- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
Amin canim inan yas gectikce insan meyvesinin olmasini istiyor bi de ben yurtdisindayim ailemden kimse yok burda kayinvalidemler var iyiki yoksa zor olurdu evde minik cigliklar aglayislar gulusler duymak istiyoruz hayirlisi evet yilmak yokAllah razı olsun canım benimm yaa hamile değilsem bi daha ki aya nasip yılmak yok Rabb im hayırlısını versin :)
BENCE KANDA CIKMAMISSA VE DEFALARCA TEST YAPMANA RAGMEN CIKMAMISSA DEMEKI HAMILE DEGILSIN CANIM GEC DOLLENME DE OLABILIR AMA BELIRTIN VARSA TABI HIC BELIRTIN YOKSA VE KANDA IDRARDA NEGATIF ISE HAMILE DEGILSIN ISTIYORSAN INSALLAH HAMILE KALIRSIN :)Kızlar merhaba. Yeni evliyim ilk korunmasız ilişki bu ay yaşandı. Özellikle hamile kalmak gibi bir isteğim yoktu olursa olmazsa olmaz diyerek korunmayı bıraktık. Reglim normalde 30-31 günde bir olur bugün tam 9 gün geçmiş bulunuyor. 4 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatif defalarca idrar testi yaptım negatif. Geç döllenme ihtimaline karşı beklemek istiyorum adet söktürücü kullanmadım.Bugün az önce yine idrar testi yaptım. sonuç böyle sizce var mı bir şeyler yoksa ben saçmalıyor muyum?
yinemi bir sey geldi canim kahverengimi pembemsimibişiy geldi ama leke mi yerleşme mi bilmiyorum da benim bu ay çok garip oldu gerçekten ne olacağını merak ediyorum yainşallah adet olmam
ben de aynı sayılırım ama biz farklı şehirlerdeyiz sadece :) ailemii geç ev sahibim diyo artık çocuk yapın diye evde gürültü olsun diyeAmin canim inan yas gectikce insan meyvesinin olmasini istiyor bi de ben yurtdisindayim ailemden kimse yok burda kayinvalidemler var iyiki yoksa zor olurdu evde minik cigliklar aglayislar gulusler duymak istiyoruz hayirlisi evet yilmak yok
Diğer yaptığın testlerin markasıda albi gebelikmiydi farklı denedinmi birde hiç böyle gölge çizgi çıktımı oncekilerde
Canim bi cizgi koyu cizgiye yakin var gibi ama o kadar yakinlikta oluyor mu testlerde anlamadim..kan tahlili ver istersen yarin yine
pembemsi kahverengi böyle bi damla ama geçtiğimiz perşembe yada cuma günüydüyinemi bir sey geldi canim kahverengimi pembemsimi
milena jesenska bir de hic boyle gecikme yasamis miydin adetlerin duzenli midir normalde
BENCE KANDA CIKMAMISSA VE DEFALARCA TEST YAPMANA RAGMEN CIKMAMISSA DEMEKI HAMILE DEGILSIN CANIM GEC DOLLENME DE OLABILIR AMA BELIRTIN VARSA TABI HIC BELIRTIN YOKSA VE KANDA IDRARDA NEGATIF ISE HAMILE DEGILSIN ISTIYORSAN INSALLAH HAMILE KALIRSIN :)
belirtide olabilir piskolojik te olabilir benim gecen ay kasik agrilarim bel agrilarim goguslerim de sizlama atesim bile vardi ama hamile degilmisim bu ay kafama takmamaya bakiyorum belirti aramaya kalksan bir suru bulursun ama hamilelkte olmayabilir :)Belirti mi bilmiyorum ama normalde reglden önce göğüslerim acırdı şu an acı yok sadece oldukça şişler. Sağ göğsümün ucuna yakın bir yerde hafif bir morluk oluşmuş büyüdüğü için damar çatladı sanırım. Sağ kasığımdan sağ ayakucuma kadar sızlama gibi bir şey oluyor. Bel ağrısı da devamlı değil bir gün oluyor bir gün geçiyor. Belirti mi bunlar ? :) Değilsem de bir an önce regl olmak istiyorum çok sinir bozucu beklemek
belirtide olabilir piskolojik te olabilir benim gecen ay kasik agrilarim bel agrilarim goguslerim de sizlama atesim bile vardi ama hamile degilmisim bu ay kafama takmamaya bakiyorum belirti aramaya kalksan bir suru bulursun ama hamilelkte olmayabilir :)
Erken gebelik testi yap haftaya yinede göstermez mi?inşallah yaa saçma sapan bi hal içindeyim acıkıyorum çok uykum var kasıklarım çok fena ağrıyor :S zaman geçse de gitsem doktora
yerlesmede olabilir belki de ilk yumurtlama tutmadi ikinciye yumurtladiysan o tutu ve yerleme de olmus olabilir :) insallah hamissss cikarizpembemsi kahverengi böyle bi damla ama geçtiğimiz perşembe yada cuma günüydü
en son adet nezaman oldunBilmiyorum psikolojik de olabilir tabi zaten problem değil daha ilk ayımızdı. Oluruna bırakmıştık. Gidip yeni bir test mi alsam acaba... Hamile olmama ihtimalinden daha çok hamile değilsem neden regl olamıyorum sorusu canımı sıkıyor zaten...
Canım umudunu kırmak istemem ama yok gibi bilemiyorum kanda da olsa yine çıkar gibi geliyo 4 gün az bi zaman değilKızlar merhaba. Yeni evliyim ilk korunmasız ilişki bu ay yaşandı. Özellikle hamile kalmak gibi bir isteğim yoktu olursa olmazsa olmaz diyerek korunmayı bıraktık. Reglim normalde 30-31 günde bir olur bugün tam 9 gün geçmiş bulunuyor. 4 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatif defalarca idrar testi yaptım negatif. Geç döllenme ihtimaline karşı beklemek istiyorum adet söktürücü kullanmadım.Bugün az önce yine idrar testi yaptım. sonuç böyle sizce var mı bir şeyler yoksa ben saçmalıyor muyum?
Etiketleme işi nasıl oluyo canım cahil kaldım ben yaa
Erken gebelik testi yap haftaya yinede göstermez mi?
yerlesmede olabilir belki de ilk yumurtlama tutmadi ikinciye yumurtladiysan o tutu ve yerleme de olmus olabilir :) insallah hamissss cikariz
Canım umudunu kırmak istemem ama yok gibi bilemiyorum kanda da olsa yine çıkar gibi geliyo 4 gün az bi zaman değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?