Canım senin bat nezamankizlar benim kasiklarim yine agrimaya basladi ama u sefer sol kasik agriyor ne oluyor sizce
İnş canımyunus_ciklet bhchrk disikartal87 S sevgiiii333 AnaPatron
5 kişiyiz batı 8-10 gün sonra olan varmı başkageçen ay da liste yapmıştım.en az 1 kişi gebiş çıkar dedim,çıktı hadi bakalım inşallah bu ay komple gebiş oluruz
yok kuzum benım umıdım yok adet 4unde ama en son adetımden bugune kdr tek bır kez ılıskı oldu yumurtlama donemınde doktra gıtcem dıye ona guvendıgımden hc yapmadık cok enterasan ıste anormalım yanı bakalım nolck ama ıns senın var gonlunden ne gecırıyorsan hayırlısı ıse senın ıcın olsun varmı belırtılerınGit git cnm insana en azından umut oluyor tedaviler şansı arttırdığı için .benim içim umut dolu sanki yarın doktora gidicem inş güzel sonuçlarla aranıZa dönerim .senin bat ne zaman cnm belki doktora gitme ne gerek kalmaz :) ?
Benim de 1 Mart . Ama 2 gündür sağ yukurtalikta ağrı var bi de tam ortada ağrı var. akıntım da var sarı gibi acaba usuttum mu iltihap mi var gebelik belirisi mi anlayamadım ayaklarimi sıcak suya koydum15 inde yumurtladım..28-29 unda olmam gerek.takvime göre 1inde olmam gerek..
Max 10 günüm var
Oğlanları ortalama 1 hafta önce öğrenmiştim.ne zaman test yapsak kızlar.hepimizin ortalamasını alıp gün belirleyelim aynı günün sabahı yapalım.heyecan olsun hem de öncesinde testlere para dökmemiş oluruz
Bat 27 Şubatyunus_ciklet bhchrk disikartal87 S sevgiiii333 AnaPatron
5 kişiyiz batı 8-10 gün sonra olan varmı başkageçen ay da liste yapmıştım.en az 1 kişi gebiş çıkar dedim,çıktı hadi bakalım inşallah bu ay komple gebiş oluruz
Bende ya 14/15 gibi yumurtladim muhtemelen 28/29 gecikmez beni15 inde yumurtladım..28-29 unda olmam gerek.takvime göre 1inde olmam gerek..
Max 10 günüm var
Oğlanları ortalama 1 hafta önce öğrenmiştim.ne zaman test yapsak kızlar.hepimizin ortalamasını alıp gün belirleyelim aynı günün sabahı yapalım.heyecan olsun hem de öncesinde testlere para dökmemiş oluruz
Vala benim ilk yumurtlamama gore pazartesi bat ama ikincide dollenme olmussa diye 28 subat bat diyorum
Bence senin bat 28 şubat canım.29 unda gitmen iyi olurVala benim ilk yumurtlamama gore pazartesi bat ama ikincide dollenme olmussa diye 28 subat bat diyorum29unda doktora giderim kan testi icin.. tabi adet olmazsam :)))
26sinda baslayalim bence :)))yunus_ciklet bhchrk disikartal87 @sevgiiii333 AnaPatron A armuka B bulem lacrimosa
8 kişi oldukgenelimizin ortalaması 28 şubat..kaçında yapsak testi.
27 mi 28 mi 29 mu
26 sıda olabilir ama çok silik falan çıkar heralde26sinda baslayalim bence :)))
Benim gogus uclarimda biraz kararma var ama etrafinda degil.. bi de deli gibi batiyo.. kasiklarim kasiliyo belimin agrisi gecti bugun biraz
26 sıda olabilir ama çok silik falan çıkar heralde
Benim göğsümün altı acıyo.dün bu saatlerde sol kasıkta sancım oldu.tekrarmı yumurtluyorum acaba dedim ama sabah kalktığımda ağrı yoktu..şimdi aynı sancı yinr başladı.onun dışında değişik birşey yok.26sinda baslayalim bence :)))
Benim gogus uclarimda biraz kararma var ama etrafinda degil.. bi de deli gibi batiyo.. kasiklarim kasiliyo belimin agrisi gecti bugun biraz
Her ihtimale karşı ikisini de yapma canım.uyuyabilirsen uyu.ağrıyı düşünmemeye çalış.benim gögüslerimde de kaşıntı cok yoğun ben de acaba sutyenler detarjanlı mı kaldı diye düşündüm ,
karın agrımda halen devam ediyor , sağ yumurtalıkta yogun agrı var ? kızlar agrı kesici mi içsem sıcak su torbası mı koysam ??
Benim yumurtalıklarımdada iki gündür ağrı var ya...İnşallah bebişe işarettir...benim gögüslerimde de kaşıntı cok yoğun ben de acaba sutyenler detarjanlı mı kaldı diye düşündüm ,
karın agrımda halen devam ediyor , sağ yumurtalıkta yogun agrı var ? kızlar agrı kesici mi içsem sıcak su torbası mı koysam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?