Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kolay gelsin canım sen bu sağlık işinin içindesin daha bilinçlisin avantaj senin için. Seninde bata 1 hafta var galiba demi
sağol canım :) sağlık işi içindeyim evet ama her gün yeni bir şey öğreniyorum.. maalesef işin içine girmeden öğrenilmiyormuş bazı şeyler :) 2 kere yumurtladığım için bat bi hafta kaydı 28 şubatı bekliyorum :)

iki kez mi yumurtladin canim

Eklentiler

• 24 gun.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 56
pesss pesss inanki pesss dogrusu ayyy sasirilacak valla tip mip gitti yerle bir oldu senle tum ezberleri bozan hatun yumurtlama degildir zaten ama hamislik ihtimali mi acaba yaaa zaten eczacisin yap bi tane gebelik testi sende rahat et bizde rahat edelim..zaten senin ilk yumurtlamadan sonra belirtiler baslamadi mi yahu

yaa belirti çok da gebelik testinde bişiy çıkmıyo bak bu kadar gebelik testim var kutu kutu ama hepsini yapsam da çıkmaz nolacak benim halim pazartesi doktora mı gitsem kasıklarımda fena şeyler oluyo acaba yerleşti mi ya :S ya da adet mi olcam ki

Eklentiler

• 20160221_150409.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 62
gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda RABBIM sana katindan bir melek verir
Isallah allah herkesin gönlüne göre versin
Tesekkur ederim allah isteyen herkese nasip etsin allah hic bir agaci meyvesiz bırakmasın

Hadi bakalım birinde tutmasa inşallah diğerinde tutar öyle düşün birde :) sen bayağı yoğun belirti yaşıyordun demi inşallah hayra çıkar sonu

Hadi bakalım birinde tutmasa inşallah diğerinde tutar öyle düşün birde :) sen bayağı yoğun belirti yaşıyordun demi inşallah hayra çıkar sonu
inşallah yaa saçma sapan bi hal içindeyim acıkıyorum çok uykum var kasıklarım çok fena ağrıyor :S zaman geçse de gitsem doktora

Kızlar merhaba. Yeni evliyim ilk korunmasız ilişki bu ay yaşandı. Özellikle hamile kalmak gibi bir isteğim yoktu olursa olmazsa olmaz diyerek korunmayı bıraktık. Reglim normalde 30-31 günde bir olur bugün tam 9 gün geçmiş bulunuyor. 4 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatif defalarca idrar testi yaptım negatif. Geç döllenme ihtimaline karşı beklemek istiyorum adet söktürücü kullanmadım.Bugün az önce yine idrar testi yaptım. sonuç böyle sizce var mı bir şeyler yoksa ben saçmalıyor muyum?

Inseallah yerlesmedir cunku senin pembe lekede gelmisti hayirlisi diyelim yine de canim hep hamissindir deyip sonra farkli bi sonuc cikarsa bu def cidden keske soylemesydim dicem ama insellah tahminler olumlu yonde oyle olur

Diğer yaptığın testlerin markasıda albi gebelikmiydi farklı denedinmi birde hiç böyle gölge çizgi çıktımı oncekilerde

Yok gibi gözüküyor canım

Inseallah yerlesmedir cunku senin pembe lekede gelmisti hayirlisi diyelim yine de canim hep hamissindir deyip sonra farkli bi sonuc cikarsa bu def cidden keske soylemesydim dicem ama insellah tahminler olumlu yonde oyle olur
bişiy geldi ama leke mi yerleşme mi bilmiyorum da benim bu ay çok garip oldu gerçekten ne olacağını merak ediyorum ya inşallah adet olmam

bişiy geldi ama leke mi yerleşme mi bilmiyorum da benim bu ay çok garip oldu gerçekten ne olacağını merak ediyorum ya inşallah adet olmam
Kendimi biraktim seni merak ediyorum cunku gercekten belirtilerin cok senin inseallah hamile oldugunu ogrenirsin canim..gercekten zor ama ya beklemek nolcak bakip gorucez

Canim bi cizgi koyu cizgiye yakin var gibi ama o kadar yakinlikta oluyor mu testlerde anlamadim..kan tahlili ver istersen yarin yine

Kendimi biraktim seni merak ediyorum cunku gercekten belirtilerin cok senin inseallah hamile oldugunu ogrenirsin canim..gercekten zor ama ya beklemek nolcak bakip gorucez
Allah razı olsun canım benimm yaa hamile değilsem bi daha ki aya nasip yılmak yok Rabb im hayırlısını versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…