Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yerleşime kanaması olabilir canım hadi hayırlısı :) yinede takip et yoğunluğunu. Sana bişey sorcam yumurtlamandan 3-4 gun sonra karnının alt kısmı nda ve vajinanın üst kısmında yanin ikisinin arasında sancı oldu mu arada?? Hani böyle idrara sıkışınca bi sancı olur ya onun gibi hafif???

canım sıkma canını..ben bikaç kez yaşadım bu durumu..bu ayda aynısı oldu..yarın kan vercektim yine ama bende gördüm kırmızıları..ayrıntılı bir şekilde bakılmaya başladım umarım bir sonuç çıkar artık..şimdiye kadarki testlerde bir sıkıntı görünmüyor ama..

evet cnm oldu , yumurtlamadan sonra 3 gun ara vermiştik ilişkiden sonra gece boyunca orda adet olacakmışım gibi yogun bi agrı oldu , neyin nesi anlamıyorum , her agrıda sızı da da mız mızlanıp dr a gidesim gelmiyor ama bu aksam peceteye gelen kahverengi lekeler canımı sıktı yarın da devam ederse gidecegim inşallah dr a

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız artık gerçekten çok zormuş...bende yarın gideceğim doktoruma bakalım ne diyecek...

Slm kızlar bişi sorcam benim adetim 2 gün gecikti ve şöyle bi sorunum var aşırı derecede kasık ağrım var fakat gaz sancısı gibi böle kasığıma vuran ara ara giriyo sanki adet olmuşum gibi 5-10 dk sonra adet değilmişim gibi normale dönüyo bu bi belirtimidir acaba

Etiketleme işi nasıl oluyo canım cahil kaldım ben yaa
Anliyorum seni canim bende burda sordum da kimseden ses cikmayinca netten bakayim dedim kadinlar kulubunde bi topic varmis profil ayarlari vs orda sormuslar ogrendim sukur bende canim mesaj yerine ilk olarak @ yaz sonra bosluk birakmadan kimi etiketleyeceksen onun ismini yazmaya baslayinca kadinlar kulubunde kayitli o isimle ilgili bi liste cikiyo ordan ismin devamini yazmadan da bulabiliyorsun kolaylik burda

Canim hayirli degilmis demek ki uzulme bazen basimiza gelen seyleri ser olarak goruyoruz ama ne kadar cok hayr gizli bilemiyoruz zaman gecince anliyoruz inseallah bi dahaki aya nasip olur bak ne guzel en azindan hamis olma ihtimalin var yani

Ahh keske bana da oyle olsa :) bana da yuh desen :)
Canim bizler belirti ariyoruz ya o yuzdende herkes farkedecek saniyoruz adetim gecti bi baktim hamileymisim diyenlerin cogu inanki belirti falan dusunmemislerdir dusunmedikleri icinde kasik agrisi olsa da sallayip gecmislerdir malum hani adet belirtileriyle ayni umursamaz olunca oluyo cogu sey ama tabiki yine Allah nasip etmedikten sonra ister umursa ister umursama fayda yok..

Canim neden test yapmadin ya da gidip kan ver hemen zaten adetin 2 gun gecmis neyi bekliyorsun kiz Allah iyiligini versin :)

Yumurtlama zamanima gore yarin adet olmam gerekiyordu ben bugun oldum neyse adetin 1 gun gecikti yazisini gordum en azindan kafa kalmadi gari evet kizlar kendime soz vermistim bu defa da adet olursam artik uzerine dusmicem ne zaman nasip olursa yani Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler..inseallah sizlerden hamis haberleri aliriz

Kesinlikle dogru soyluyosun cnm

Kızlar benim sat 2 Şubat. Benim adet sancım belimde olur. Bu sabah uyandığımda adet sancısı gibi bel ağrısı çektim şimdi iyi. Bat 27 Şubat adet olmam imkansız bu ağrı ne ki..

aaaaaa hayırlısı olsun ya ben de bugun doktora gidiyorum bakalım nolacak

canım muhabbet kuşum var..kuş da buna dahil mi acaba..ama 5-6 aydır var..kuş da olsa geçerdi heralde bana daa..

çoğunlukla kedi ve kedigillerde oluyo canım onların da dışkısında oluyo yani bağırsaklarında eğer aşısı yoksa kediye aşı yapılmamışsa ve kedi dışkı yaptıktan sonra kumunu temizliyosan hatta kuma dokunmasan bile kedi kendini temizlemek için popo bölgesini yalan sonra da her tarafını yalar ve vücuduna yayar o mikrobu o yüzden dikkatli olmak lazım gerçi kedilerin dilleri antiseptiktir mikrobu öldürür ama konu hamilelik ve bebek olunca insan riske girmek istemiyo açıkcası 2 kat daha dikkatli olmak lazım ama bildiğim kadarıyla kuşlarda olmuyo canım rahat ol

eğer aşısı varsa iç ve diş parazit aşısı ki eminim evde beslediklerine göre vardır o zaman meraklanma canım genelde hamile kalmayı engelliyo dedikleri sokaktaki aşısız kediler canım o da herkesi değil yani toksoplazmaya karşı bağışıklığı olanlara bi şey olmuyo

ayyy kıyamam yaa çok üzüldüm bütün gün seni düşünüyodum salı gününü iple çekiyodum doktora gitceksin diye şu an nasılsın kanama devam mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…