- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Yalniz degilsin valla brnden bisey cikmicakmi ne :)Kizlaaaarrr bende hala belirti yoookolmadi galiba bu ay yumurtlamayi tuttursamda
Valla moralim bozulmaya basladi artik yaa. Bu nedir boyle hic bisey yok. O kadarda umutlanmistim yumurtlama gununu yakaladik die olmustur diodumYalniz degilsin valla brnden bisey cikmicakmi ne :)
Bende yumurtlamavgunuu degerlendirdim canim. Ama kismet bu isler bekleyip gorecegiz.Belkide hamisizdir belirtisizValla moralim bozulmaya basladi artik yaa. Bu nedir boyle hic bisey yok. O kadarda umutlanmistim yumurtlama gununu yakaladik die olmustur diodum
InsallaaaahhhhBende yumurtlamavgunuu degerlendirdim canim. Ama kismet bu isler bekleyip gorecegiz.Belkide hamisizdir belirtisiz
sen nerelerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnselam kızlar nasılsınız? benim bu çarşamba yumurtlama günüm takvimde ama ovulasyon belirgindi bugün yaptığım da bakalım yarın nasıl çıkcak ov.testim,soğan kürü yapıyorum bu ay 9.günümdeyim ve prolaktin için 2 günde bir aslan pençesi içiyorum bu ay da boş geçmiyim bunları yapayım dedm ama söz verdim üstüne düşmücem geçen ay ki gibi olcağı varsa da o kadar kendimi dinlemekten olmıycak,kilo verme ile meşgulum 4.5 ayda 14 kilo verdim devam ediyorum bakalım , 18 marta da doktor randevum var sonuca bağlıcak bakalım herşeyin hayırlısı
canım buraya çok girersem yine kendimi dinlicem o yüzden uzak kalmaya çalışıp kafamı başka şeylerle meşgul ediyorumsen nerelerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
doğru söylüyorsun hsg çektirdin mi?canım buraya çok girersem yine kendimi dinlicem o yüzden uzak kalmaya çalışıp kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum
18 mart doktorumdan randevu aldım muhtemelen mart yada nisan çekilcekdoğru söylüyorsun hsg çektirdin mi?
Bnm sol kasığım fena yaaaKizlaaaarrr bende hala belirti yoookolmadi galiba bu ay yumurtlamayi tuttursamda
Kızlar kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılmayınValla moralim bozulmaya basladi artik yaa. Bu nedir boyle hic bisey yok. O kadarda umutlanmistim yumurtlama gununu yakaladik die olmustur diodum
inşallah her şey güzel olur canım benim senin için :)18 mart doktorumdan randevu aldım muhtemelen mart yada nisan çekilcek
al benden de o kadar bi sağ bi sol geliyorlar bana solda kaldı şimdi bi de belim çok fenaaaa ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorumBnm sol kasığım fena yaaa
Ne guzel yaaa. Ay benimde bi yerlerim agrisa :)Bnm sol kasığım fena yaaa
inşallah her şey güzel olur canım benim senin için :)
al benden de o kadar bi sağ bi sol geliyorlar bana solda kaldı şimdi bi de belim çok fenaaaa ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum
İnş hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız canıminşallah her şey güzel olur canım benim senin için :)
al benden de o kadar bi sağ bi sol geliyorlar bana solda kaldı şimdi bi de belim çok fenaaaa ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum
Öyle ama inş ağrının sonuda güzel olur yaaNe guzel yaaa. Ay benimde bi yerlerim agrisa :)
Insallah cnmÖyle ama inş ağrının sonuda güzel olur yaa
Kullandığın belli bi ilaç varsa o olabilir veya stres hava değişimi gibi sebepleri olabilir bilmiyorum dediğin gibi mutlaka doktora gitNeden regl olamıyorum çok gerginim berbat bir durum yarın son defa kan verip dr a gideceğim
amin amin :) valla yeminle diyorum her hamilelik haberini alan kadınla beraber ben de mutlu oluyorum çok seviniyorum hele hele uzun zamandır hamile olmayı isteyen ve olamayan biri hamile olunca daha beter mutlu oluyorum Allah nazarlardan korusun seni bak hamile kadın çabuk nazar alır herkese duyurma canım biraz ilerlesin yavaş yavaş söylersin karnın büyüdükce de bol kıyafetler giy fazla anlaşılmasın tatlım ne de güzel yakışcaktır hamilelik oyşş yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?