Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sence hamilelik belirtisi olabilir mi kafam karmakarışık adete günler kala normalde kuruluk olur
benim ise adete yakin cok yogun beyaz akintim olur ve ozzaman aniyorum ki adet olucam cok kiside ise kuruluk oluyormus bekle adet olmasan ozamn test yap adeten once test yapiyoruz negatif ciktiginda adet geciksin deyip ozamanda yapiyoruz yine negatif cikiyor bence en iyi adet gecikmesi olmadan test yapilmamali insallah hamilesindir ama sen ogrenmek istersen kan testi yaptirabilirsin kesin ve erken sonuc icin :)

Canim benim bende sadece 10 gündür dinmeyen sirt ağrısı ve kasik ağrısı var bugün akintim oldu kokusuz iç çamaşırı islatacak cinsten dr a rağmen bir umut taşıyorum
hayırlısı canım herkes farklı yaşıyor tabiiki belirtileri tutunmuştur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kucağına almayı bebişini sağlıkla

Canım inşallah vardır bebiş :) belirtilerin yumurtlamadan kaç gün sonra başladı bide kullandığın testin markasını söyler misin?

mrb cnm , acaba o silik cizgi gebelik midir ? halen sevinemedim ben , 14,15 ,16 günler ilişki olmuştu
14 gün koyulaştı 16. gün silikleşti garanti olsun diye 3 gun denedik , ben de ovulasyonu ilk defa kullanıyorum pek tecrubeli
değilim . 3 gundur karnım agrıyor cuma gece cok kotu agrı saplandı hatta , alt tarafta agrı var boyle bir gebelik belirtisi de hiç okumadum .
başka hiç bir belirti de yok acaba sistit mi diye düşündüm cunku camasırımda sarımsı lekeler de olmuş ,
dun gece de ovulasyon testi yapmıştım cizgi koyu cizgiye yakındı , hatta moralım bozuldu bu test bozuk mu niye silikleşmedi , tamamen mı silikleşmesi gerekiyor ?? bilmiyorum . o yuzden sabah da gebelik yapayım dedim.

markası laboquik ben 20 li aldım ama bu ay tutmazsa onumuzdeki ay 30 lı alıp gunde 3 er defa yapıcam . bayanların cogu bu markayı onermış ben de burdan okudularıma gore hareket diyorum

Inşallah öyledir ben sorunun çok farklı ben kanser tedavisi gördüm gördüğüm kemoterapi ve radyoterapinin çocuğumun olmasına engel olduğundan korkuyorum ondan çok endişeliyim en ufak bir değişikliği burada paylaşarak yardım almaya calisiyorum

canım 14. günün ayin kaçıydı. yumurtlama gününün üzerinden kaç gün geçti. yerlesme suresi kisa olanlarda yumurtlama gününden sonra altı gün sonra cikabiliyormus.

gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda RABBIM sana katindan bir melek verir

benim ovulasyondan once idrarim acik sariydi eger yumurtlama olduysa ondan sonra da idrarim koyu oldu portakal suyu gibi ve sulu beyaz akinti geliyor koyu degil de sulu acaba nleer oluyor icimizde

kızlaarr nöbetçiyim ama bir uykum var anlatamam bi ağırlık çöküyo kafamı koysam uyucam o haldeyim :S göğüslerim de artık o kadar batıyo ki sütyenimi delecekler artık yeter şunu taktığın deyip :S sol kasığımın içinde bi top var arkama önüme batıp duruyo..

Canım inşallah gebeliktir bu kadar erken olur mu çıkar mı bilmiyorum yani yumurtlamanın üstünden 1 hafta mı geçti?? Bende laboquick bende iki aydır kullanıyorum ve yanıltmadı beni güvenilir bi test benimde yumurtlamanın üstünden 3 gün geçti. Bende senin gibi üst üste ilişkiye girdim yumurtlamadan bir gün önce, o gün ve bir gün sonra. Bende artık çizgiler silik çıkıyo bitti herhalde. Ama senin için umutkuyum :) adete tam olarak kaç gün vardı??

adete 7-8 gun var , 1-2 martta olmasa regl olacagım

Yaaa kayinvalidemlerde iki tane kedi ve bir tane kopek var kopek hasta oldugu icin gezinemiyor arka ayaklari tutmuyo artik oraya gittikce kediyi seviyordum ben simdi pinpiriklendim ya annem hep derdi kedi falan dikkat et hamile kalmayi engelliyormus diye bende kedileri cok severim sevmekten kendimi alamiyorum..inseallah bisey olmaz ya..turkiyeye gidince artik doktora gidicem bende tahlillerimi falan bastan ayagi yaptirmayi dusunuyorum

Ayyy kiyamam ben ona canim nasil da hevesli inseallah sabiinin duasi makbul olur canim Rabbim yuzunu guldurecek haberler almani nasil etsin

Allahim tekrar yasatmasin canim inseallah uzerinden ilaclarin etkisi tamamen gitmistir hamile kalmana engel visey kalmaz Allahin izniyle..dua edelim inanki derdi veren Allah sifasini da verir O nun icin imkansiz diye birsey yok elhamdulillah bu bile insana rahatlik veriyor..hayirli evlatlar nasip etsin sana da canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…