kızlar batı 4-5 gün kalan var mı durumlar nedir sizde ?
bence seninki yerleşme bütün belirtiler tutuyor canım inş hamişsindir :)evet cnm oldu , yumurtlamadan sonra 3 gun ara vermiştik ilişkiden sonra gece boyunca orda adet olacakmışım gibi yogun bi agrı oldu , neyin nesi anlamıyorum , her agrıda sızı da da mız mızlanıp dr a gidesim gelmiyor ama bu aksam peceteye gelen kahverengi lekeler canımı sıktı yarın da devam ederse gidecegim inşallah dr a
ayy çok sağol canım tamamdır bu iş:)Anliyorum seni canim bende burda sordum da kimseden ses cikmayinca netten bakayim dedim kadinlar kulubunde bi topic varmis profil ayarlari vs orda sormuslar ogrendim sukur bendecanim mesaj yerine ilk olarak @ yaz sonra bosluk birakmadan kimi etiketleyeceksen onun ismini yazmaya baslayinca kadinlar kulubunde kayitli o isimle ilgili bi liste cikiyo ordan ismin devamini yazmadan da bulabiliyorsun kolaylik burda
olsun canım en güzel zamanda nasip olur inş:) bende bu ay olmazsa üstüne düşmeyecem hiç saatlerce yastık belimde bekle,aman kıpırdama sperm dışarı çıkmasın hatta bu ay ilişkiden sonra duş almadan yatım sabah aldım işe öyle gittim ne sıkıntı çektimYumurtlama zamanima gore yarin adet olmam gerekiyordu ben bugun oldumneyse adetin 1 gun gecikti yazisini gordum en azindan kafa kalmadi gari evet kizlar kendime soz vermistim bu defa da adet olursam artik uzerine dusmicem ne zaman nasip olursa yani Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler..inseallah sizlerden hamis haberleri aliriz
6 gun kalan var 28i belkide 27si :). Bende belirti yok ama hic. O yuzden muhtemelen tutmadi :)kızlar batı 4-5 gün kalan var mı durumlar nedir sizde ?
Canim bende de hic belirti yok yaaa noluo ki boyle. E gecen ay bu zamanlarda agri daha coktu adet olduk bu sefer belirti yokgünaydın hanımlar bat a 7 gün var Pazar ıbekliyorum ama bende belirti olmadığı için umutlu değilim hiiç.
yumurtlama doneminde olabilirsin ancak hamilelik olamaz 10 gun gecmis adet tariyinden hamilelik deigldir yumurtlama belirtileri dir :)12 Ocak
bennn. daha önceden yaşamadığım bir'göğüs ucu'hassasiyeti yaşıyorum özellikle sağ göğüs. onun dışında iğne batması dedikleri kasık acısı hissediyorum ani haraketlerde yürürken eğilirken falankızlar batı 4-5 gün kalan var mı durumlar nedir sizde ?
ay olmaz mı az kaldı son 4 gün sonra geri sayım başlayacak kırmızıyı görmezsek süperde olcak bendede hiç bir belirti yok herkeste belirti olacakmış gibi bişey yokmuş birde adet bulguları ile gebelik bulguları aynı oluyormuş zaten ayırt edilmesi mümkün değilmiş ondan dolayı adet gününü beklemek sanırım en doğrusu... :)ben tabikiiii :)))) ya değişik bir durum yok canım aynı göğüs sızısı devam ediyor. ama adet olmadan öncede ağrırdı benim o yüzden ekstra bir durum gibi görmüyorm. bugün sabah çok az kahve leke vardı çamaşırımda ama bilemedim... psikolojik olduğunu düşünüp moda girmek de istemiyorum. adet gününü bekliyorum dört gözle.. sende ne var ne yok?? heyecan var mı??
oda olur 2 günün lafını mı yapıcaz şimdi6 gun kalan var 28i belkide 27si :). Bende belirti yok ama hic. O yuzden muhtemelen tutmadi :)
bennn. daha önceden yaşamadığım bir'göğüs ucu'hassasiyeti yaşıyorum özellikle sağ göğüs. onun dışında iğne batması dedikleri kasık acısı hissediyorum ani haraketlerde yürürken eğilirken falan
erken yapmışsın :) ben de geçen ay yaptım hep negatifti bu ay yapmıcam dedim beklicem 26 sına kadar bu aydan umutluyumgün aşırı çalıştık valla
hayır kullanmayı düşünmüyorum.hergün hergün onu takip ederek hepten kafayı takarım yok çatladım yok çatlıyo diye ne bilim bana fuzuli geliyor.gün aşırı yaptıktan sonra tutar illaki (Allah ın izniyle). evde kağıda takvim çizdim ilişki günlerine kalpcikler koydum :) belirtilerimi hissettiğim günlerin üstüne de not düştüm. ama bugun kafadan test al test al diye sesler duyuyorummmmmovulasyon testi daha sağlıklı oluyor diyorlar ama denemeyi düşündün mü hiç bizim bi anda karar verdiğimiz iiçin bu ay ilk denememiz oluruna bıraktık sat bittikten 1 hafta sonra karar verdik yine o sürede korunduk oluruna bıraktık bu ay olmazsa ovulasyon testi ile yola devam edicem :)
Aynen bende anlamadım arada oluyor ama belirgin bişey yok .ay kasğım aağryor ay göğsüm sancıdı diye henüz bişey yok.bilmiyorum ki canım bir kaç güne başlar regl sancısı diye düşünüyorum.Canim bende de hic belirti yok yaaa noluo ki boyle. E gecen ay bu zamanlarda agri daha coktu adet olduk bu sefer belirti yok
ayyy kıyamam yaa çok üzüldüm bütün gün seni düşünüyodum salı gününü iple çekiyodum doktora gitceksin diyeşu an nasılsın kanama devam mı ?
Canim bende de hic belirti yok yaaa noluo ki boyle. E gecen ay bu zamanlarda agri daha coktu adet olduk bu sefer belirti yok
Canmm o akıntı ben de de var nedendir oSelam hanimlar bugun hep temizlik yaptimmslum calisan olunca hafta sonu mecburen.Gece batma girdi cikti anlik baskada agrim sancim yok bide beyaz krem kivminda akintim ara sira kasik agrisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?