Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bat 25 subat ama bende sadece goguslerde agri ve hassasiyet var oda zaten her ay olan bisey bide kuruluk var akintim cok cok az umudum hiiıc yok

kızlar benim değer 5,80 çktı..pazartesi bi daha test yapıcaz ama..şüpheli ilişkinin üzerinden 12 günden fazla geçtiği için doktor daha yüksek olmalıydı muhtemelen hamilelik yok dedi..çünkü ondan sonra bir daha ilişki olmadı..olsun Rabbim her şeyin hayırlısını versin..pıhtılaşma testlerimlerimde sıkıntı çıkmadı ona sevindim en azından..

Kizlar ovulasyondan sonra 10. gün bugün öğlen ilişkiden sonra kırmızı akıntı geldi.. Aznonce de yine aynı şekilde şeffat akıntıda ip gibi ince uzun kırmızı akıntılar geldi.. Kötü birşey demi bu bilen yaşayan varsa yardımcı olabilir mi.. 4 gün kaldı bugün belirtiler tamam göğüs bh büyümesi sertleşmesi, batma uyku..q

bide ben kendi başıma b12 kullanmaya başlamıştım annemde b12 eksikliği var ilaç kullanıyor..bende de fazlaca unutkanlık var bide b12 eksikliği gebeliğe engel oluyor diye okuyunca aman vitamin işte nolcak diyip aldım 10 gündür kullanıyodum b12im tavan yapmşş..doktor bi kızdı:)

bide hamile arkadaşlar toksoplazma diye bir şey varmş..hamileliğinden önce bu hastalğı geçirmemiş olanlar çok dikkatli olmalıymş...ben geçirmemişim mesala..kızamıkık geçirmişim..8 ay oldu çocuk denemeye başlayalı bu testlerin hepsi daha yeni yapıldı bana..zorla istemeyince bişey yapmıyorlar yoksa..

Benim şu an yumurtalarım hormon ignesiyle gelişme aşamasında cnm bugün erken olsada kontrole çağırdı doktorum ne olur ne olmaz diye her iki yumurtaligimda da 8-10 ar tane yumurta oluşmuş pazartesi iğneler bitince tekrar kontrole çağırdı duruma göre ya ek iğne yazicak yada büyüdüler ise çatlama iğnesi olucam bakalım inş yumoşların hepsi büyür yà içim bu ay umit dolu rabbim banada tüm isteyenlere de nasip etsin ins.hem sende 1 kez ilişki oldu diyosun ama benim eltimde 1 yil boyunca bebis için uğraştı olmadı sonra doktorla birlikte aşılama kararı aldılar bidahaki aya aşılama olucak diye o ay sadece 1 kez ilişki olmjs ve o şekilde hamile kaldı yani ne zamn olucagi belli olmaz sende de olabilir cnm senin bat ne zaman ?

Aynen benim de oyle cikti sonuclarim ama benim doktorum ilk gebelik istemiyle gittigimde en basinda yapmisti :)

Bendede terleme, vucut ısı değişikliği, asabiyet, uyku hali ve mide bulantısı, yumurtalıklarda ağrı var... İnşallah bizimde pozitif olur sonuç..paylaşalım için teşekkürler canım...

Üçüncüyü yapcaz.bana hiç bir test yapılmadı hem özel hem devlet çift dikiş olsun diye gidiyorum..niye hiç test yapmadılar acaba
Disardaydik anca geldik yazamadim :) 26sinda test yapioruz kabul :) benim sol gogusumun altida aciyo dokununca sagda ayni ama sutyendenmi oldu ezildi fln die mi acio anlamadim

Disardaydik anca geldik yazamadim :) 26sinda test yapioruz kabul :) benim sol gogusumun altida aciyo dokununca sagda ayni ama sutyendenmi oldu ezildi fln die mi acio anlamadim
Bende aynıydım.1 gün sütyensiz gezdim.sonra başka giydim.geçti keşkee geçmeseydi acısaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…