Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen benim de oyle cikti sonuclarim ama benim doktorum ilk gebelik istemiyle gittigimde en basinda yapmisti :)
progesterona bakmışlarmıydı canım ona da adet olursam 21. gün gitcem..8. aydır 3. doktora gidişim..diğerleri de özel hasataneydi sözdee..sadece hormon testi yapıp göndermişlerdi..bunları artık kendim istedim yaptırmak istiyorum diye öyle yaptılar..işini adam akıllı yapan çok az insan var maleseff..

Benim adet ayın dördünde ama inanılmaz goguslerimmmmm ağrıyor niye böyle anlamadım daha adetede çok var bilemedim benim ümidim yok sezenimm ama inssss seninki our

Bende aynıydım.1 gün sütyensiz gezdim.sonra başka giydim.geçti keşkee geçmeseydi acısaydı
Muhtemelen yatarken ezioruz sutyenin alt kismini ki acio. Baska bi kasiminda agri yok cunku. Bende hic bir belirti yok yaaa. Cildircam. Atesimi olctum simdi 36.8 cikti. Dun 36.9du. Insallah daha da dusmez. Gecen ay adet olmama 3-4 gun kala 36.5e dusmustu. Insallah yine 36.5 gormem

ben hamileyken kedim vardı kendim baştan söyledim daha ilk randevuma gittiğimde doktor bende toksoplazma testi yaptır diye evcil hayvanlarının toksoplazmaya karşı bağışıklığı oluyo aslında ama yine de nolur nolmaz diye ama doktor dedi ki zaten sen demesen bile hamilelerin ilk kan alımında mutlaka toksoplazma da yapılır dedi neyseki bende temiz çıktı çok şükür . toksoplazma evcil hayvanlardan iyi yıkanmamış meyve sebzelerden iyi pişmemiş etlerden bulaşıyomuş canlarım eğer hiç hayvan beslemediyseniz bi başkasının evinde aşısız kedi köpek varsa sakın sevmeyin hatta evine dahi gitmeyin sokak hayvanlarından uzak durun sokaktayken elinizi ağzınıza götürmeyin sık sık elinizi sabunla yıkayın, sebze meyveleri bol suyla yıkayın hatta yıkamadan önce bi müddet sirkeli suda bekletin etleri iyi pişirin inşallah kimsede çıkmaz

Acaba yerleşme kanaması ola bilir mi genelde adetten 2-3 gün önceleri başlar da canım hemen telaşlanma azcık sabret takip edelim bu akıntı ne kadar devam edecek stres yapma yerleşmeyse eğer sorun yok demektir boşuna kendini üzmüş olcaksın yoksa

Gunaydin bat 25 ama dayanamadim sabah test yaptim malesef hayalet cizgi bile yok zaten hic akintimin olmayisindan hissetmistim

Üçüncüyü yapcaz.bana hiç bir test yapılmadı hem özel hem devlet çift dikiş olsun diye gidiyorum..niye hiç test yapmadılar acaba
hiç kan alındı mı senden eğer alınmışsa ona da bakılmıştır mutlaka temiz çıktığında hastaya söylemiyolar çünkü :)

Gunaydin bat 25 ama dayanamadim sabah test yaptim malesef hayalet cizgi bile yok zaten hic akintimin olmayisindan hissetmistim

du bakalım canım belki seninkisi geç döllenmiştir daha yeni başlıycaktır akıntı herkeste aynı olmaz ki bazılarında afedersin çişini yaparken akıp karışıyo farkedilmiyo bile hem hemen hamileliğin sonlarındaki gibi bol akıntı olmaz ki zaten üzme kendini sakın şimdiden :)

Saol tatlim ya hayirlisi boyleymis demekki napalim genede kirmizilari gorene kadar beklicez

Saol tatlim ya hayirlisi boyleymis demekki napalim genede kirmizilari gorene kadar beklicez
tabikide adet olmadan hamile değilim demek olmaz Allah en hayırlı zamanda versin sana bebişini eminim o da bi an önce annesine kavuşmak istiyodur :)

Bu ay teslerdrn bıktım valla.doktor görmek istemiyorum dicem ama.bu hafta iki ayrı bölüme randevum var
iyiliğin için ama

geçen ay yumurtlamadan sonra gitmiştim progesteronuma bakmıştı çatlama olmuş mu olduysa verimli yumurta mı diye 10 ve üstüyse her şey iyi demişti 12 çıkmıştı yumurtlamamda Allah a şükür sorun yok hatta bu ay 2 kere yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…