İnşaallah bakalım canım çok sağol . ben yerleşme kanaması kahverengi olur diye biliyordum kırmızı o yüzden korkuttu bide ilişki sonrası olduğu için ..Acaba yerleşme kanaması ola bilir mi genelde adetten 2-3 gün önceleri başlar da canım hemen telaşlanma azcık sabret takip edelim bu akıntı ne kadar devam edecek stres yapma yerleşmeyse eğer sorun yok demektir boşuna kendini üzmüş olcaksın yoksa
iyiliğin için ama
geçen ay yumurtlamadan sonra gitmiştim progesteronuma bakmıştı çatlama olmuş mu olduysa verimli yumurta mı diye 10 ve üstüyse her şey iyi demişti 12 çıkmıştıyumurtlamamda Allah a şükür sorun yok hatta bu ay 2 kere yumurtladım
Amin allahim isteyen herkese tez zamanda gonlune gore versin insallahtabikide adet olmadan hamile değilim demek olmaz Allah en hayırlı zamanda versin sana bebişini eminim o da bi an önce annesine kavuşmak istiyodur :)
merhaba :) vala ovulasyon testi kullandım.. adetimin bitiminden itibaren ovu testi yaptım renk değişimini rahat gözlemlemek için.. adet bitiminden sonra 4. günde çift çizgiyi gördüm.. daha sonra hamilelik var mı diye bi hafta sonra tekrar yaptım ovu testi baya 3-4 gün çift çizgi çıktı acaba hamile miyim derken sonra silikleşince tekrar yumurtlamışım dedik.. :) benim durumum çok garip yaa benim sülalemde 8 tane çift yumurta ikizi var belki ondandır yani özellikle bir şey yapmadım tesadüf denk geldi böyle :) şimdi de adet günüm pazartesiydi iki kere yumurtlayınca 1 hafta kaydı 28 şubat oldu :)Mrb cnm. 2 defa yumurtlama nasıl yakaladiniz kaç gün ara ile oldu ovulasyon test kulaniyor musun
hamilesin tebrikleeerrr :) Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :) belirtilerin neydi ne zaman başladı anlatabilir misin vaktin varsa :)Kızlar elimde 5-6 tane gebelik testi olduğu için halen de sağ yukurtalikta ağrı var test yaptım son 8 günüm sonuç negatif ama sanki silik gibi bi çizgi var bakar misiniz
Canım silik çıkmış sanki var gibi hadi inş ya kan tahlili yaptır yada bi iki gün daha bekle tekrar yapKızlar elimde 5-6 tane gebelik testi olduğu için halen de sağ yukurtalikta ağrı var test yaptım son 8 günüm sonuç negatif ama sanki silik gibi bi çizgi var bakar misiniz
Erken gebelik testi mi yaptın canımKızlar elimde 5-6 tane gebelik testi olduğu için halen de sağ yukurtalikta ağrı var test yaptım son 8 günüm sonuç negatif ama sanki silik gibi bi çizgi var bakar misiniz
İnşaallah bakalım canım çok sağol . ben yerleşme kanaması kahverengi olur diye biliyordum kırmızı o yüzden korkuttu bide ilişki sonrası olduğu için ..
hamilesin tebrikleeerrr :) Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :) belirtilerin neydi ne zaman başladı anlatabilir misin vaktin varsa :)
Yok canım normal testErken gebelik testi mi yaptın canım
İnş ikimizinde olur hatta tüm isteyenlerin de olur cnm topluca aynı anda hamilelik takvimi yaparız :)Benim adet ayın dördünde ama inanılmaz goguslerimmmmm ağrıyor niye böyle anlamadım daha adetede çok var bilemedim benim ümidim yok sezenimm ama inssss seninki our
2 mart canim ama pek emin degilim cunku yumurtlama olduysa 17 gun oldu ve sanirim adete gec olacak hayirlisi artikCanım senin bat nezaman
Ben evdeyim ama 7de uyaniverdim danki ise gitcem. Hafta ici zor kalkiorum haftasonu sabahin korunde.ayaktayim :)heeeerkeseeee günaydıııııınnnnnöbetçiyim çalışıyorum pazar pazar çok mutluyum
Tebrik ederim cnm bariz ikinci cizgi gozukuo. 8 gun kala mi cikti sende ay ne guzel yaaaaKızlar elimde 5-6 tane gebelik testi olduğu için halen de sağ yukurtalikta ağrı var test yaptım son 8 günüm sonuç negatif ama sanki silik gibi bi çizgi var bakar misiniz
Ayni durumdayiz :)Kızlar 8 gün var bnm gogsum filan agrimiyor sadece 2 3 gündür yumurtalıklar ve tam orta kısım ağrıyor acaba sistit mi oldum diye düşünüyorum o yüzden sabah test yapmak istedim olmazsa 1-2 gün sonra tekrar yapayım kesinleşmiş . Olur
Aksama doğru ovulasyon testi de yapıcam bakalım nasıl cikacakTebrik ederim cnm bariz ikinci cizgi gozukuo. 8 gun kala mi cikti sende ay ne guzel yaaaa
Aynı belirtiler bende de olacak mı diye merak ettimValla 2 -4 gün sonra diyebilirim canım. Neden sordun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?