Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar batı 4-5 gün kalan var mı durumlar nedir sizde ?

ben tabikiiii :)))) ya değişik bir durum yok canım aynı göğüs sızısı devam ediyor. ama adet olmadan öncede ağrırdı benim o yüzden ekstra bir durum gibi görmüyorm. bugün sabah çok az kahve leke vardı çamaşırımda ama bilemedim... psikolojik olduğunu düşünüp moda girmek de istemiyorum. adet gününü bekliyorum dört gözle.. sende ne var ne yok?? heyecan var mı??

bence seninki yerleşme bütün belirtiler tutuyor canım inş hamişsindir :)

ayy çok sağol canım tamamdır bu iş:)

olsun canım en güzel zamanda nasip olur inş:) bende bu ay olmazsa üstüne düşmeyecem hiç saatlerce yastık belimde bekle,aman kıpırdama sperm dışarı çıkmasın hatta bu ay ilişkiden sonra duş almadan yatım sabah aldım işe öyle gittim ne sıkıntı çektim millet keyif için beraber oluyo hamile kalıyo biz hamiş olmak için beraber oluyoruz yok yine yok beceremiyoruz

kızlar batı 4-5 gün kalan var mı durumlar nedir sizde ?
bennn. daha önceden yaşamadığım bir'göğüs ucu'hassasiyeti yaşıyorum özellikle sağ göğüs. onun dışında iğne batması dedikleri kasık acısı hissediyorum ani haraketlerde yürürken eğilirken falan

ay olmaz mı az kaldı son 4 gün sonra geri sayım başlayacak kırmızıyı görmezsek süperde olcak bendede hiç bir belirti yok herkeste belirti olacakmış gibi bişey yokmuş birde adet bulguları ile gebelik bulguları aynı oluyormuş zaten ayırt edilmesi mümkün değilmiş ondan dolayı adet gününü beklemek sanırım en doğrusu... :)
6 gun kalan var 28i belkide 27si :). Bende belirti yok ama hic. O yuzden muhtemelen tutmadi :)
oda olur 2 günün lafını mı yapıcaz şimdi bendede belirti yok düşün bugünü saymazsam 3 gün kaldı perşembe gününü bekliyorum bende bakalım az kaldı görcez zaman süreç yani bu dönemde çok yavaş ilerliyor normalde hopp diye adet tarihin gelirken şimdi bekle bekle geliyor :)

ay ne güzel ya en azından hissediyorsun ben hissetmiyrum bat 26 benim bakıp görcez c.tesi gebelik testi yaptım çıkmadı ama 7 gün olmuştu çatlamadan sonra sanırım dhaa çok erken idararda çıkması yada kendimi ona inandırmak istiyorum

ay ne güzel ya en azından hissediyorsun ben hissetmiyrum bat 26 benim bakıp görcez c.tesi gebelik testi yaptım çıkmadı ama 7 gün olmuştu çatlamadan sonra sanırım dhaa çok erken idararda çıkması yada kendimi ona inandırmak istiyorum [/QUOTE]

erken yapmışsın :) ben de geçen ay yaptım hep negatifti bu ay yapmıcam dedim beklicem 26 sına kadar bu aydan umutluyum gün aşırı çalıştık valla

erken yapmışsın :) ben de geçen ay yaptım hep negatifti bu ay yapmıcam dedim beklicem 26 sına kadar bu aydan umutluyum gün aşırı çalıştık valla

ovulasyon testi daha sağlıklı oluyor diyorlar ama denemeyi düşündün mü hiç bizim bi anda karar verdiğimiz iiçin bu ay ilk denememiz oluruna bıraktık sat bittikten 1 hafta sonra karar verdik yine o sürede korunduk oluruna bıraktık bu ay olmazsa ovulasyon testi ile yola devam edicem :)

Ben bu sabah Testimi tekrarladim yumurtalıklarimdaki ağrı geçti çizgi de dünden daha silik

Eklentiler

• 20160222_081549.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 43
hayır kullanmayı düşünmüyorum.hergün hergün onu takip ederek hepten kafayı takarım yok çatladım yok çatlıyo diye ne bilim bana fuzuli geliyor.gün aşırı yaptıktan sonra tutar illaki (Allah ın izniyle). evde kağıda takvim çizdim ilişki günlerine kalpcikler koydum :) belirtilerimi hissettiğim günlerin üstüne de not düştüm. ama bugun kafadan test al test al diye sesler duyuyorummmmm

Canim bende de hic belirti yok yaaa noluo ki boyle. E gecen ay bu zamanlarda agri daha coktu adet olduk bu sefer belirti yok
Aynen bende anlamadım arada oluyor ama belirgin bişey yok .ay kasğım aağryor ay göğsüm sancıdı diye henüz bişey yok.bilmiyorum ki canım bir kaç güne başlar regl sancısı diye düşünüyorum.

ayyy kıyamam yaa çok üzüldüm bütün gün seni düşünüyodum salı gününü iple çekiyodum doktora gitceksin diye şu an nasılsın kanama devam mı ?

Felaket bir şekilde devam önce çok üzüldüm sonra hayırlısı böyleymiş demek ki dedim bilmeden röntgene girmiştim doktor o da olabilir sebebi dedi ama gerçekten çok zormuş Rabb'im yeniden sağlıkla nasip eder inşallah...

Canim bende de hic belirti yok yaaa noluo ki boyle. E gecen ay bu zamanlarda agri daha coktu adet olduk bu sefer belirti yok

Valla ben geçen ay kasık ağrısından yürüyemiyordum sonuç yine hüsran. Bu ay desen bütün belirtiler var ama hiç ümidim yok. İşin garibi ben korunurken ne kasık ne göğüs ağrısı vardı. Şimdi noldu da bu kadar ağrı anlamıyorum. Neden acaba madem spermler döllenmiyor neden ağrı yaşıyoruz bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…