Canım valla ben bilmiyorum o kadar karıştı ki hiç tahmin edemiyorumyunus_ciklet bhchrk disikartal87 S sevgiiii333 AnaPatron
5 kişiyiz batı 8-10 gün sonra olan varmı başkageçen ay da liste yapmıştım.en az 1 kişi gebiş çıkar dedim,çıktı hadi bakalım inşallah bu ay komple gebiş oluruz
Ben okyunus_ciklet bhchrk disikartal87 @sevgiiii333 AnaPatron A armuka B bulem lacrimosa tamam kızlar 26 şubat 2016 sabah ilk idrarla test yapıyoruz 
Haberleşiyoruz ok mi dir herkes
Ya benimde arada agrim oluyor ama belirgin degil,teste ok. Bakalim insaallahyunus_ciklet bhchrk disikartal87 @sevgiiii333 AnaPatron A armuka B bulem lacrimosa tamam kızlar 26 şubat 2016 sabah ilk idrarla test yapıyoruz 
Haberleşiyoruz ok mi dir herkes
Benim şu an yumurtalarım hormon ignesiyle gelişme aşamasında cnm bugün erken olsada kontrole çağırdı doktorum ne olur ne olmaz diye her iki yumurtaligimda da 8-10 ar tane yumurta oluşmuş pazartesi iğneler bitince tekrar kontrole çağırdı duruma göre ya ek iğne yazicak yada büyüdüler ise çatlama iğnesi olucam bakalım inş yumoşların hepsi büyür yà içim bu ay umit dolu rabbim banada tüm isteyenlere de nasip etsin ins.hem sende 1 kez ilişki oldu diyosun ama benim eltimde 1 yil boyunca bebis için uğraştı olmadı sonra doktorla birlikte aşılama kararı aldılar bidahaki aya aşılama olucak diye o ay sadece 1 kez ilişki olmjs ve o şekilde hamile kaldı yani ne zamn olucagi belli olmaz sende de olabilir cnm senin bat ne zaman ?yok kuzum benım umıdım yok adet 4unde ama en son adetımden bugune kdr tek bır kez ılıskı oldu yumurtlama donemınde doktra gıtcem dıye ona guvendıgımden hc yapmadık cok enterasan ıste anormalım yanı bakalım nolck ama ıns senın var gonlunden ne gecırıyorsan hayırlısı ıse senın ıcın olsun varmı belırtılerın
Aynen benim de oyle cikti sonuclarim ama benim doktorum ilk gebelik istemiyle gittigimde en basinda yapmisti :)bide hamile arkadaşlar toksoplazma diye bir şey varmş..hamileliğinden önce bu hastalğı geçirmemiş olanlar çok dikkatli olmalıymş...ben geçirmemişim mesala..kızamıkık geçirmişim..8 ay oldu çocuk denemeye başlayalı bu testlerin hepsi daha yeni yapıldı bana..zorla istemeyince bişey yapmıyorlar yoksa..
Üçüncüyü yapcaz.bana hiç bir test yapılmadıAynen benim de oyle cikti sonuclarim ama benim doktorum ilk gebelik istemiyle gittigimde en basinda yapmisti :)
Bendede terleme, vucut ısı değişikliği, asabiyet, uyku hali ve mide bulantısı, yumurtalıklarda ağrı var... İnşallah bizimde pozitif olur sonuç..paylaşalım için teşekkürler canım...Arkadaşlar ben bendeki belirtileri yazayım belki işe yarar. Geceleri terleme, vücut ısısı değişiklikleri, asabiyet, depresyon hali, göğüs halkasında sivilcelenme, kasıkta hafif batma ve uyku hali ve azıcık gaz .. sonuç pozitifti :)
Disardaydik anca geldik yazamadim :) 26sinda test yapioruz kabul :) benim sol gogusumun altida aciyo dokununca sagda ayni ama sutyendenmi oldu ezildi fln die mi acio anlamadimÜçüncüyü yapcaz.bana hiç bir test yapılmadıhem özel hem devlet çift dikiş olsun diye gidiyorum..niye hiç test yapmadılar acaba
Bence ozellikle iste yaptir derimÜçüncüyü yapcaz.bana hiç bir test yapılmadıhem özel hem devlet çift dikiş olsun diye gidiyorum..niye hiç test yapmadılar acaba
Bu ay teslerdrn bıktım valla.doktor görmek istemiyorum dicem ama.bu hafta iki ayrı bölüme randevum varBence ozellikle iste yaptir derimtoxoplazma cok tehlikeliymis belki de bagisikligin vardir bi baktir
Bende aynıydım.1 gün sütyensiz gezdim.sonra başka giydim.geçtiDisardaydik anca geldik yazamadim :) 26sinda test yapioruz kabul :) benim sol gogusumun altida aciyo dokununca sagda ayni ama sutyendenmi oldu ezildi fln die mi acio anlamadim
Evet canım benim bat Mart 5 -6 dun yumurtlama günündeydim bakalım.kızlar martın ılk haftası gebelik bekleyenler grubu vardı ordan mı devam etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?