 14. Gün bugünü de değerlendirmeye gerek var mı??Laboquick aldim ben
amin amin :) valla yeminle diyorum her hamilelik haberini alan kadınla beraber ben de mutlu oluyorum çok seviniyorum hele hele uzun zamandır hamile olmayı isteyen ve olamayan biri hamile olunca daha beter mutlu oluyorum Allah nazarlardan korusun seni bak hamile kadın çabuk nazar alır herkese duyurma canım biraz ilerlesin yavaş yavaş söylersin karnın büyüdükce de bol kıyafetler giy fazla anlaşılmasın tatlım ne de güzel yakışcaktır hamilelik oyşş yesinler
ayy kıyamam çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım çok dikkat et kendine, evet en güzeli bi müddet söylemeyin , hem de ne hediye heyiyelerin en güzeli maşallah maşallahGerçekten çok ama çok büyük çabalar sonrasında öğrendik mercimek tanemizi :)) hediye gibi oldu mucizemiz...amin amin yürekten bütün herkese dua ediyorum...zaten inanılmaz nazar alan biriyim sırf bu yüzden geçen ay elim kırıldı düştüm ve platin takıldısevgili eşim de ağzını tutabilirse bir süre herkesten gizlemeyi düşünüyorum...
Bu günler neden geçmek bilmiyor bu ayın kısa olması lazım degilmiydi kafayı yiyeceğim valla bel agrisından ölen ilk insan ben olabilirimbüyük ihtimalle çıkmıycaktır canım en erken adete 2 gün kala yaparsın o zaman da çıkmazsa adet günü yaparsın tatlım kan görmeden umut kaybetmek yok tmm mı :)
Aynen canım bende öyle düşünüyorumAllahim selamete cikarsin tabi ya nasil zordur heyecanla bekle dogumu yap ama elinden avucundan kayip gitsincennette sefaatci olur inseallah canim sende hemen soylemezsin karnim sisene kadar inseallah sen ol da herkesin hayati hayalleri baska baska ne yapabilirsin ki canim o yuzden ilk zamanlar soylemezsin
Aynen canım şu sekiz günün hemen geçmesini istiyorum çoook sıkıcıBeklemek çok sıkıcı
15 inde yumurtladım..28-29 unda olmam gerek.takvime göre 1inde olmam gerek..
Max 10 günüm var
Oğlanları ortalama 1 hafta önce öğrenmiştim.ne zaman test yapsak kızlar.hepimizin ortalamasını alıp gün belirleyelim aynı günün sabahı yapalım.heyecan olsun hem de öncesinde testlere para dökmemiş oluruz [/QU
Bnmde 14 şubat yumurtlama günüm takvime göre 28 şubat adet günüm bnde test yapmak istiyorum ama erken diye sabırsızlıkla bekliyorum15 inde yumurtladım..28-29 unda olmam gerek.takvime göre 1inde olmam gerek..
Max 10 günüm var
Oğlanları ortalama 1 hafta önce öğrenmiştim.ne zaman test yapsak kızlar.hepimizin ortalamasını alıp gün belirleyelim aynı günün sabahı yapalım.heyecan olsun hem de öncesinde testlere para dökmemiş oluruz
Tabiki 28 subat :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?