Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok kuzum benım umıdım yok adet 4unde ama en son adetımden bugune kdr tek bır kez ılıskı oldu yumurtlama donemınde doktra gıtcem dıye ona guvendıgımden hc yapmadık cok enterasan ıste anormalım yanı bakalım nolck ama ıns senın var gonlunden ne gecırıyorsan hayırlısı ıse senın ıcın olsun varmı belırtılerın

Benim de 1 Mart . Ama 2 gündür sağ yukurtalikta ağrı var bi de tam ortada ağrı var. akıntım da var sarı gibi acaba usuttum mu iltihap mi var gebelik belirisi mi anlayamadım ayaklarimi sıcak suya koydum ( moralim bozuldu

Merhaba kızlar. benim de bat 27-28 Şubat. daha önce yumurtlama günümü hiç takip etmemiştim. hatta bazı aylar usuttum herhalde diyordum. sizlerin paylasimlariyla biraz dikkat ettim bu ay. sat 4 subat. 17 subat ogleden sonra kaşık ve bel ağrım başladı. aksamleyinde beyaz kremi bir akıntı oldu. sanırım yumurtlama belirtileriydi. 15 ini ve 18 sabahıni degerlendirdik inşallah tutturmusuzdur. umarım bekleyen herkes bu ay güzel haberleri alir

Bende ya 14/15 gibi yumurtladim muhtemelen 28/29 gecikmez beni

26 sıda olabilir ama çok silik falan çıkar heralde

benim gögüslerimde de kaşıntı cok yoğun ben de acaba sutyenler detarjanlı mı kaldı diye düşündüm ,
karın agrımda halen devam ediyor , sağ yumurtalıkta yogun agrı var ? kızlar agrı kesici mi içsem sıcak su torbası mı koysam ??

26sinda baslayalim bence :)))
Benim gogus uclarimda biraz kararma var ama etrafinda degil.. bi de deli gibi batiyo.. kasiklarim kasiliyo belimin agrisi gecti bugun biraz
Benim göğsümün altı acıyo.dün bu saatlerde sol kasıkta sancım oldu.tekrarmı yumurtluyorum acaba dedim ama sabah kalktığımda ağrı yoktu..şimdi aynı sancı yinr başladı.onun dışında değişik birşey yok.

Her ihtimale karşı ikisini de yapma canım.uyuyabilirsen uyu.ağrıyı düşünmemeye çalış.

Benim yumurtalıklarımdada iki gündür ağrı var ya...İnşallah bebişe işarettir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…