- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Ben 2 aydır yakalıyorum canım ama sonuç yok yine yok bu 3. Denememiz bakalım bu ay tuttu muValla moralim bozulmaya basladi artik yaa. Bu nedir boyle hic bisey yok. O kadarda umutlanmistim yumurtlama gununu yakaladik die olmustur diodum
Ayy canım benim ya üzülüp yıpratma kendini herşeyin hayırlısı olsun allahtan ümit kesilmezKahverengiden sonra sabah kırmızıları gördüm ve hastaneye koştum değerim 7.ye düşmüş tabi doktorun "biyokimyasal görünüyor 2 gün sonra beta hcg ni görelim yine" demesinden sonra ağlayarak çıktım hastaneden sanırım mutluluğum uzun sürmedi bu kez...
Kullandığın belli bi ilaç varsa o olabilir veya stres hava değişimi gibi sebepleri olabilir bilmiyorum dediğin gibi mutlaka doktora git
Ya iste ben ilk kez kullandim bu ay. Sanki tam gunu denk getirince olcakmis gibi geldi ama.hala bi belirti bi agri sızı olmayinca bu ayda olmadi die dusunuorumBen 2 aydır yakalıyorum canım ama sonuç yok yine yok bu 3. Denememiz bakalım bu ay tuttu mu
Ayy canım benim ya üzülüp yıpratma kendini herşeyin hayırlısı olsun allahtan ümit kesilmez
belirtisiz gebelikler çok takma kafana şurda bi kaç gün kaldıYa iste ben ilk kez kullandim bu ay. Sanki tam gunu denk getirince olcakmis gibi geldi ama.hala bi belirti bi agri sızı olmayinca bu ayda olmadi die dusunuorum
moral bozmak yok tabiki zor bi durum ama Rabb im hayırlısını böyle görmüş belki de daha kötü olabilirdi 9 ay karnında taşıyıp doğrduktan sonra bebeğini kaybedenler varÖyle tabi ama sonunda silik çizgileri pozitifleri görüp böyle üzülmek de çok zor hayal kuruyorsunuz umut bağlıyorsunuz sonra bir anda kayıp gidiyor
Belirtisiz gebelikler mi :) kiz herkesin belirtileri oluo benim mi olmicak :)belirtisiz gebelikler çok takma kafana şurda bi kaç gün kaldı
moral bozmak yok tabiki zor bi durum ama Rabb im hayırlısını böyle görmüş belki de daha kötü olabilirdi 9 ay karnında taşıyıp doğrduktan sonra bebeğini kaybedenler varüzme kendini
yaa bi hastam öyle dedi bana yaa merak ediyorum ya sordum belirtin ne oldu diye adetim gecikti doktora gittim aa hamileymişim dedi yaa yuh dedim afedersinBelirtisiz gebelikler mi :) kiz herkesin belirtileri oluo benim mi olmicak :)
yarına doktora randevu aldım ya çok garip şeyle oluyo sağ yumurtalığım ağrıyo şimdi de
Ahh keske bana da oyle olsa :) bana da yuh desen :)yaa bi hastam öyle dedi bana yaa merak ediyorum ya sordum belirtin ne oldu diye adetim gecikti doktora gittim aa hamileymişim dedi yaa yuh dedim afedersin
benim şimdi kasıklarımdan belime doğru içten bi ağrı var :SBenim de halen ağrıyor
dicem diceemm merak etmeeeAhh keske bana da oyle olsa :) bana da yuh desen :)
Insallaaaahhh. Bende sana ve bekleyen herkese derim :)benim şimdi kasıklarımdan belime doğru içten bi ağrı var :S
dicem diceemm merak etmeee
benim danamın kuyruğu yarın kopcak inşallah hayırlı haberler veririm çok heyecanlıyım valaInsallaaaahhh. Bende sana ve bekleyen herkese derim :)
Ben bile heyecanlad valla :)benim danamın kuyruğu yarın kopcak inşallah hayırlı haberler veririm çok heyecanlıyım vala
Çok haklısın ne deyim yine nasip olur inşallahÖyle tabi ama sonunda silik çizgileri pozitifleri görüp böyle üzülmek de çok zor hayal kuruyorsunuz umut bağlıyorsunuz sonra bir anda kayıp gidiyor
yerleşme olur tabi hatta tam zamanıkizlar wc de peceteye koyu koyu lekeler geldi kan pıhtısı gibi , yarın dr a mı gıtsem acaba diye düşünüyorum ?
hftanın ilk gunu de işten izin alıp laf duymak var.
acaba fazla mı endişelenıyoruz ? 8 gün kala yerleşme kanaması olur mu ? yumurtlama geceli 7 gun oldu ,
yarın sabah yine gebelik tsti yapacagım ,
Yerleşme kanaması netten okuduğum kadarıyla adetten ya iki üç gü önce yada bi hafta önce oluyormuş herhalde inş gönlünde ne varsa o olsun canımkizlar wc de peceteye koyu koyu lekeler geldi kan pıhtısı gibi , yarın dr a mı gıtsem acaba diye düşünüyorum ?
hftanın ilk gunu de işten izin alıp laf duymak var.
acaba fazla mı endişelenıyoruz ? 8 gün kala yerleşme kanaması olur mu ? yumurtlama geceli 7 gun oldu ,
yarın sabah yine gebelik tsti yapacagım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?