Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allah razı olsun canım benimm yaa hamile değilsem bi daha ki aya nasip yılmak yok Rabb im hayırlısını versin :)
Amin canim inan yas gectikce insan meyvesinin olmasini istiyor bi de ben yurtdisindayim ailemden kimse yok burda kayinvalidemler var iyiki yoksa zor olurdu evde minik cigliklar aglayislar gulusler duymak istiyoruz hayirlisi evet yilmak yok

BENCE KANDA CIKMAMISSA VE DEFALARCA TEST YAPMANA RAGMEN CIKMAMISSA DEMEKI HAMILE DEGILSIN CANIM GEC DOLLENME DE OLABILIR AMA BELIRTIN VARSA TABI HIC BELIRTIN YOKSA VE KANDA IDRARDA NEGATIF ISE HAMILE DEGILSIN ISTIYORSAN INSALLAH HAMILE KALIRSIN :)

Amin canim inan yas gectikce insan meyvesinin olmasini istiyor bi de ben yurtdisindayim ailemden kimse yok burda kayinvalidemler var iyiki yoksa zor olurdu evde minik cigliklar aglayislar gulusler duymak istiyoruz hayirlisi evet yilmak yok
ben de aynı sayılırım ama biz farklı şehirlerdeyiz sadece :) ailemii geç ev sahibim diyo artık çocuk yapın diye evde gürültü olsun diye

Diğer yaptığın testlerin markasıda albi gebelikmiydi farklı denedinmi birde hiç böyle gölge çizgi çıktımı oncekilerde

Hayır başka markalardı. Bu da miratech. Hiç pozitif görmedim şu ana kadar hatta şüpheye bile düşmedim. kan testinde negatifi alınca değilim diye inandım zaten ama hala regl olmadım ve burada benzer şeyler yaşayanları okudum. Geç döllenme olabiliyormuş. O yüzden test yapmaya devam ediyorum ama en iyisi yarın kana gitmek sanırım.

Canim bi cizgi koyu cizgiye yakin var gibi ama o kadar yakinlikta oluyor mu testlerde anlamadim..kan tahlili ver istersen yarin yine

Ben de anlamadım valla daha önce bir deneyimim de yok. En iyisi yarın kan vermek

BENCE KANDA CIKMAMISSA VE DEFALARCA TEST YAPMANA RAGMEN CIKMAMISSA DEMEKI HAMILE DEGILSIN CANIM GEC DOLLENME DE OLABILIR AMA BELIRTIN VARSA TABI HIC BELIRTIN YOKSA VE KANDA IDRARDA NEGATIF ISE HAMILE DEGILSIN ISTIYORSAN INSALLAH HAMILE KALIRSIN :)

Belirti mi bilmiyorum ama normalde reglden önce göğüslerim acırdı şu an acı yok sadece oldukça şişler. Sağ göğsümün ucuna yakın bir yerde hafif bir morluk oluşmuş büyüdüğü için damar çatladı sanırım. Sağ kasığımdan sağ ayakucuma kadar sızlama gibi bir şey oluyor. Bel ağrısı da devamlı değil bir gün oluyor bir gün geçiyor. Belirti mi bunlar ? :) Değilsem de bir an önce regl olmak istiyorum çok sinir bozucu beklemek

belirtide olabilir piskolojik te olabilir benim gecen ay kasik agrilarim bel agrilarim goguslerim de sizlama atesim bile vardi ama hamile degilmisim bu ay kafama takmamaya bakiyorum belirti aramaya kalksan bir suru bulursun ama hamilelkte olmayabilir :)

Bilmiyorum psikolojik de olabilir tabi zaten problem değil daha ilk ayımızdı. Oluruna bırakmıştık. Gidip yeni bir test mi alsam acaba... Hamile olmama ihtimalinden daha çok hamile değilsem neden regl olamıyorum sorusu canımı sıkıyor zaten...

Canım umudunu kırmak istemem ama yok gibi bilemiyorum kanda da olsa yine çıkar gibi geliyo 4 gün az bi zaman değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…