Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayy canım benim ya üzülüp yıpratma kendini herşeyin hayırlısı olsun allahtan ümit kesilmez

Kullandığın belli bi ilaç varsa o olabilir veya stres hava değişimi gibi sebepleri olabilir bilmiyorum dediğin gibi mutlaka doktora git

Folik asit dışında herhangi bir şey kullanmıyorum ona da reglim geciktikten sonra başladım hamilelik ihtimaline karşı. Yarın kan verip dr ye gideceğim

Ya iste ben ilk kez kullandim bu ay. Sanki tam gunu denk getirince olcakmis gibi geldi ama.hala bi belirti bi agri sızı olmayinca bu ayda olmadi die dusunuorum
belirtisiz gebelikler çok takma kafana şurda bi kaç gün kaldı

Öyle tabi ama sonunda silik çizgileri pozitifleri görüp böyle üzülmek de çok zor hayal kuruyorsunuz umut bağlıyorsunuz sonra bir anda kayıp gidiyor
moral bozmak yok tabiki zor bi durum ama Rabb im hayırlısını böyle görmüş belki de daha kötü olabilirdi 9 ay karnında taşıyıp doğrduktan sonra bebeğini kaybedenler var üzme kendini

Belirtisiz gebelikler mi :) kiz herkesin belirtileri oluo benim mi olmicak :)

Evet kizlar yeni bisey buldum ne kadar dogru bilinmez tabi. Gobek deligimin hafif icine dogru parmagimizi bastirinca nabiz gibi bi atis hissediomusunuz hissetmiomusunuz veya hafif gobek deliginin altindan saga dogru deneyin bakalim yazin denedikten sonra. Atma yoksa hamilelik var. Atma varsa hamilelik yok demisler. Ama biriside yazmis bende atma var 7 haftalik hamileyim demis :)

Bende 2 saatten beri gobek deligimin 5 cmaltinda seyirme hissediyorum ama dokununca nabiz gibi bi atis hissetmiorum.

kizlar wc de peceteye koyu koyu lekeler geldi kan pıhtısı gibi , yarın dr a mı gıtsem acaba diye düşünüyorum ?
hftanın ilk gunu de işten izin alıp laf duymak var.
acaba fazla mı endişelenıyoruz ? 8 gün kala yerleşme kanaması olur mu ? yumurtlama geceli 7 gun oldu ,
yarın sabah yine gebelik tsti yapacagım ,

yerleşme olur tabi hatta tam zamanı aşırı bir şekilde atmazsa yerleşme kanamasıdır.. inşallah da öyledir ama istersen yine de doktora git en yakın zamanda

Yerleşme kanaması netten okuduğum kadarıyla adetten ya iki üç gü önce yada bi hafta önce oluyormuş herhalde inş gönlünde ne varsa o olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…