- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Yerleşime kanaması olabilir canım hadi hayırlısı :) yinede takip et yoğunluğunu. Sana bişey sorcam yumurtlamandan 3-4 gun sonra karnının alt kısmı nda ve vajinanın üst kısmında yanin ikisinin arasında sancı oldu mu arada?? Hani böyle idrara sıkışınca bi sancı olur ya onun gibi hafif???kizlar wc de peceteye koyu koyu lekeler geldi kan pıhtısı gibi , yarın dr a mı gıtsem acaba diye düşünüyorum ?
hftanın ilk gunu de işten izin alıp laf duymak var.
acaba fazla mı endişelenıyoruz ? 8 gün kala yerleşme kanaması olur mu ? yumurtlama geceli 7 gun oldu ,
yarın sabah yine gebelik tsti yapacagım ,
canım sıkma canını..ben bikaç kez yaşadım bu durumu..bu ayda aynısı oldu..yarın kan vercektim yine ama bende gördüm kırmızıları..ayrıntılı bir şekilde bakılmaya başladım umarım bir sonuç çıkar artık..şimdiye kadarki testlerde bir sıkıntı görünmüyor ama..Kahverengiden sonra sabah kırmızıları gördüm ve hastaneye koştum değerim 7.ye düşmüş tabi doktorun "biyokimyasal görünüyor 2 gün sonra beta hcg ni görelim yine" demesinden sonra ağlayarak çıktım hastaneden sanırım mutluluğum uzun sürmedi bu kez...
Yerleşime kanaması olabilir canım hadi hayırlısı :) yinede takip et yoğunluğunu. Sana bişey sorcam yumurtlamandan 3-4 gun sonra karnının alt kısmı nda ve vajinanın üst kısmında yanin ikisinin arasında sancı oldu mu arada?? Hani böyle idrara sıkışınca bi sancı olur ya onun gibi hafif???
canım sıkma canını..ben bikaç kez yaşadım bu durumu..bu ayda aynısı oldu..yarın kan vercektim yine ama bende gördüm kırmızıları..ayrıntılı bir şekilde bakılmaya başladım umarım bir sonuç çıkar artık..şimdiye kadarki testlerde bir sıkıntı görünmüyor ama..
Anliyorum seni canim bende burda sordum da kimseden ses cikmayinca netten bakayim dedim kadinlar kulubunde bi topic varmis profil ayarlari vs orda sormuslar ogrendim sukur bendeEtiketleme işi nasıl oluyo canım cahil kaldım ben yaa
Canim hayirli degilmis demek ki uzulme bazen basimiza gelen seyleri ser olarak goruyoruz ama ne kadar cok hayr gizli bilemiyoruz zaman gecince anliyoruz inseallah bi dahaki aya nasip olur bak ne guzel en azindan hamis olma ihtimalin var yaniKahverengiden sonra sabah kırmızıları gördüm ve hastaneye koştum değerim 7.ye düşmüş tabi doktorun "biyokimyasal görünüyor 2 gün sonra beta hcg ni görelim yine" demesinden sonra ağlayarak çıktım hastaneden sanırım mutluluğum uzun sürmedi bu kez...
Canim bizler belirti ariyoruz ya o yuzdende herkes farkedecek saniyoruz adetim gecti bi baktim hamileymisim diyenlerin cogu inanki belirti falan dusunmemislerdir dusunmedikleri icinde kasik agrisi olsa da sallayip gecmislerdir malum hani adet belirtileriyle ayni umursamaz olunca oluyo cogu sey ama tabiki yine Allah nasip etmedikten sonra ister umursa ister umursama fayda yok..Ahh keske bana da oyle olsa :) bana da yuh desen :)
Canim neden test yapmadin ya da gidip kan ver hemen zaten adetin 2 gun gecmis neyi bekliyorsun kiz Allah iyiligini versin :)Slm kızlar bişi sorcam benim adetim 2 gün gecikti ve şöyle bi sorunum var aşırı derecede kasık ağrım var fakat gaz sancısı gibi böle kasığıma vuran ara ara giriyo sanki adet olmuşum gibi 5-10 dk sonra adet değilmişim gibi normale dönüyo bu bi belirtimidir acaba
Kesinlikle dogru soyluyosun cnmCanim bizler belirti ariyoruz ya o yuzdende herkes farkedecek saniyoruz adetim gecti bi baktim hamileymisim diyenlerin cogu inanki belirti falan dusunmemislerdir dusunmedikleri icinde kasik agrisi olsa da sallayip gecmislerdir malum hani adet belirtileriyle ayni umursamaz olunca oluyo cogu sey ama tabiki yine Allah nasip etmedikten sonra ister umursa ister umursama fayda yok..
Yumurtlama zamanima gore yarin adet olmam gerekiyordu ben bugun oldumneyse adetin 1 gun gecikti yazisini gordum en azindan kafa kalmadi gari evet kizlar kendime soz vermistim bu defa da adet olursam artik uzerine dusmicem ne zaman nasip olursa yani Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler..inseallah sizlerden hamis haberleri aliriz
Çalışıyorum kan veremem sanırım bugün ama test yapıcam evde cnm :) allah hepimize nasip etsin inşCanim neden test yapmadin ya da gidip kan ver hemen zaten adetin 2 gun gecmis neyi bekliyorsun kiz Allah iyiligini versin :)
Ben anladim@ceyagem günaydın :) sana çok zor bi soru sorcam şimdi
iki kere yumurtladığın aylarda; ikinci yumurtlamanda döllenme olmamışsa ilk yumurtlama zamanına göre mi adet oluyordun yoksa ikinci yumurtlama zamanına göre mi?
anlatabildim mi soruyu
canım muhabbet kuşum var..kuş da buna dahil mi acaba..ama 5-6 aydır var..kuş da olsa geçerdi heralde bana daa..
Yaaa kayinvalidemlerde iki tane kedi ve bir tane kopek var kopek hasta oldugu icin gezinemiyor arka ayaklari tutmuyo artik oraya gittikce kediyi seviyordum ben simdi pinpiriklendim yaannem hep derdi kedi falan dikkat et hamile kalmayi engelliyormus diye bende kedileri cok severim sevmekten kendimi alamiyorum..inseallah bisey olmaz ya..turkiyeye gidince artik doktora gidicem bende tahlillerimi falan bastan ayagi yaptirmayi dusunuyorum
Kahverengiden sonra sabah kırmızıları gördüm ve hastaneye koştum değerim 7.ye düşmüş tabi doktorun "biyokimyasal görünüyor 2 gün sonra beta hcg ni görelim yine" demesinden sonra ağlayarak çıktım hastaneden sanırım mutluluğum uzun sürmedi bu kez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?