Henuz sevinmek için erken gibi geliyo adet günüm gelsin ondan sonra sevincemTebrik ederim cnm bariz ikinci cizgi gozukuo. 8 gun kala mi cikti sende ay ne guzel yaaaa
Günaydın sanada :)Ne iş yapıyorsun canımheeeerkeseeee günaydıııııınnnnnöbetçiyim çalışıyorum pazar pazar çok mutluyum
Aynen bende haftaiçi sürünerek kalkarım haftasonu cin gibi yimBen evdeyim ama 7de uyaniverdim danki ise gitcem. Hafta ici zor kalkiorum haftasonu sabahin korunde.ayaktayim :)
Canım inşallah vardır bebiş :) belirtilerin yumurtlamadan kaç gün sonra başladı bide kullandığın testin markasını söyler misin?Henuz sevinmek için erken gibi geliyo adet günüm gelsin ondan sonra sevincem
Canim tebrikler oncelikle benim 5 gun var sabah yaptim hic bisey cikmadi olmasa silik bile olsa cikmazdi bence var kesin sendeHenuz sevinmek için erken gibi geliyo adet günüm gelsin ondan sonra sevincem
bence hamilesin benim adeten 1 gun gecikmisti test yapmistim silik idi benim gec dollenme olmus sein erken olduysa cikabilir normal yani insallah hamilesindirAksama doğru ovulasyon testi de yapıcam bakalım nasıl cikacak
Çok sağol canım yarın bi doktoru arayıp sormayı düşünüyorum. Hem 12. Gün olacak sabah test de yaparım ne çıkarsa bahtımıza artıkistersen bi doktora git canım ilişki sonrası kanaması oldu falan de bi müayene etsin , hem bebek yerleşince içerde ne varsa atar dışarıya canım kırmızı renk, kahve renk, sarı renk yani renk ayırt etmez pozitif düşün canım "niyetin nere menzilin ora" demişler iyi düşün iyi olsun :)
Ben cuma gunu yaptim hamilelik testini hic bisey cikmadi ovulasyonda yapmistim silik ikinci cizgi cikti. Sen yap bakalim bugun ovulasyon testi senin nasil cikcak. Bize de yol gostermis olursun :)Aksama doğru ovulasyon testi de yapıcam bakalım nasıl cikacak
Bi de ovulasyonla mi yumurtlamani gordun? Oyleyse nasil bi uygulama yaptin :) cift cizgiyi gorunce mi calisma olduAksama doğru ovulasyon testi de yapıcam bakalım nasıl cikacak
:) yarin sabah zor cikariz yataktanAynen bende haftaiçi sürünerek kalkarım haftasonu cin gibi yim
kizlar belirtilere takilmak yok dedim stres yok dedim ama simdi deli gibi 2 marti bekliyorum bakalim yumurtlama oldumu olmadimi hamile kaldimi yada doktorun dedigi gibi yumurta gelismedi catlamadi ama normal olamaz 2 gun cok fazla kasik agrisi cektim ve ovulasyon testlerinde de ikinci cizgi kipkirmiziydi sonra yine silik olmaya basladi off bilmiyorum tek bildigim isallah hamile cikarim ama 2 marta degil 5 marta test yapicam kesin olsun diye ardarda negatif gormeyim diye hayirlis artikkk :)
ben tam takmiyorum ama oglum aklima getiriyor Anne kardesim neden yok diyor kuzenelerinin hepsinin var diye o saniyor ki onun da olmasi gerekli ona diyorum Annecim daha zaman var kardes karnima gelince ben sana soyleyecegim diyorum ona oda ya dua ediyor Allahim kardesim gelsin artik oyun oynayalim onunla diyor bu beni kahrediyorCnm bende hep takmicam kafaya belirti aramicam diorum. 1 saat gecio yine ayni ay oram mi agrio buram mi agrio die :)
ama bende bu ay benzer bi durum yaşadım son adet günün 7. gününden sonra ve 13. günğnde tekrar iki çizgiyi yakaladım ve bu sefer 3 gün t çizgizi koyu kaldı bende anlamadım. bat tarihim 28-29 şubat.Kız belki hamilesindir bi ayda 2 kere yumurtlama olur muhayirlara gelsin inşallah :)
canim benim oulasyondan 10 gun sonra akintim olmaya baslamisti beyaz koyu akintiyla beraaber kasintida olmustu ila yapiskan olmasi gerekmez ama kisden kisiye deyisebilirArkadaşlar adetime 5 gun var sabahtandir akintim var şeffaf ve sulu fakat yapışkan değil hamile kalanlarda öyle bişey oldumu
Arkadaşlar adetime 5 gun var sabahtandir akintim var şeffaf ve sulu fakat yapışkan değil hamile kalanlarda öyle bişey oldumu
canım muhabbet kuşum var..kuş da buna dahil mi acaba..ama 5-6 aydır var..kuş da olsa geçerdi heralde bana daa..ben hamileyken kedim vardı kendim baştan söyledim daha ilk randevuma gittiğimde doktor bende toksoplazma testi yaptır diye evcil hayvanlarının toksoplazmaya karşı bağışıklığı oluyo aslında ama yine de nolur nolmaz diye ama doktor dedi ki zaten sen demesen bile hamilelerin ilk kan alımında mutlaka toksoplazma da yapılır dedi neyseki bende temiz çıktı çok şükür . toksoplazma evcil hayvanlardan iyi yıkanmamış meyve sebzelerden iyi pişmemiş etlerden bulaşıyomuş canlarım eğer hiç hayvan beslemediyseniz bi başkasının evinde aşısız kedi köpek varsa sakın sevmeyin hatta evine dahi gitmeyin sokak hayvanlarından uzak durun sokaktayken elinizi ağzınıza götürmeyin sık sık elinizi sabunla yıkayın, sebze meyveleri bol suyla yıkayın hatta yıkamadan önce bi müddet sirkeli suda bekletin etleri iyi pişirin inşallah kimsede çıkmaz
Aynen canım:) yarin sabah zor cikariz yataktan
Canim benim bende sadece 10 gündür dinmeyen sirt ağrısı ve kasik ağrısı var bugün akintim oldu kokusuz iç çamaşırı islatacak cinsten dr a rağmen bir umut taşıyorumRunya22 bende olmuştu ama kokusu ve rengi farklıydı normal akıntularımla kıyaslayınca.
geçen ay düşük yaptım malesef ben en çok göğüslerden ve fazla wc ye gitmemden anlamıştım bişeylerin değiştiğini yani hamile kaldığımı.
hayırlısı olsun runya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?