- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Canım bu belirtiler yumurtlamadan kaç gün sonra başladı sende?Bendede terleme, vucut ısı değişikliği, asabiyet, uyku hali ve mide bulantısı, yumurtalıklarda ağrı var... İnşallah bizimde pozitif olur sonuç..paylaşalım için teşekkürler canım...
O grup nerde canımkızlar martın ılk haftası gebelik bekleyenler grubu vardı ordan mı devam etsek
progesterona bakmışlarmıydı canım ona da adet olursam 21. gün gitcem..8. aydır 3. doktora gidişim..diğerleri de özel hasataneydi sözdee..sadece hormon testi yapıp göndermişlerdi..bunları artık kendim istedim yaptırmak istiyorum diye öyle yaptılar..işini adam akıllı yapan çok az insan var maleseff..Aynen benim de oyle cikti sonuclarim ama benim doktorum ilk gebelik istemiyle gittigimde en basinda yapmisti :)
Valla 2 -4 gün sonra diyebilirim canım. Neden sordun ki?Canım bu belirtiler yumurtlamadan kaç gün sonra başladı sende?
Benim adet ayın dördünde ama inanılmaz goguslerimmmmm ağrıyor niye böyle anlamadım daha adetede çok var bilemedim benim ümidim yok sezenimm ama inssss seninki ourBenim şu an yumurtalarım hormon ignesiyle gelişme aşamasında cnm bugün erken olsada kontrole çağırdı doktorum ne olur ne olmaz diye her iki yumurtaligimda da 8-10 ar tane yumurta oluşmuş pazartesi iğneler bitince tekrar kontrole çağırdı duruma göre ya ek iğne yazicak yada büyüdüler ise çatlama iğnesi olucam bakalım inş yumoşların hepsi büyür yà içim bu ay umit dolu rabbim banada tüm isteyenlere de nasip etsin ins.hem sende 1 kez ilişki oldu diyosun ama benim eltimde 1 yil boyunca bebis için uğraştı olmadı sonra doktorla birlikte aşılama kararı aldılar bidahaki aya aşılama olucak diye o ay sadece 1 kez ilişki olmjs ve o şekilde hamile kaldı yani ne zamn olucagi belli olmaz sende de olabilir cnm senin bat ne zaman ?
Muhtemelen yatarken ezioruz sutyenin alt kismini ki acio. Baska bi kasiminda agri yok cunku. Bende hic bir belirti yok yaaa. Cildircam. Atesimi olctum simdi 36.8 cikti. Dun 36.9du. Insallah daha da dusmez. Gecen ay adet olmama 3-4 gun kala 36.5e dusmustu. Insallah yine 36.5 gormemBende aynıydım.1 gün sütyensiz gezdim.sonra başka giydim.geçtikeşkee geçmeseydi acısaydı
2 gun kala kesin cikar mi idrar testinde acaba gebelik26 Şubat Cumabol çift çizgili bir gün olur inşallah
bide hamile arkadaşlar toksoplazma diye bir şey varmş..hamileliğinden önce bu hastalğı geçirmemiş olanlar çok dikkatli olmalıymş...ben geçirmemişim mesala..kızamıkık geçirmişim..8 ay oldu çocuk denemeye başlayalı bu testlerin hepsi daha yeni yapıldı bana..zorla istemeyince bişey yapmıyorlar yoksa..
Amin inş canım26 Şubat Cumabol çift çizgili bir gün olur inşallah
Kizlar ovulasyondan sonra 10. gün bugün öğlen ilişkiden sonra kırmızı akıntı geldi.. Aznonce de yine aynı şekilde şeffat akıntıda ip gibi ince uzun kırmızı akıntılar geldi.. Kötü birşey demi bubilen yaşayan varsa yardımcı olabilir mi.. 4 gün kaldı bugün belirtiler tamam göğüs bh büyümesi sertleşmesi, batma uyku..q
hiç kan alındı mı senden eğer alınmışsa ona da bakılmıştır mutlaka temiz çıktığında hastaya söylemiyolar çünkü :)Üçüncüyü yapcaz.bana hiç bir test yapılmadıhem özel hem devlet çift dikiş olsun diye gidiyorum..niye hiç test yapmadılar acaba
Gunaydin bat 25 ama dayanamadim sabah test yaptim malesef hayalet cizgi bile yok zaten hic akintimin olmayisindan hissetmistim
Bekle canım biraz inş çitf çizgiyi görürsün.Gunaydin bat 25 ama dayanamadim sabah test yaptim malesef hayalet cizgi bile yok zaten hic akintimin olmayisindan hissetmistim
Saol tatlim ya hayirlisi boyleymis demekki napalim genede kirmizilari gorene kadar beklicezdu bakalım canım belki seninkisi geç döllenmiştir daha yeni başlıycaktır akıntı herkeste aynı olmaz ki bazılarında afedersin çişini yaparken akıp karışıyo farkedilmiyo bile hem hemen hamileliğin sonlarındaki gibi bol akıntı olmaz ki zaten üzme kendini sakın şimdiden :)
tabikide adet olmadan hamile değilim demek olmaz Allah en hayırlı zamanda versin sana bebişini eminim o da bi an önce annesine kavuşmak istiyodur :)Saol tatlim ya hayirlisi boyleymis demekki napalim genede kirmizilari gorene kadar beklicez
iyiliğin için amaBu ay teslerdrn bıktım valla.doktor görmek istemiyorum dicem ama.bu hafta iki ayrı bölüme randevum var
geçen ay yumurtlamadan sonra gitmiştim progesteronuma bakmıştı çatlama olmuş mu olduysa verimli yumurta mı diye 10 ve üstüyse her şey iyi demişti 12 çıkmıştıprogesterona bakmışlarmıydı canım ona da adet olursam 21. gün gitcem..8. aydır 3. doktora gidişim..diğerleri de özel hasataneydi sözdee..sadece hormon testi yapıp göndermişlerdi..bunları artık kendim istedim yaptırmak istiyorum diye öyle yaptılar..işini adam akıllı yapan çok az insan var maleseff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?