Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam hanimlar bugun hep temizlik yaptimmslum calisan olunca hafta sonu mecburen.Gece batma girdi cikti anlik baskada agrim sancim yok bide beyaz krem kivminda akintim ara sira kasik agrisi var

selam kızlar nasılsınız? benim bu çarşamba yumurtlama günüm takvimde ama ovulasyon belirgindi bugün yaptığım da bakalım yarın nasıl çıkcak ov.testim,soğan kürü yapıyorum bu ay 9.günümdeyim ve prolaktin için 2 günde bir aslan pençesi içiyorum bu ay da boş geçmiyim bunları yapayım dedm ama söz verdim üstüne düşmücem geçen ay ki gibi olcağı varsa da o kadar kendimi dinlemekten olmıycak,kilo verme ile meşgulum 4.5 ayda 14 kilo verdim devam ediyorum bakalım , 18 marta da doktor randevum var sonuca bağlıcak bakalım herşeyin hayırlısı

sen nerelerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

inşallah her şey güzel olur canım benim senin için :)

al benden de o kadar bi sağ bi sol geliyorlar bana solda kaldı şimdi bi de belim çok fenaaaa ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum
inşallah her şey güzel olur canım benim senin için :)

al benden de o kadar bi sağ bi sol geliyorlar bana solda kaldı şimdi bi de belim çok fenaaaa ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum
İnş hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız canım

Kahverengiden sonra sabah kırmızıları gördüm ve hastaneye koştum değerim 7.ye düşmüş tabi doktorun "biyokimyasal görünüyor 2 gün sonra beta hcg ni görelim yine" demesinden sonra ağlayarak çıktım hastaneden sanırım mutluluğum uzun sürmedi bu kez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…