Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşaallah bakalım canım çok sağol . ben yerleşme kanaması kahverengi olur diye biliyordum kırmızı o yüzden korkuttu bide ilişki sonrası olduğu için ..

Mrb cnm. 2 defa yumurtlama nasıl yakaladiniz kaç gün ara ile oldu ovulasyon test kulaniyor musun

Mrb cnm. 2 defa yumurtlama nasıl yakaladiniz kaç gün ara ile oldu ovulasyon test kulaniyor musun
merhaba :) vala ovulasyon testi kullandım.. adetimin bitiminden itibaren ovu testi yaptım renk değişimini rahat gözlemlemek için.. adet bitiminden sonra 4. günde çift çizgiyi gördüm.. daha sonra hamilelik var mı diye bi hafta sonra tekrar yaptım ovu testi baya 3-4 gün çift çizgi çıktı acaba hamile miyim derken sonra silikleşince tekrar yumurtlamışım dedik.. :) benim durumum çok garip yaa benim sülalemde 8 tane çift yumurta ikizi var belki ondandır yani özellikle bir şey yapmadım tesadüf denk geldi böyle :) şimdi de adet günüm pazartesiydi iki kere yumurtlayınca 1 hafta kaydı 28 şubat oldu :)

Kızlar elimde 5-6 tane gebelik testi olduğu için halen de sağ yukurtalikta ağrı var test yaptım son 8 günüm sonuç negatif ama sanki silik gibi bi çizgi var bakar misiniz

Eklentiler

• 20160221_094409.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 20160221_094428.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 20160221_091212.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar elimde 5-6 tane gebelik testi olduğu için halen de sağ yukurtalikta ağrı var test yaptım son 8 günüm sonuç negatif ama sanki silik gibi bi çizgi var bakar misiniz
hamilesin tebrikleeerrr :) Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :) belirtilerin neydi ne zaman başladı anlatabilir misin vaktin varsa :)

İnşaallah bakalım canım çok sağol . ben yerleşme kanaması kahverengi olur diye biliyordum kırmızı o yüzden korkuttu bide ilişki sonrası olduğu için ..

istersen bi doktora git canım ilişki sonrası kanaması oldu falan de bi müayene etsin , hem bebek yerleşince içerde ne varsa atar dışarıya canım kırmızı renk, kahve renk, sarı renk yani renk ayırt etmez pozitif düşün canım "niyetin nere menzilin ora" demişler iyi düşün iyi olsun :)

hamilesin tebrikleeerrr :) Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :) belirtilerin neydi ne zaman başladı anlatabilir misin vaktin varsa :)

Kızlar 8 gün var bnm gogsum filan agrimiyor sadece 2 3 gündür yumurtalıklar ve tam orta kısım ağrıyor acaba sistit mi oldum diye düşünüyorum o yüzden sabah test yapmak istedim olmazsa 1-2 gün sonra tekrar yapayım kesinleşmiş . Olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…