Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar belirtilere takilmak yok dedim stres yok dedim ama simdi deli gibi 2 marti bekliyorum bakalim yumurtlama oldumu olmadimi hamile kaldimi yada doktorun dedigi gibi yumurta gelismedi catlamadi ama normal olamaz 2 gun cok fazla kasik agrisi cektim ve ovulasyon testlerinde de ikinci cizgi kipkirmiziydi sonra yine silik olmaya basladi off bilmiyorum tek bildigim isallah hamile cikarim ama 2 marta degil 5 marta test yapicam kesin olsun diye ardarda negatif gormeyim diye hayirlis artikkk :)

Çok sağol canım yarın bi doktoru arayıp sormayı düşünüyorum. Hem 12. Gün olacak sabah test de yaparım ne çıkarsa bahtımıza artık

Cnm bende hep takmicam kafaya belirti aramicam diorum. 1 saat gecio yine ayni ay oram mi agrio buram mi agrio die :)

Arkadaşlar adetime 5 gun var sabahtandir akintim var şeffaf ve sulu fakat yapışkan değil hamile kalanlarda öyle bişey oldumu

Cnm bende hep takmicam kafaya belirti aramicam diorum. 1 saat gecio yine ayni ay oram mi agrio buram mi agrio die :)
ben tam takmiyorum ama oglum aklima getiriyor Anne kardesim neden yok diyor kuzenelerinin hepsinin var diye o saniyor ki onun da olmasi gerekli ona diyorum Annecim daha zaman var kardes karnima gelince ben sana soyleyecegim diyorum ona oda ya dua ediyor Allahim kardesim gelsin artik oyun oynayalim onunla diyor bu beni kahrediyor

Kız belki hamilesindir bi ayda 2 kere yumurtlama olur mu hayirlara gelsin inşallah :)
ama bende bu ay benzer bi durum yaşadım son adet günün 7. gününden sonra ve 13. günğnde tekrar iki çizgiyi yakaladım ve bu sefer 3 gün t çizgizi koyu kaldı bende anlamadım. bat tarihim 28-29 şubat.
geçen ay kimyasal gebelik oldu düşük yaptım acaba bu yüzdenmi karıştı işler?
bi haftakaldı zaten hiç bir belirtim yok geçen ay bir hafta kala memişler fena hassasdı ümidim yok bu aydan yani

Arkadaşlar adetime 5 gun var sabahtandir akintim var şeffaf ve sulu fakat yapışkan değil hamile kalanlarda öyle bişey oldumu
canim benim oulasyondan 10 gun sonra akintim olmaya baslamisti beyaz koyu akintiyla beraaber kasintida olmustu ila yapiskan olmasi gerekmez ama kisden kisiye deyisebilir

Runya22 bende olmuştu ama kokusu ve rengi farklıydı normal akıntularımla kıyaslayınca.
geçen ay düşük yaptım malesef ben en çok göğüslerden ve fazla wc ye gitmemden anlamıştım bişeylerin değiştiğini yani hamile kaldığımı.
hayırlısı olsun runya

canım muhabbet kuşum var..kuş da buna dahil mi acaba..ama 5-6 aydır var..kuş da olsa geçerdi heralde bana daa..

Canim benim bende sadece 10 gündür dinmeyen sirt ağrısı ve kasik ağrısı var bugün akintim oldu kokusuz iç çamaşırı islatacak cinsten dr a rağmen bir umut taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…